Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Automobilio Poliravimas  (Skaityta 287400 kartus)

Neprisijungęs HMX

• Įrašai: 390
    • Žiūrėti profilį
Re: Automobilio Poliravimas
« Atsakymas #900: 2013 Vasario 26, 19:54:23 »
Tau gal halus nufotkinti stiklinius, kas gavosi? Jei nebūčiau daręs, tai nesakyčiau. Neturėjau "spec" stiklo priemonių, tai puikiai pasidarė su kėbulinėmis priemonėmis. Gaila, nepadariau foto prieš. Stiklui eina kitos priemonės, bet esmė ta pati. Ten tik abrazyvas skiriasi.

kai pats juos apžiūrėsiu, pasakysiu kad tiesa. net nuo 3000 popieriaus lieka begalybė mikroįbrėžimų. abrazyvas stiklui yra kitoks. 3g neima stiklo, jai ir iki kai kurių plastikų kaip iki mėnulio. tiesa nepaminėjau, kai stiklas atsipoliruoja, toje vietoje yra plonesnis ir kreivina vaizdą, būtina įvertinti prieš apsisprendžiant. apžiūrėkit prieš tai poliruoto stiklo pavyzdžius, kad žinotumėt kaip atrodys paskui  (y)

Neprisijungęs HMX

• Įrašai: 390
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #901: 2013 Vasario 26, 19:55:40 »
nuo skurkes kokios svelnios prikrapstei abrazyvu i pasta ir fsio :D efektas..

įmetei į puodą 3000 škurkės ir verdi kol pasidaro pasta stiklam poliruoti  :-] :-]

Neprisijungęs Evka

• Įrašai: 34008
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #902: 2013 Vasario 26, 20:11:57 »
Stiklo net neuzsiimciau polisint, kaip minejai, stipriai kreipia vaizda

Neprisijungęs Karolis080

• Įrašai: 5466
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #903: 2013 Kovo 02, 16:46:34 »
Sveiki,nusprendziau kad sitoj temoj labiausiai tiks mano klausimas. Taigi, gal kas zinot kokio gero, kad butu didesniu kiekiu (pvz 2litrai) juodintojo padangoms ? Bratkis man turejo bambali pilstomo gaves is kazkur bet kai kieme 4 masinom reikia o ir sau daznokai panaudot megstu siltu metu,suejo jis,buvo labai geras,pili ant kempineles kokios ir tepi ant padangos,ir bamperiams tiko+ kvepiantis buvo, kaip vandenukas toks,bet labai gerai nei super dulkes trauke jis,o ir laikesi netrumpa laika.... dabar nezinau kur gaut tokio, buvau autochemijos pardei, neturi, bet suzinojau kad kiti tipo plovyklose juodint antifriza naudoja... Na bet gal visgi kas zino parsisiust kur ar ka juodintojo gero, kad nereiktu tepliot su kokiu teptuku kaip dazu kur buna,tie nesamone ten...n Aisku jie nujuodina,bet daug knisalynes,ir efektas man net blogesnis gaunas nei su mano tuo turetu pilstomu...
EDIT: http://www.diteilas.lt/Atnaujintojai-ir-blizgikliai-814.html cia kazka idomaus radau  :V Gal kas bande ? Bet be kainu cia  :-/
Niekas neatsiliepet, na bet per si laika nuo parasymo aprasiau firmas visas ir tam diteilui,nieko neatsako nu zodziu,jauciu net nenori po maza kiek parduot ar dar kaip, lieka variantas visokie maximiniai turtle wax juodintojai ir pan. Bandet kasnors, normaliai atblizgina padangas,bamperius ?

Neprisijungęs Evka

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #904: 2013 Kovo 02, 17:10:48 »
Pats nesu bandęs, bet skaitinėjau, kad glicerinas gerai darba atlieka. Jei tai tiesa, galiu bratkiui įduoti, darbe jo sočiai yra.

Neprisijungęs Karolis080

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #905: 2013 Kovo 02, 19:18:19 »
Jei negaila, įipilk biški i kanors, išbandysiu :),labai dekingas buciau :). Autochemijos pardej buvau sako tipo padangoms neblogai antifrizas nujuodina, bet kazkaip nelabai man antifriza naudot, aisku galima is serviso kokio gaut jau ispilto,bet vistiek  :V

Neprisijungęs Evka

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #906: 2013 Kovo 02, 19:22:11 »
Abejoju, ar jis gali normaliai gumą blizginti :V Ok, įduosiu pabandymui.

Neprisijungęs edgaras600

• Įrašai: 203
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #907: 2013 Kovo 05, 20:33:06 »
Tai tose paciose autochemijos parduotuvese gali nusipirkti diteilo prekiu. manau betkurioj turetu buti to nujuodintojo. asmeniskai ka pats diteilo isbandes tai dar nei karto nenusivyles (y)

Neprisijungęs Brutas

• Įrašai: 8627
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #908: 2013 Kovo 05, 20:43:01 »
is diteilo GUMLAK naudojes labai ilga laika, ir "svaros broliai" ji klp naudoja.. liuksiskas daigtas.. duru gumom, padangom.. taipogi kaip minejai kvapnus, ir ilgas issilaikymas.. +ji panaudojus is eiles po plovimu kokius 3-4 kartus, jis kaip isigeria i padanga atrodo, ir su kercheriu gerai nuplovus ispurvinta padanga, i nudziuvusi palieka juoda, lyg naua guma.. ir realiai kokiems 2-3-4 plovimams nebereik tept to juodintojo, nes ir taip padanga estetini vaizda turi, kol vel guma nepradeda pamazu nuo puvu svieset t.t

Neprisijungęs Karolis080

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #909: 2013 Kovo 05, 20:59:08 »
is diteilo GUMLAK naudojes labai ilga laika, ir "svaros broliai" ji klp naudoja.. liuksiskas daigtas.. duru gumom, padangom.. taipogi kaip minejai kvapnus, ir ilgas issilaikymas.. +ji panaudojus is eiles po plovimu kokius 3-4 kartus, jis kaip isigeria i padanga atrodo, ir su kercheriu gerai nuplovus ispurvinta padanga, i nudziuvusi palieka juoda, lyg naua guma.. ir realiai kokiems 2-3-4 plovimams nebereik tept to juodintojo, nes ir taip padanga estetini vaizda turi, kol vel guma nepradeda pamazu nuo puvu svieset t.t
Bet jauciu pas juos minimum 5ltr pirkt ,o tai koki 100 sukainuos maziausiai... Reiktu blyn mazesnio kiekio bent 2ltr koki ir uztektu man labai ilgam.... Mazum plovykloj kokioj baxurus pasnekint, bet nenores parduot jauciu

Neprisijungęs Brutas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #910: 2013 Kovo 05, 21:32:19 »
paprastesnis variantas susimest keliems :) manau paskelbes rasi kas irgi nores.. ir issidalint ta kieki.. bet pamegink i diteila kreiptis, buna kad ir po litriuka stumdo buteliukuose..

Neprisijungęs wdariusw

• Įrašai: 402
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #911: 2013 Kovo 05, 21:53:49 »
Na ką, pavasaris atėjo, mašinų blizginimo metas :) jeigu kam reikia papoliruot mašiną - kreipkitės ;)

Neprisijungęs edgaras600

• Įrašai: 203
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #912: 2013 Kovo 06, 12:06:55 »
Bet jauciu pas juos minimum 5ltr pirkt ,o tai koki 100 sukainuos maziausiai... Reiktu blyn mazesnio kiekio bent 2ltr koki ir uztektu man labai ilgam.... Mazum plovykloj kokioj baxurus pasnekint, bet nenores parduot jauciu
dazniausiai pilsto zinok ir mazesniais kiekiais.

Neprisijungęs Evka

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #913: 2013 Kovo 09, 10:57:20 »
Na ką, pavasaris atėjo, mašinų blizginimo metas :) jeigu kam reikia papoliruot mašiną - kreipkitės ;)

Atėjo, bet tai reikia dar gero mėnesio, kol dings visas š nuo kelios :D Aš dar neblizginsiu iki balandžio 1 :)

Neprisijungęs wdariusw

• Įrašai: 402
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #914: 2013 Kovo 09, 13:01:12 »
Žinoma dar reikia keletą sav palault, kartu su ratų keitimu reikia tai daryt manau :)

Neprisijungęs Karolis080

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #915: 2013 Kovo 27, 14:33:59 »
paprastesnis variantas susimest keliems :) manau paskelbes rasi kas irgi nores.. ir issidalint ta kieki.. bet pamegink i diteila kreiptis, buna kad ir po litriuka stumdo buteliukuose..
Na siande pasiemiau 10ltr is vadybininko diteilo bet ne gumlako o kito kazkokio, ciut brangesnio, jis sake tuom geresnis kad dar ir salonui tinka, needa nieko, o gumlakas jau grynai tik padangom kaip ir, nu ten moldingam, o su tuo kur paemiau jau salona sveist galima. Pabandziau tokia plasmase nu neblogas+ kvapas geras, ne toks efektas kaip su mano turetu, bet neblogas.+ kvepia labai skaniai. Tik tas mano turetas tas paziurejo ble sako bbz kas cia buvo nes net rankas grauzia palaikius :D Bet ten vapse liuksiskas buvo. Beje gumlakas toks melsvas,o cia ta kur paemiau bespalvis. Is pradziu kiek snekejom galejo mazesniais kiekiais bet viena kart man neisejo prilekt, o dabar jau nebeturejo, ir neaisku kada bus ir ar bus mazesniais,teko tiek pirkt, bet susinaudos. Toks malacius vadybininkas tas, parode dar visko, seile varvejo man ten :D ZVisokiu vasku,poliroliu, kur pardese ner, nu grynai viska ka plovyklos turi.
« Paskutinį kartą keitė: 2013 Kovo 27, 14:44:13 sukūrė Karolis080 »

Neprisijungęs Brutas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #916: 2013 Kovo 31, 09:41:51 »
Tau dave vadinamojo "blizgintojo" :) jis toks kaip riebaliukas siek tiek ane?.. su juo mes po cheminiu valymu uzblizgindavom visas plastmases.. gerai issilaikanis daigtas.. +ziema labai gera apsauga pries tarpduriu gumu prisalima/uzsalimas.. na bet padangom jis mano galva per mazai "agresyvus" 8:8

Neprisijungęs Karolis080

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #917: 2013 Kovo 31, 15:40:16 »
Tau dave vadinamojo "blizgintojo" :) jis toks kaip riebaliukas siek tiek ane?.. su juo mes po cheminiu valymu uzblizgindavom visas plastmases.. gerai issilaikanis daigtas.. +ziema labai gera apsauga pries tarpduriu gumu prisalima/uzsalimas.. na bet padangom jis mano galva per mazai "agresyvus" 8:8
Jo,taspats kogero bus. Ant padangu nebandziau,sakai nelabai bus ? Tas man sako tipo normaliai ir padangoms bus :V Nu manau atjuodins gal ne stebuklingai bet pajuodins tikiuos :D

Neprisijungęs M G

• Klubo draugas
  • *
  • Įrašai: 6071
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #918: 2013 Kovo 31, 22:41:36 »
kolegos, patarkit kaip surudijusį duslės antgalį padaryt blizgančiu :)

ir dar reik patarimo kokiam nors purvo tirpikliui prieš nupučiant karcheriu :think:

Neprisijungęs Audi110kw

• Įrašai: 2367
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #919: 2013 Kovo 31, 23:05:39 »

ir dar reik patarimo kokiam nors purvo tirpikliui prieš nupučiant karcheriu :think:

jeigu prieini ar gauni is kur nors laivu valikliu tai valo super, ypac chromo. valikliai laivu, geriausi kiek teko bandyt tai tie kurie yra kaip pasta... tik nezinau ar lietuvoje tokiu yra.

Neprisijungęs M G

• Klubo draugas
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #920: 2013 Kovo 31, 23:06:45 »
neprieinu, aš paprastas useris šituo klausimu, nebent kas iš forumiečių padėtų (+)

Neprisijungęs Audi110kw

• Įrašai: 2367
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #921: 2013 Kovo 31, 23:15:54 »
http://www.e-senukai.lt/baldai-namu-apyvoka-kanceliarija/majsaimniecibas-prieksmeti/buitine-chemija/valikliai/metalu-valikliai/nerudyjancio-plieno-chromo-aliuminio-valiklis-pasta-320-mellerud_2.html

Gal eina tokie nzn, bet kiek teko su laivu valyt, tai ima visus grybus net.
tie purskiami kur yra is buteliuku manau tik saldutuvui pavalyt kokiam metaliniam.

Neprisijungęs Evka

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #922: 2013 Balandžio 02, 09:20:31 »

Veilokas ir žalias akmuo.Prieš tai su škurke nusivalai iki ~ blizgumo ir tada jau su veiloku ir akmenėliu varai. Turiu ant drėlės antgalį pasidaręs, tai ore pasidaro blizgus.

Neprisijungęs M G

• Klubo draugas
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #923: 2013 Balandžio 02, 09:21:48 »
Veilokas ir žalias akmuo.Prieš tai su škurke nusivalai iki ~ blizgumo ir tada jau su veiloku ir akmenėliu varai. Turiu ant drėlės antgalį pasidaręs, tai ore pasidaro blizgus.
škurkė smulki?
veilokas paprastas, ne koks nors ypatingas?

ačiū (y)

Neprisijungęs Brutas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #924: 2013 Balandžio 02, 10:00:49 »
jei tik apnasom apejes nikelis, bet +- geros kondicijos, dar papraastesnis budas, ant skuduriuko skiediklio siek tiek ir valai salin apnasas 8:8 nutirpdo ir tokius taskiukus kaip rudeliu, smalu, suodziu t.t