Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: b4 lubos atkrito  (Skaityta 9451 kartus)

Neprisijungęs ::: Marius :::

• Aš ne pikta menantis - aš pikta užsirašantis.
  • Įrašai: 4449
    • Žiūrėti profilį
Re: b4 lubos atkrito
« Atsakymas #25: 2010 Liepos 10, 15:36:17 »
kazkada vienas forumietis buvo uzsimines apie tai tik neprisimenu niko...tai kaune iki 100 litu priklijavo nauja medziaga :)
Zakonta turbut... bandau ieskoti ir Vilniuje atitinkamu kompaniju.

Neprisijungęs doncius

• Įrašai: 2
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #26: 2010 Liepos 11, 13:07:26 »
Na ka pasidariau pats lubas,-idealiai nesigavo,bet mano senukei bus gerai.Jeigu kam nors reiks medžiagos ir klijų.
http://www.zakona.lt/     VA CIA RASIT VISKA SITAM REIKALUI.
Nes kaip man reikėjo niekas nesugebėjo pasakyti elementaraus adreso ar firmos pavadinimo. :O

Neprisijungęs audi quatro

• Įrašai: 1495
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #27: 2010 Liepos 11, 13:23:24 »
pakomentuok kiek kainavo ir kaip visas procesas atrodo,reikia nulupti sena apmusima..?

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #28: 2010 Liepos 11, 15:03:39 »
reikia nulupti sena apmusima..?
zinoma
del kainu ir kiekiu  taip pat idomu ...
ar sudetinga medziaga istampyti pagal stogu apdailos forma?

Neprisijungęs Sintetic

• Įrašai: 2712
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #29: 2010 Liepos 12, 10:25:13 »
Na ka pasidariau pats lubas,-idealiai nesigavo,bet mano senukei bus gerai.Jeigu kam nors reiks medžiagos ir klijų.
http://www.zakona.lt/     VA CIA RASIT VISKA SITAM REIKALUI.
Nes kaip man reikėjo niekas nesugebėjo pasakyti elementaraus adreso ar firmos pavadinimo. :O
matyt blogai paieska naudojaisi nes paie ta zakona cia forume sneka jau kelinti metai, net kai man reikejo pries 3 metus apie tai jau radau

Neprisijungęs Zuvedriukas

• Įrašai: 2086
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #30: 2010 Liepos 12, 10:47:25 »
tik purskiamus klijus is flakoneliu pries naudodami pamastykit kas geriau, nes as isbandes begale tu kliju, ne vieni ju nelaiko, praejus kazkuriam laikui medziaga atsoka. Jei yra galimybe naudokit paprastus teptuku tepamus klijus, kuriuos praskiedus su skiedikliu 646 puikiai galima ispurksti per pulverizatoriu dazu. Yra siauliuose klijai jau paruosti purksti per pulveri, bonkute kainuoja 17 lt, bet klijuoja gerai ir stipriai, ne taip labai reaguoja i siluma. Siuo metu stogus darau tik su jais  ;)

jei ka firma vadinasi UAB "Siaures tekstile", www.siteks.lt

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #31: 2010 Liepos 12, 15:27:27 »
Zuvedriuk, manau tu turetum zinot, ar tiek Siaures tekstilej, ar tiek Zakonoj yra medziagos, kuo panasesnes i b4 lubine medziaga?

Nes Vilniuje niekas negali pasiulyti, tad svarstau apie pirkima kitame mieste.

Kiek jos mazdaug reiketu vien luboms? priekinems stoikems manau nedaug pakaktu.....

p.s. man tik idomu, o kaip gaunasi istampyti medziaga pagal stogo plastmases forma... :)

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #32: 2010 Liepos 12, 15:32:01 »
siaip medziagu tiek zakona tiek siaures tekstile turi, tiksliai nzn kokia originaliai pas beske medziaga ejo, reikia pridejus palete rinktis. Jei ne alkantara, o medziaga, tai labai puikiai issitampo, nes yra elastinga, pats didziausias vargas yra istampyti dirbtine alkantara, jei yra dideli ilinkimai tai praktiskai neimanoma jos istampyt.

savaitgali dariau bnw stoga su juoda tokia smulkaus tinkliuko medziaga, tai stoga padariau per 2 val. jokio vargo tokia medziaga istampyt, beveik pati gulasi i kampus ir jokiu rauksliu  ;)

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #33: 2010 Liepos 12, 15:36:08 »
ok, o del kliju? kompresoriaus neturiu, reiktu arba flakonu, arba tepamu... Kokiu ieskoti? gal ir konkretu produkta gali pasiulyti?
taciau nenoriu po kurio laiko vel tureti baldakima :)) Pamenu pries kuri laika buvo rase kazkas, jog sudz visi aerozoliniai klijai, ir geriausiai laiko tradicinis geras Momentas :D

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #34: 2010 Liepos 12, 17:01:29 »
aerozoliniai klijai tikrai sh..., ir as galiu ta pati pasakyt  (+) yra klijai siaures tekstilej, jei pirksi tai jie luboms klijuoti skirti, daugkas su jais dirba, nusiskundimu neturi, tame tarpe ir as, bet jie yra gan skysti, skirti purksti per pulverizatoriu, galima ir su teptuku juos tept, bet sakykim pati stoga istepsi normaliai, be dideliu problemu, o kai reiks tept medziaga, ypac su porolonu, tai uzsiknisi tepsi ir gali dar sugadinti medziaga, nes klijai labai greit susigers ir jei per daug patepsi, gali kiaurai medziaga persigerti ir jau tas gabalas medziagos bus sugadintas. tai va. Kitas dalykas yra mirtini klijai zakonoj (vadinasi Bonikol TER), jie yra tirstoki, skiedziant su skiedikliu 646 galima juos padaryt skystus, kad purksti su pulveriu, bet juos siektiek lengviau yra padengti su teptuku, nors ir su jais reikia atsargiai elgtis, nes kaikuria blogesnes kokybes dirbtine oda jie istirpdo. Zodziu yra biski problema su tais klijais, is flakonciku nieko verti tie klijai, o gerus klijus turi prisiderinti spec technika jei nori juos tolygiai padengt arba aukotis ir dirbt su teptuku, pas tarojo varianto as asmeniskai senai atsisakes, nes uzteko viena stoga patept su teptuku tai daugiau nebenoriu  :G

pamirsau pasakyti, kad zakonos klijams kad jie pradetu kibti, reikia aktyvuoti su statybiniu fenu. Vel gi problema, nes sildant yra porolonas ir paskui gali duobem ismustas stogas atrodyt.

Tai vienintelis variantas yra siaures tekstilej parduodami klijai. Jiems feno nereikia, istepi gabaliuka, palauki 5-10 min ir priglostai, tepi toliau kita gabaliuka ir vel lauki ir priglostai. reikia tepti abu pavirsius, tik gerai senaja medziaga nusilupti ir nuvalyti supuvusi porolona. Ji as valau su dratiniu sepeciu, stogas nepasizeidzia, o porolona gerai nuima. paskui del sventos ramybes galima visa stoga nuvalyti su 646. tai va. sekmes  ;)
« Paskutinį kartą keitė: 2010 Liepos 12, 17:05:06 sukūrė Zuvedriukas »

Neprisijungęs rvp393

• Įrašai: 31
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #35: 2010 Liepos 12, 17:57:36 »
stogu perklijavimas alytuje, isimto stogo 250lt, neisimto 300lt, medziagos juoda ir pilka,pm.

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #36: 2010 Liepos 13, 00:44:38 »
:O jmj...!! zuvedriuk, tu nemazai siame reikale pradirbes - ar cia normali kaina? :)

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #37: 2010 Liepos 13, 01:48:51 »
pas mane stogo pertraukimo kainos prasideda nuo 350 Lt, bet i kaina ieina stoikiu ir atvertimu nuo saules pertraukimas, nzn kaip kitur. Patikekit, yra reikalu su tais stogais, ypac alkantariniais

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #38: 2010 Liepos 13, 07:11:22 »
o jeigu tik lubas perklijuojant, ar gali buti tokia kaina?

Neprisijungęs cornis

• Įrašai: 1151
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #39: 2010 Liepos 13, 18:27:51 »
aš tai savo nabagei prišaudžiau su kabėm pagal kraštą, kaip tokiai mašinai dar ir per gerai atrodo :D

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #40: 2010 Liepos 13, 19:06:40 »
man irgi nusimato laikinas prisaudymas. Nebent sestadieni dirbs Siaures tekstile, ir gausiu pas juos medziagu :)

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #41: 2010 Liepos 13, 20:20:13 »
jei vien tik lubas su medziaga pas mane 200 lt. Jei su alkantara tada brangiau gausis

Neprisijungęs shoferis

• Įrašai: 464
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #42: 2010 Liepos 13, 22:40:24 »
Jau po laiko, bet klausimas įdomumo dėlei - kaip gražiai nuimti avanto lubas? Man nelabai pasisekė su tuo reikalu, bet visgi įdomu :)

Neprisijungęs audi quatro

• Įrašai: 1495
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #43: 2010 Liepos 13, 23:08:39 »
kur keiti taip zuvedriukai,kokiam mieste tiksliau?

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #44: 2010 Liepos 13, 23:22:37 »
o kiek medziaga luboms panasiai gali kainuoti?
uztenka tik medziaga klijuoti ar reikia po ja dar koki sluoksni lipdyti?

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #45: 2010 Liepos 13, 23:34:13 »
as dirbbu klaipedoj  :s

o kas tau shoferi ten negraziai gavosi? nuplyses popierius liko prie stogo?  :D jei taip, tai viskas cia normalu, gali bandyti su fenu sildyti bet uzsiknisi, kol toki plota uzsildysi, kad jos graziai nusiimtu.

medziaga luboms kainuoja (mano ziniomis) nuo 20 Lt iki 35 Lt beginis metras. sedanui su stoglangiu, nuo saules atvartalais ir stoikem reikia apie 3,5 beginiu metru. Jei be visu priedu tik stogui, tai apie 1,5 beg.m. o universalui apie 2,5 beg. m. priklauso nuo masinos, reik matuot. va  ;)

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #46: 2010 Liepos 13, 23:36:26 »
be liuko pas mane.
manau ta pacia reikes ir priekines stoikes apklijuoti.
tai kokius 3m pajamu, ir gana.
O koks plotis, jeigu beginiais metrais matuojama?
Ten tik medziaga ar po ja yra koks porolonas ar kas kita, atitinkancio porolona?

Neprisijungęs shoferis

• Įrašai: 464
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #47: 2010 Liepos 14, 10:57:03 »
Ne, man žymiai prasčiau gavosi.. (v) Praktiškai iš to kartono nieko neliko :)

Neprisijungęs cosmo

• Klubo draugas
  • *
  • Įrašai: 2753
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #48: 2010 Liepos 14, 12:56:11 »
bet tai klausykite negi vilniuje nera kaip nusipirkti medziagos ir kliju, kazkoks absurdas?

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #49: 2010 Liepos 14, 13:15:39 »
zinoma  nesamone atrodo... bet bent jau google neranda...

Gal kas visgi zino?

o tai gausis kaip su plastiko poliroliu, kad zmogus stebejosi kad "jau ir vilniuje pardavinejamas Meguair's" produktas... nors visada jis pirmiau ir ateidavo i Vilniu o tik po to i Kauna ;)