Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: c4 valytuvai  (Skaityta 7264 kartus)

Neprisijungęs svolacius

• Įrašai: 1582
    • Žiūrėti profilį
Re: c4 valytuvai
« Atsakymas #25: 2009 Gruodžio 12, 18:51:17 »
kojos lankstymas nieko gero.pas amne taspats.biski greiciau ri jau sakes.o su spiruoklem zadu zaisti todel kad ta 40lt sumokejas gali po menesio ieskoti nauju 40lt kad galetum keisti ir sita.nes srotinis daigtas yra srotinis.

Neprisijungęs submarinas

• Įrašai: 410
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #26: 2009 Gruodžio 12, 22:47:19 »
eik tik srotinis, jei jis geras nelansktytas tai ir veiks puikiai, neprispaudzia dazniausiai ne del spyruokliu o del to kad buna palenktas, o kai pradedi dar lankstyt isvis nieko gero. Lanksciau ir as kol paskui paaukojau 40 lt ir nusipirkau kita. Srotiniai daigtai geriau laiko nei kinietiski is parduotuves!

Neprisijungęs svolacius

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #27: 2009 Gruodžio 13, 10:10:06 »
as nesuprantu ka tas lankstymas padaro? tai kam pirkt is sroto ta koja jai ja gali atlenkti nusipirkti valytyvus tikria gerus ir laikys tada vel.jai cia niekas kitas nekaltas kaip lankstymas.o kodel lanksto? gal todel kad nebeprispaudzia? o neprispaudzia del pasenusiu ir pavargusiu spiruokliu.tai srote jos kaip suprantu buna visos naujos pagal tave.

Neprisijungęs Evka

• Įrašai: 34008
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #28: 2009 Gruodžio 13, 10:12:22 »
Jei jau palenki kotą, tai atgal be šansų atlenkti taip, kaip buvo...

Neprisijungęs gedexxx

• Įrašai: 173
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #29: 2009 Gruodžio 13, 11:21:46 »
nu pas mane kitaip biski, pas mane ivore issimalus, viskas buna gerai, kol nepradeda kelt valytuvo, tada valytuvas ne tik i virsu keliasi, bet ir nuo stiklo.

Neprisijungęs submarinas

• Įrašai: 410
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #30: 2009 Gruodžio 13, 16:43:22 »
prie ko naujos?? srote bent jau orginalios, o ne kinietiskos o orginalios tikrai geriau laiko. o neprispaudzia del to dazniausiai nes sudyla pacios sluotels, tada pradeda zmones lankstyt juos, o kai palanksto isivs neprispaudzia,jie taip ir islansktyti pagal stikla. Nu zodziu, tau geriau keist spyruokles, man geriau srotines detales, kiek pirkau visko nereikejo keist po menesio. Aisku nekalbu apie amortizatorius, ar kaladeles,  kad reikia pirkt srotinius, bet daug daliu tikrai galima ir puikiai tarnauja.

Neprisijungęs Arnulis

• Įrašai: 383
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #31: 2009 Gruodžio 13, 19:24:03 »
man blogai vale: pasikeiciau visa mexanizma (ivores padile buvo)- ne karve kainuoja.. dedant eina pasireguliuoti, kad dar geriau tos ivores stovetu ir labiau spaustu valytuvo koja prie stiklo.. nusipirkau abi kojas ir dar valytuva su spoileriu ir problemos dingo.. o tokiu dalyku kaip lankstymu nlb suprantu.. gal tam kartui ir gerai, bet manau vaziuojant virs 120 km/h vis tiek nevalys :)

Neprisijungęs svolacius

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #32: 2009 Gruodžio 14, 14:27:55 »
o gal kas turit ta mechanizma issieme? galetumet israkti ats yvores lauk ir man ju matmenis pasakyti.noreciau jas pats issitekinti nes yra galimybe.sendien paziurejau tai kad ta mano yvore nekaskokia.kliba valytuvas taip kad nu. :[

Neprisijungęs minas

• Įrašai: 2535
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #33: 2009 Gruodžio 14, 15:54:14 »
o gal kas turit ta mechanizma issieme? galetumet israkti ats yvores lauk ir man ju matmenis pasakyti.noreciau jas pats issitekinti nes yra galimybe.sendien paziurejau tai kad ta mano yvore nekaskokia.kliba valytuvas taip kad nu. :[
Tu cia pavarei.

Neprisijungęs svolacius

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #34: 2009 Gruodžio 14, 17:28:45 »
kodel?gi nevienas keite jau tuos mechanizmus tai gal is to seno gali islupti.

Neprisijungęs gedexxx

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #35: 2009 Gruodžio 19, 23:47:43 »
pakeite man ta mechanizma,bet banano (valytuvo) vistiek padoriai neprispaudzia,o sena valytuva tai priklijuoja, tas net cypia. tai jauciu tas bananas chujovas, nes pirkau pigiausia:D nors desinej pusej gerai valo..

Neprisijungęs svolacius

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #36: 2009 Gruodžio 20, 16:11:29 »
va va visad valo gerai desinei pusei.tai gal galetum ta senamechanizma isardyti ir ta ivore islupes lauk pamatuoti su slankmaciu?as noriu yvores issitekines pasikeisti.nes ta sena mechanizma nusipirkus nevisada gali pasiteisinti.o su nujom yvorem zinosiu kad jis tirkia nekliba ir yra geras.

Neprisijungęs gedexxx

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #37: 2009 Gruodžio 20, 21:55:03 »
palikau as ta mechanizma, tai neismatuosiu tau ivores..

Neprisijungęs svolacius

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #38: 2009 Gruodžio 21, 19:31:59 »
nu nieko pats issiraksiu vsiak ir issitekinsiu jau sia savaite turbut.

Neprisijungęs gedexxx

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #39: 2009 Gruodžio 21, 20:11:32 »
ir parasyk, kaip ten su tuo tekinimu, gal gerai gausis:) nes man sake,tipo neapsimoka tekint

Neprisijungęs svolacius

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #40: 2009 Gruodžio 23, 16:22:35 »
nu matai ten yra dvi yvores i viena valytuvo ta kojele sueina.tai dabar ieskosiu is generatoriaus.nes matmuo ten isorinis 15-16mm o vidinis 10mm  tai viso reiktu tokiu keturiu yvoriu ir viskas.dabar nebespeju niekur nulekt ir susirasti tu ivoriu.bet ryt ziuresiu gal ka ir iseis rasti.tai teik to darbo ri tebus tada.o ai nebus tada tekinsim uz 10lt as visas ir dar ateiciai biski.varines jos turi buti.
« Paskutinį kartą keitė: 2009 Gruodžio 23, 16:24:09 sukūrė svolacius »

Neprisijungęs minas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #41: 2009 Gruodžio 23, 16:31:36 »
nu matai ten yra dvi yvores i viena valytuvo ta kojele sueina.tai dabar ieskosiu is generatoriaus.nes matmuo ten isorinis 15-16mm o vidinis 10mm  tai viso reiktu tokiu keturiu yvoriu ir viskas.dabar nebespeju niekur nulekt ir susirasti tu ivoriu.bet ryt ziuresiu gal ka ir iseis rasti.tai teik to darbo ri tebus tada.o ai nebus tada tekinsim uz 10lt as visas ir dar ateiciai biski.varines jos turi buti.
Biski bronzines.Idomu kaip tu senas isimsi.

Neprisijungęs svolacius

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #42: 2009 Gruodžio 23, 16:43:07 »
nu tiks ir bronzines.jos jau isimtos.o ai neina iskalti tai paimi ir isgrezi su graztu paprastai.nauas sukali i vidu ir vuolia.

Neprisijungęs minas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #43: 2009 Gruodžio 23, 16:49:40 »
nu tiks ir bronzines.jos jau isimtos.o ai neina iskalti tai paimi ir isgrezi su graztu paprastai.nauas sukali i vidu ir vuolia.
Kazin ar geriau valys?

Neprisijungęs svolacius

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #44: 2009 Gruodžio 23, 19:01:35 »
matai ta koja klibejo net visa.jai vietoi stovi valo o kai pradedi vaziuot ir virsyi daugiau kaip 50 viskas nustoa valytii.matosi kad net pakyla valituvas nuo lango.net nustoa liestis jis i stikla.ta dabar si nebeklies ir nebus jam kaip atsitraukti nuo stiklo.dar pakeisiu valytuvus i naujus ir manau bus gerai tada.

Neprisijungęs Donatas

• Įrašai: 1263
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #45: 2009 Gruodžio 23, 19:42:49 »
pas mane tas pats dalykas, desinej puseje valo labai gerai vairuotojo puseje seniau kol letai vaziuodavau valydavo siek tiek , kai greiciau pradedavau vaziuot nebeliesdavo stiklo. o dabar is vis net ir vietoje stovint nebevalo vairuotojo pusei. tai man ta pacia kojele pasikeist reikia ant kurios valytuvas tvirtinas ar visa mechanizma ten giliau kur yra ???

Neprisijungęs svolacius

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #46: 2009 Gruodžio 23, 20:08:41 »
siai dienai negaiu dar pasakyti asnieko rimto del to.bet cia mano manymu yra isdilimo problema.ir reiktu pakeisti yvores kurios yrapaciame mechanizme.

Neprisijungęs Donatas

• Įrašai: 1263
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #47: 2009 Gruodžio 23, 20:12:02 »
jasna , teigu nesunku kai issiaiskinsi  parasyk , galetum ir foto padaryt keleta prie progos kaip ten ir kas atrodo ir ka ten pakeist reiks kad viskas susitvarkytu. aisku jei galesi :)

Neprisijungęs svolacius

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #48: 2010 Sausio 01, 17:07:37 »
nu ilgokai negaeau prie kompo prisest tai dabar rasau kaip ten kas.tai va perki keturias yvores is starteriu.u matmenu dabar nezinau tikslei.bet as nupirkus tuom visaks nesibaigia.jas dar reik ir sumazinti ir skyle didinti.ir ziuret kokios bukles asele yra likusi.nes mano buvo beveik daugiau i pati susideveusi nei yvores.tai ir jas dar nutekinom.padarem lygias grazias.o seip tai tu issiimk ta mechanizma ir pamatysi ka reik ten keisti ir ka daryti.taip bus paprascau nei dabar man nupasakoti.nes visteik reiks tvarkyti.be stakliu nelabai ka yra galima pasidaryti nors imanoma.bet da bra valo tai labai gerai man.

Neprisijungęs gedexxx

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #49: 2010 Vasario 12, 12:51:37 »
krc drasiai valytuvus galima vadint c4 liga.. jau tris ceskes maciau su tokia pat situacija kaip mano. vairuotojo puses valytuvas paprastas, o keleivio puses-bananas. tai reiskia, kad paprasciausiai neprispaudzia banano vairuotojo pusej :V