Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: dazu parinkimas ir užpildymas į flakonėlį  (Skaityta 8355 kartus)

Neprisijungęs Paja

• Įrašai: 224
    • Žiūrėti profilį
Lakūnų gatvėj, turi omeny kur virš Norfos (Parkas Outlet)?

o ten dar ir pasirinkimas yra? man dazytojas pasake,nuvaziuok lakunu gatvej uzsakyk dazu,bet nei adreso nei telefono nezino...

Neprisijungęs ::: Marius :::

• Aš ne pikta menantis - aš pikta užsirašantis.
  • Įrašai: 4449
    • Žiūrėti profilį
Tada turbūt virš norfos (+).
Šiaip ne iš vieno girdėjęs esu teigiamus atsiliepimus, ir pats sau gaminausi pas juos, kai reikėjo bamperius dažyti (tiesa, ne į flakoną gamino), ir spalvą gerai atitaikė (y).

Įėjimas ties Dagrio servisu (iš lauko antrame aukšte ant stiklų berods DUPONT lipdukas yra). Pakilsi laiptinėje laiptais į antrą aukštą ir paeisi koridoriumi. Neturėtų būti sudėtinga.

Neprisijungęs Paja

• Įrašai: 224
    • Žiūrėti profilį
Tada turbūt virš norfos (+).
Šiaip ne iš vieno girdėjęs esu teigiamus atsiliepimus, ir pats sau gaminausi pas juos, kai reikėjo bamperius dažyti (tiesa, ne į flakoną gamino), ir spalvą gerai atitaikė (y).

Įėjimas ties Dagrio servisu (iš lauko antrame aukšte ant stiklų berods DUPONT lipdukas yra). Pakilsi laiptinėje laiptais į antrą aukštą ir paeisi koridoriumi. Neturėtų būti sudėtinga.

va va,ten ir yra kazkur antram aukste.Didelis dekui,vat kad dar suzinojus ju pavadinima arba tel. nes nezinau nei ju darbo grafiko,nei kainu :)
kartais ne sita imone?
http://www.statybaplius.lt/lt/companies/baltijos-audra-uab-425215?tab=map
« Paskutinį kartą keitė: 2011 Rugpjūčio 24, 17:50:17 sukūrė Paja »