Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Automobilio Poliravimas  (Skaityta 287410 kartus)

Neprisijungęs Karolis080

• Įrašai: 5466
    • Žiūrėti profilį
Re: Automobilio Poliravimas
« Atsakymas #900: 2013 Kovo 02, 16:46:34 »
Sveiki,nusprendziau kad sitoj temoj labiausiai tiks mano klausimas. Taigi, gal kas zinot kokio gero, kad butu didesniu kiekiu (pvz 2litrai) juodintojo padangoms ? Bratkis man turejo bambali pilstomo gaves is kazkur bet kai kieme 4 masinom reikia o ir sau daznokai panaudot megstu siltu metu,suejo jis,buvo labai geras,pili ant kempineles kokios ir tepi ant padangos,ir bamperiams tiko+ kvepiantis buvo, kaip vandenukas toks,bet labai gerai nei super dulkes trauke jis,o ir laikesi netrumpa laika.... dabar nezinau kur gaut tokio, buvau autochemijos pardei, neturi, bet suzinojau kad kiti tipo plovyklose juodint antifriza naudoja... Na bet gal visgi kas zino parsisiust kur ar ka juodintojo gero, kad nereiktu tepliot su kokiu teptuku kaip dazu kur buna,tie nesamone ten...n Aisku jie nujuodina,bet daug knisalynes,ir efektas man net blogesnis gaunas nei su mano tuo turetu pilstomu...
EDIT: http://www.diteilas.lt/Atnaujintojai-ir-blizgikliai-814.html cia kazka idomaus radau  :V Gal kas bande ? Bet be kainu cia  :-/
Niekas neatsiliepet, na bet per si laika nuo parasymo aprasiau firmas visas ir tam diteilui,nieko neatsako nu zodziu,jauciu net nenori po maza kiek parduot ar dar kaip, lieka variantas visokie maximiniai turtle wax juodintojai ir pan. Bandet kasnors, normaliai atblizgina padangas,bamperius ?