Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Automobilio Poliravimas  (Skaityta 286332 kartus)

Neprisijungęs zandaras

• Įrašai: 875
    • Žiūrėti profilį
Re: Automobilio Poliravimas
« Atsakymas #1250: 2015 Kovo 30, 19:42:01 »
bet musu "akim" uztenka ir to darbo kuri padaro uz 300LT (lengvajai masinai, nedazytai), aisku pasvietus helogenu nebus visiskai idealu, bet nebus ir (n) o isvarius ant saulytes gali kraipyt galva kaip nori, bus (y)

Neprisijungęs vytiokx

• Įrašai: 2365
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1251: 2015 Kovo 30, 22:19:39 »
Todel kad tas darbas su visom pakopom iki ledo uzima kelias dienas + medziagos top kategorijos,o ne serpotrebas papigiai,kaip ir pas normalius uzsienio poliruotojus,25-30 valandu darbo,o pas mus visi nori uz 100-150 buvusiu litu ideala turet.
Normali kaina uzsienyje kaip ir pas rusus prasideda nuo +-300e iki ...
O siaip tai musu klimatas ir keliu bukle nepatempia turet idealaus dazyto pavirsiaus daugiau nei koki menesi,zvyro ir smelio krastas (n)
tikrai taip del kainu ir medziagu tai sutinku :) kaip tokios kainos poliruotojo siekia tai manau tada geriau detalia persidazyti arba visa masina kaip gaunasi tokia suma...kalbu apie paprastenes masinas iki kokia 5000lt,nekalbu apie kitas kietas markes ar panasei kurios kainuoja po 10-20k euro ,tada geriau toks poliruotojas negu dazytojas :)

Neprisijungęs Evka

• Įrašai: 34008
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1252: 2015 Kovo 31, 07:10:57 »
Paskutinis darbas, kuris man su kolega dviese dirbant, truko dvi dienas beveik... Atrodo nieko nebuvo, bet šiuo atveju darėm detailingą konkretų, o ne šiaip patrynimą. Kapotas atėmė nei daug nei mažai - 5h.
Žodžiu, ne audi, bet esmė temoje - poliravimas. Įmetu foto, kas gavosi.
Padarytas kėbulas, stiklai padengti nano danga dėl blizgesio ir lašų atstūmimo, plasmasės praeitos su 1z gumos nujuodintoju. Atskirai darytos lempos ir t.t.

Neprisijungęs Karolis080

• Įrašai: 5466
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1253: 2015 Kovo 31, 08:28:28 »
Bet va tvarkingai ,apsiklijaves, kantrybes tik reik :D As siaip praeinu, paskui po poliravimo metus laiko dar nuo moldingu ir kitu tarpeliu reik poliroli ar vaska krapstyt  :D

Neprisijungęs Evka

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1254: 2015 Kovo 31, 09:12:22 »
Na čia jau kitas levelis gaunasi, tai ir apsiklijavimas kaip ir būtinas. Nors dabar perėjau ant kitų pastų, kitų padų gamintojų, tai pasaka. Nei dulkėjimo, nei teplionių ir pan. Išiminėti irgi viską stengiuosi kuo daugiau, pvz numeriai, grotelės ir t.t.

Neprisijungęs Nerkis

• Įrašai: 1742
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1255: 2015 Kovo 31, 15:57:02 »

Na čia jau kitas levelis gaunasi, tai ir apsiklijavimas kaip ir būtinas. Nors dabar perėjau ant kitų pastų, kitų padų gamintojų, tai pasaka. Nei dulkėjimo, nei teplionių ir pan. Išiminėti irgi viską stengiuosi kuo daugiau, pvz numeriai, grotelės ir t.t.
Ka naudojai? Pasigirk :) o jei rimtai kokius padus dabar naudoji? Pasta? Kuo dengei po poliravimo? Kokias poliravimo masineles turi, ar brangias ir daug ar rankyte atidirbta? :) Rezultatas matau labai labai liuks !

Neprisijungęs Evka

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1256: 2015 Kovo 31, 16:27:20 »
Dabar ant menzernos peršokau. Pirmas stepas su 3M fast cutu, o po to jau prasidėjo.
Ant pačio galo dėjau zero swirl liquid shine. Kas per vidurį buvo, tai labai neafišuosiu. :) Čia jau mano technologija atidirbta. Apsaugai colinite, bet jau ieškau jam pamainos. Viskas buvo sutepta mašinėle, rankų darbo beveik nebuvo.
Turiu tris mašinėles, dvi flex (rotacinė ir ekscentrinė)
Padų buvo trys rūšys. Pradėjau nuo gan nepikto kailio.
Darėme dviese. Pusdienis pasiruošimui (plovimas, apsiklijavimas, ardymas), po to nuo 8 ryto iki 22/23h non stop.

Neprisijungęs Nerkis

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1257: 2015 Kovo 31, 16:38:43 »
Ka pasakyt, rezultatas kalba pats uz save . Labai gerai atrodo, tik gal ilgiau laikancia apsauga kebului buciau dejes, na bet cia ne esme. Planuoju saviskei sia vasara pilna detailinga pasidaryt, matysim kaip gausis, noriu g-technic isbandyt. Galvoju ar man reik mini polisherio kokio ar ne, o flex liuks, rimtos masinkos.

Neprisijungęs Evka

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1258: 2015 Kovo 31, 16:52:34 »
Dėjau mažasias galvas daug kur, nes su normaliomis nieko nepadariau. Ką apsaugai patartum? Kas dabar "eina" geriausiai?

Neprisijungęs Evka

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1259: 2015 Kovo 31, 17:49:59 »
Dar kelios foto iš eigos... Mano sūnus su naparniku :bedantis:

Neprisijungęs T-max

• Įrašai: 1714
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1260: 2015 Kovo 31, 21:54:43 »
standartinis litovco klausimas su bulke:kiek toks poliravimas €? atsakyk jam nors ir 300LT,sakys:
 "va ten uz kampo daro uz 100 ir BLIZGA TAIP PAT" :-]

Neprisijungęs moochinazz

• Įrašai: 2571
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1261: 2015 Kovo 31, 22:06:29 »
Taip pagalvojus, pirma investicija, norint nusipoliruoti mašina, neskaičiuojant mašinkos, vistiek išeina apie 200-300 senų pinigų.

Neprisijungęs Nerkis

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1262: 2015 Balandžio 01, 00:18:59 »

Dėjau mažasias galvas daug kur, nes su normaliomis nieko nepadariau. Ką apsaugai patartum? Kas dabar "eina" geriausiai?
Sunku patart kazka, nezinau ka tu bandes, bet po tokio darbo vien vaško mažoka manau, sealeris + vaškas butu ilgalaikiškesnis rezultatas. Menzerna power lock yra not too bad. ;) dabar daug nauju produktu yra pasirode, visu ir neišbandysi, o taip norisi :D

Neprisijungęs Evka

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1263: 2015 Balandžio 01, 07:40:28 »
Sunku patart kazka, nezinau ka tu bandes, bet po tokio darbo vien vaško mažoka manau, sealeris + vaškas butu ilgalaikiškesnis rezultatas. Menzerna power lock yra not too bad. ;) dabar daug nauju produktu yra pasirode, visu ir neišbandysi, o taip norisi :D

Turėjau kažkada gerą sealantą, atrodo zaino firmos. Nebeatgaminu jau, koks jis buvo, nes norėčiau nusipirkti. Šiaip dienai esu kelis variantus užsisakęs. Ant savosios nieko rimčiau nesudėjau apsaugai, nes paprasčiausiai neturėjau. :D
Pakeliui jau E-Z Wax® No. 15, bandysiu, ką šitas sugeba
Dar užsakiau sonax polymer netshield. Tie gerai laiko irgi.

standartinis litovco klausimas su bulke:kiek toks poliravimas €? atsakyk jam nors ir 300LT,sakys:
 "va ten uz kampo daro uz 100 ir BLIZGA TAIP PAT" :-]

Labai teisingai (+) Pilna gi tokių, kur po 30-40e daro ir nesiknisa tiek laiko, kiek čia :-]

« Paskutinį kartą keitė: 2015 Balandžio 01, 07:59:49 sukūrė Evka »

Neprisijungęs Karolis080

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1264: 2015 Balandžio 01, 09:43:59 »
Evka, tai cia kaip suprantu lako su švitriniu nešiaušei, tiesiog pastų ir didelio darbo įnašas ?

Neprisijungęs Evka

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1265: 2015 Balandžio 01, 10:00:32 »
Tas švitrinis tai man skamba kaip iš akmens amžiaus :) Jo reikia tik kai itin didelį defektą šalini, pvz įbrėžimą ir pan. Yra tokių pastų, kurios skuta labiau, nei 2000 škurkė :D Su fast cutu tu tiek gali priskusti, kad reiks dažyti iš naujo :D

Neprisijungęs Karolis080

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1266: 2015 Balandžio 01, 10:05:34 »
Darykis bizniuka, susirinksi alga ir daugiau, o ir namie but galesi visad  :D Nes bent pažįstami keli kas poliruoja, darbų nuo pat pradžios netrūko sakė ir netrūksta..

Neprisijungęs Evka

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1267: 2015 Balandžio 01, 10:08:18 »
Darykis bizniuka, susirinksi alga ir daugiau, o ir namie but galesi visad  :D Nes bent pažįstami keli kas poliruoja, darbų nuo pat pradžios netrūko sakė ir netrūksta..

Tai kad aš jau senokai jį darau, tik dabar jau dviese ir rimtai užsiimame ;)

Neprisijungęs Karolis080

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1268: 2015 Balandžio 24, 17:40:56 »
Broliai, kokį šampūną naudot plpvimui ? Kažkoks vyšninis autochemijos ar nenuplaus mano colinite ? :D nes megai lyg buvo nuplove kazkoks sampunas :D

Neprisijungęs M G

• Klubo draugas
  • *
  • Įrašai: 6071
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1269: 2015 Balandžio 24, 17:51:14 »
nuplaus (+) kiek pamenu, rekomendacijos buvo nenaudoti šampūno su vašku, dar kažkas buvo apie purvo tirpiklį, bet gal čia jau maišau kažką ff

Neprisijungęs Karolis080

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1270: 2015 Balandžio 24, 18:31:15 »
Hmm is kir ir koki normalu nusipirkt kažin. Gal kas pamačysit parodydami koks bus geras ir nenuplaus vaško mano ? :D ačiū !

Neprisijungęs Evka

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1271: 2015 Balandžio 24, 18:34:31 »
Svarbu būtų neutralus ph, t.y. nebūtų purvo tirpiklių ir pan briedo. Bet 80proc jų tokių ir colinite vistiek po biški plaus.

Neprisijungęs M G

• Klubo draugas
  • *
  • Įrašai: 6071
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1272: 2015 Balandžio 24, 19:03:55 »
o gal tiesiog įmeskit porą rekomenduojamų šampūnų po vaškavimo ff

Neprisijungęs Karolis080

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1273: 2015 Balandžio 24, 19:39:29 »
Apejau katik maximoj nk gero ner visi su vaškais. Reiks arba didesnes maximos arba intike per pc namie paziureti. Koki Evaldai naudoji ?

Neprisijungęs Pavaduotojas ugdymui

• Įrašai: 2005
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1274: 2015 Balandžio 24, 19:49:26 »
google išmeta variantų
"automobilio ph neutralus šampūnas"