Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: avant galinis valytuvas ir apiplovimo šlangutė  (Skaityta 3388 kartus)

Neprisijungęs weryrich

• Įrašai: 5
    • Žiūrėti profilį
pas mano 96m A6 C4 avantą galinis valytuvas valydamas kartu vidinėje pusėje lygiagrečiai judina ir apiplovimo šlangutę ar tai yra normalu? nes man tos šlangutės ištisai nuo to lūžinėja o dabar dar sulūžo ir tas laikiklis kur šlangutė su varikliuku jungiasi :E

Neprisijungęs minas

• Įrašai: 2535
    • Žiūrėti profilį
pas mano 96m A6 C4 avantą galinis valytuvas valydamas kartu vidinėje pusėje lygiagrečiai judina ir apiplovimo šlangutę ar tai yra normalu? nes man tos šlangutės ištisai nuo to lūžinėja o dabar dar sulūžo ir tas laikiklis kur šlangutė su varikliuku jungiasi :E
turi stovet kaip ikaltas.kaip astuonialikini

Neprisijungęs weryrich

• Įrašai: 5
    • Žiūrėti profilį

tai jai jis juda tai kokia problema gali būt? užkalkėjas jis gal koks išvalyt pamėgyt, ar gal ten sulūžta kas ir užtat taip nutinka? nes jai pamėginu jį palaikyti su replėm tai nenoriai bet jis stovi vietoje

Neprisijungęs minas

• Žiūrėti profilį

tai jai jis juda tai kokia problema gali būt? užkalkėjas jis gal koks išvalyt pamėgyt, ar gal ten sulūžta kas ir užtat taip nutinka? nes jai pamėginu jį palaikyti su replėm tai nenoriai bet jis stovi vietoje
Reikia istraukti purkstuka,is kitos puses istraukt vamzdeli kuris kisasi i asi.As imu grazta ir greziu viduj,kad sudai iseitu.Kadangi tavo purkstuko vidinis galas bus suluzes,perki nauja komplekta:vamzdelis plius purkstukas.Kiniskas 10 lt.(kujovas),kaip ir visi kitaicai,vakarietiskas pries pora metu kainavo 35 lt.

Neprisijungęs Tonis

• Klubo draugas
  • *
  • Įrašai: 509
    • Žiūrėti profilį
Turiu C3 galini valytuva su visu mechanizmu. Gal kas tiks?

Neprisijungęs minas

• Žiūrėti profilį
Turiu C3 galini valytuva su visu mechanizmu. Gal kas tiks?
Kaip danngus ir zeme.

Neprisijungęs orzo

• Įrašai: 4660
    • Žiūrėti profilį
neperseniausiai kazkas buvo aprases kaip toki gedima salint A4 lyg ir, ir vietoj naujo vamzdelio panaudojo tusinuko rema. Bet niekaip neatkasu tos temos... Maniskei A4 pastovejus kelis menesius irgi pradejo purkstukas su valytuvu sukinetis :D

Neprisijungęs minas

• Žiūrėti profilį
neperseniausiai kazkas buvo aprases kaip toki gedima salint A4 lyg ir, ir vietoj naujo vamzdelio panaudojo tusinuko rema. Bet niekaip neatkasu tos temos... Maniskei A4 pastovejus kelis menesius irgi pradejo purkstukas su valytuvu sukinetis :D
Tau lengviau,pas tave sukinejasi,bet joniniu neprikisa.O remontui naudoju kita technologija,bet kaip Marfusa priekaistauja,kad dirbu uz lita,tai perdaug nesiplesiu.Faktas,kad taisoma.

Neprisijungęs Gedis

• Banned!
  • Įrašai: 13709
    • Žiūrėti profilį
aš irgi neatkasu tos temos, bet pas mane bėda tokia:

yra gal kokių netradicinių bet veiksmingų sprendimo būdų ?  ?!?

Neprisijungęs Toto

• Įrašai: 4511
    • Žiūrėti profilį
nusiperki passat3 vamzdeli su purkstuku-kitaicas 10 lt.ir pasikeiti.tiesa sitas vamzdelis ilgesnis uz ceskes,bet galima itvirtint.Gal yra ir ceskiniu,bet nematiau.

Neprisijungęs Gedis

• Banned!
    • Žiūrėti profilį
tipo panašiai kaip čia: http://img571.imageshack.us/img571/3591/imag0052j.jpg  ?
o aplamai B4 ir C4 mechanizmai galinio dangčio atidarymo kartu su valytuvu skiriasi ar ne ?

Neprisijungęs Toto

• Žiūrėti profilį
[quote C
tipo panašiai kaip čia: http://img571.imageshack.us/img571/3591/imag0052j.jpg  ?
o aplamai B4 ir C4 mechanizmai galinio dangčio atidarymo kartu su valytuvu skiriasi ar ne ?
[/quote]Nuotraukoj 5 passato ir panasei.C4 kiaurai vamzdzio neprakisi,aseleje yra susiaurejimas.C4 ir b4 vienodi.

Neprisijungęs Gedis

• Banned!
    • Žiūrėti profilį
pasižiūrėjau kad yra jų pirkt ir originalių atskirai, kaina ~20lt. , čia nr.26  :V

Neprisijungęs Toto

• Žiūrėti profilį
26,tik as c4 pirkt nemaciau,kol kas turiu originaliu ,tai ir neieskojau.

Neprisijungęs Gedis

• Banned!
    • Žiūrėti profilį
... tai kaip pats ir sakiai C4 ir B4 tas pats viskas  ;)

Neprisijungęs Toto

• Žiūrėti profilį
... tai kaip pats ir sakiai C4 ir B4 tas pats viskas  ;)

tu man lenteliu nerodyk,parodyk preke ant prekystalio,o kad kazkur Europoje yra manes nejaudina,nes paprastai taisau iskarto ir siuntimu laukt ner kada.

Neprisijungęs Gedis

• Banned!
    • Žiūrėti profilį
 :-] :) na ko tu nervuotis pradedi dėl tokių dalykų. tos lentelės yra labai gerai, tiksliau geriau būt ir negali, juk pasižiūri ir matai kas nuo ko idealiai tinka ir nereikia eksperimentuoti. o kad laukti negali tai čia kitas reikalas, pvz aš galiu ir palaukti kelias dienas  ;)

Neprisijungęs Toto

• Žiūrėti profilį
:-] :) na ko tu nervuotis pradedi dėl tokių dalykų. tos lentelės yra labai gerai, tiksliau geriau būt ir negali, juk pasižiūri ir matai kas nuo ko idealiai tinka ir nereikia eksperimentuoti. o kad laukti negali tai čia kitas reikalas, pvz aš galiu ir palaukti kelias dienas  ;)
as visai nesinervuoju,tiesiog iprates dryti is to kas poranka ar ant greicio gaunama.O jei nusipirksi reikiama,prasau pranesti kaip ir kur.Ateiciai kelis komplektus isigyciau.

Neprisijungęs Gedis

• Banned!
    • Žiūrėti profilį
čia radau kažkokį aprašymą su foto, bet dar nesigilinau, gal kam pravers
http://forum.audipiter.ru/index.php?showtopic=21378&mode=threaded&pid=313720

Neprisijungęs Gedis

• Banned!
    • Žiūrėti profilį
čia kur apibraukęs turiu raudonai, tas plastmasinis vamzdelis kartu su šlangute turi sukinėtis dirbant valytuvui ar neturi ?
http://www.audiklubas.com/forumas/index.php/topic,95859.0/msg,1023440.html

Neprisijungęs GedasQ

• Įrašai: 2515
    • Žiūrėti profilį
is *21 posto eina suprasti kad neturetu.

Neprisijungęs Gedis

• Banned!
    • Žiūrėti profilį
na jo, orzo nelabai aiškiai išsireiškė, nes aš suprantu kad purkštukas tai tikrai turi sukinėtis, bet tai kas čia vadinama purkštuku ??? detalė nr.26 susideda iš dviejų dalių, viršutinė kuri išeina į lauką yra purkštukas ir apatinė, vamzdelis prie kurio jungiasi šlanga. bet kai sujungi tą purkštuką su vamzdeliu tai aš nelabai įsivaizduoju kaip tas purkkštukas galėtų sukinėtis vamzdelyje, nes laisvumo jokio nėra o dalys naujos

Neprisijungęs GedasQ

• Įrašai: 2515
    • Žiūrėti profilį
cia ta tema berods kurios nieks neranda. gal cia bus isdiskutuota tai ko tau reikia.
http://www.audiklubas.com/forumas/index.php/topic,40056.20.html

Neprisijungęs orzo

• Žiūrėti profilį
Kur neaiskiai issireiskiau :D purkstukas neturi sukinetis kartu su valytuvu, jis tvirtai isistato i varini vamzdeli. Pabandysiu kokia vaizdine medziaga sukonstruot kad aiskiu butu

Neprisijungęs orzo

• Žiūrėti profilį

Detale Nr.1. desinej pusej ten kur sriegis, uzsimauna valytuvas. Is kitos puses statosi varinis vamzdelis Nr2 ir ant jo maunasi purkstukas Nr3. Pats varinis vamzdelis kartu su visu purkstuku turi stoveti vietoj dirbant valytuvui, juda tik nr1 detale.
Detale Nr.4. tepalas skirtas sutepti varini vamzdeli pries ji istatant i Nr1 detale.
Detale Nr.5 tvirtai isistato i varikliuko rema ir neturi niekur judet. Vamzdelis iklijuotas i Nr5.

Isdziuvus tepalui, ar tiesiog susikaupus dregmei ir pasalus, varinis vamzdelis ijungus valytuva megsta paluzt. Tuomet purkstukas prades suktis kartu su valytuvu.

P.S. kalbu apie A4 b5 modeli. Kaip senesnese buvo nezinau, neardziau.
« Paskutinį kartą keitė: 2011 Liepos 13, 16:23:47 sukūrė orzo »