Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: B4 Peciukas nesildo, kazkokia mysle su juo.  (Skaityta 4456 kartus)

Neprisijungęs V1tto

• Įrašai: 54
    • Žiūrėti profilį
Gal kas man gali paaiskinti zaliam kur randasi peciukas, sklendes, ventilaitorius, kokias cia slangas reikia ziuret ar siltos, kur jos yra? ir tt.  :think: :think: :think: beda ta kad nepucia silta ora, nors temperatura uzkyla iki 90.

Butu gera, jeigu suzimetumet ant foto jei nesunku.

Neprisijungęs Antonijus

• Įrašai: 2430
    • Žiūrėti profilį
Gal kas man gali paaiskinti zaliam kur randasi peciukas, sklendes, ventilaitorius, kokias cia slangas reikia ziuret ar siltos, kur jos yra? ir tt.  :think: :think: :think: beda ta kad nepucia silta ora, nors temperatura uzkyla iki 90.

Pečiukas, sklendės ir ventiliatorius randasi salono pusėje, priėjimas iš ten. Apie šlangas orentuojiesi teisingai, iš kito forumo žinau, pažymėjai gerai. Nešildymo priežastis standartinė - užsikišęs pečiukas, užstrigę  sklendžių varikliukai ar pačios sklendės nevaikšto. Jei yra klima, gal ji meluoja. VISKAS.
« Paskutinį kartą keitė: 2012 Gruodžio 20, 07:16:37 sukūrė antonijus »

Neprisijungęs martisliudi

• Įrašai: 38
    • Žiūrėti profilį
Re: B4 Peciukas nesildo, kazkokia mysle su juo.
« Atsakymas #27: 2013 Rugpjūčio 16, 17:50:17 »
ar issisprende sios didkusijos autoriui problema, nes as pastebejau kad ir man tokia beda. saltas visiskai tiesiai is lauko oras. pradarai kapota, pamaigai slangas prie peciuko, abi siltos. pradedi vaziuot pradeda is sildyt. sildo kol nuvaziuoji apie50 km ir vel uzsala, dar pakartoji procedura, vel panasiai. kazkaip noretus sia problema issprest kol neatsalo orai