Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: bamperiaj ir t.t.  (Skaityta 1456 kartus)

Neprisijungęs Daries

• Įrašai: 129
    • Žiūrėti profilį
bamperiaj ir t.t.
« Topic Start: 2009 Birželio 04, 23:21:16 »
labas...noriu pasitejrauti ar galetu kas patarti is ko geriausia daryti bamperius,paputimus ir t.t.,kokias medziagas naudoti,gal kas turi kokiu pawyzdziu pametet su fotkem. noriu papust a4 95m

Neprisijungęs adrian

• Įrašai: 5868
    • Žiūrėti profilį
Re: bamperiaj ir t.t.
« Atsakymas #1: 2009 Birželio 05, 12:12:03 »
labas...noriu pasitejrauti ar galetu kas patarti is ko geriausia daryti bamperius,paputimus ir t.t.,kokias medziagas naudoti,gal kas turi kokiu pawyzdziu pametet su fotkem. noriu papust a4 95m

:-] geriau nuspirk jau tiunintus

Neprisijungęs ::: Marius :::

• Aš ne pikta menantis - aš pikta užsirašantis.
  • Įrašai: 4449
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2: 2009 Birželio 05, 13:53:31 »
:-] :-] :-]
dar nenusibode zefestenzefurijovs? :D
negaidink masinos, sugalvok kitu papuosimu.
1. ar manai kad sugebesi pats?
2. ar manai kad sutaupysi nei pirkdamas jau paruostus?
Dazniausiai pirmi bamberiai gaunasi pabaisos, trapus, nelygus, nesimetriski, negrazus, negraziai nudazyti (ypac jei ir pats dazysiesi, o dar jeigu su flakoneliais). Po to seka patycios (musu "gedos lentoje"), apkalbos, geda, ir beviltiski teisinimaisi "o man grazu, nepatinka neziurek" :D
Parodyk foto kaip tavo audi dabar atrodo, gali parodyti ir ka nori pasigaminti ;) Ar tik nepaaiskes, jog daugiausiai vazineji zvirkeliais ir kitais prastesnes kokybes keliais, masina su kalpokais arba net ir be ju, prastos komplektacijos, pridususiu varikliu?...
Kiek tau metu neklausiu, bet jauciu kad nedaug - ir dar ruduo galvoje bei uz vairo neatejes, bei lapai nenukrite :)

Logiskiausia butu pradeti nuo lietu ratlankiu (colius jau pagal save, kaip kur vazinesi, kiek konforto nori islaikyti ir t.t.), kebulo, salono defektu sutvarkymo ;)
O tada pamatysi jog ji ir taip grazi, ir nereikia ilgu sijonu ir t.t.t.t.t.

peaceful  ;)
« Paskutinį kartą keitė: 2009 Birželio 05, 13:57:07 sukūrė ::: Marius ::: »

Neprisijungęs adrian

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #3: 2009 Birželio 05, 14:21:13 »
kur tau sugebes, jei nera to dares, kad net neisivaizduoja kokiom medziagom daryt ...  :D

Neprisijungęs Daries

• Įrašai: 129
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #4: 2009 Birželio 05, 17:56:03 »
as klausiau patarimu,nesu profas ant siu dalyku,bet patirties turiu ...norejau suzinot kas geriausia sawo zweriukuj,bet matosi wisi ne ka geresni uz mane expertaj :D

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #5: 2009 Birželio 05, 19:00:46 »
as klausiau patarimu,nesu profas ant siu dalyku,bet patirties turiu ...norejau suzinot kas geriausia sawo zweriukuj,bet matosi wisi ne ka geresni uz mane expertaj :D
experte tu experte... :D Gal pirma tu parodyk savo ta "zveriuka" (tikiuosi jog epitetas tikrai atitinka jo vidu, kailiai ant sedyniu nesiskaito), o musu publika ras geresniu pasiulymu nei bamperiai. :) kazkaip tu nuo antro galo pradedi... silikonas prie kreivu koju ir plakuoto veido juk irgi nepagerina vaizdo :)

p.s. apie kokia patirti kalbi? kame patyres?
« Paskutinį kartą keitė: 2009 Birželio 05, 19:07:56 sukūrė ::: Marius ::: »

Neprisijungęs slimshady

• Klubo draugas
  • *
  • Įrašai: 13014
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #6: 2009 Birželio 06, 03:38:06 »
pradziai bent temos pavadinima ismok taisyklingai uzsirasyt....
1.4Tdi
328Ci

Neprisijungęs powliuz

• Įrašai: 3533
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #7: 2009 Birželio 14, 21:45:17 »
Nezlugdykit taip vaiko entuziazmo (!?)
Daries- cia ir durniui aisku, kad rimti tiuninginiai buferiai daromi is kartono, po to plastelinu apsaugini sluoksni apklijuoji ir dedi i kamera, kad gerai sustingtu ir tada gali dazyt ;)

Neprisijungęs Veil

• Įrašai: 2187
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #8: 2009 Birželio 16, 18:40:58 »
susije su bamperiai ...

kaip nusiima galinis A6 C4 sedano bamperis?

Neprisijungęs adrian

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #9: 2009 Birželio 21, 11:38:50 »

nejuokink zmoniu egzperte  :-] jei turetum BENT kiek patirties, tokiu kvailu klausimu tikrai neuzdavinetum :P :D

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #10: 2009 Birželio 21, 16:36:48 »
isejo zveriu valdovas i kita foruma laimes ieskoti :D gal i audifanus? :D