Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Automobilio Poliravimas  (Skaityta 286836 kartus)

Neprisijungęs Evka

• Įrašai: 34008
    • Žiūrėti profilį
Re: Automobilio Poliravimas
« Atsakymas #475: 2011 Birželio 17, 19:01:50 »
Su kuo geriausia valyti dažų dulkes nuo kėbulo? Šiaušti? Gal yra kokių valyklių. Apdulkinta viskas - pradedant langais ir baigiant kėbulo dalimis. Šiaušimui 4000 nebus per smulkus?

Neprisijungęs mrskis

• Įrašai: 224
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #476: 2011 Birželio 17, 20:41:20 »
su nefracu gali bandyti tas nuvalo viska :)

kazinak

• Svečias
« Atsakymas #477: 2011 Birželio 19, 11:04:36 »
jei nedidelis plotas tai su clay baru labai gerai nusivalo, bet jei ten visa maisna ,tai uztruksi gan ilgai

Neprisijungęs Evka

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #478: 2011 Birželio 19, 11:46:18 »
jei nedidelis plotas tai su clay baru labai gerai nusivalo, bet jei ten visa maisna ,tai uztruksi gan ilgai

Beveik visa :E Langus jau radau kaip nuvalyti, dabar tik patį kėbulą reikia nušveisti.

Neprisijungęs Vitalis

• Įrašai: 4553
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #479: 2011 Birželio 19, 19:10:29 »
Kaip uzkniso  :A buvo pries menesi darbe po lietaus masinai atsoko lakas vairuotojo galiniam sparne, gal 7*6cm koki ,paciam virsuj, kur mazdaug statosi antenos senesnem, na siaip taip uztvarkiau, aisku matesi, bet nezymiai, vakar vel pyle kaip is kibiro, ryte ziuriu salia to kur tvarkiau, tok tolyn vel pusleles  (z) (z) (z) :[ (!?) :O :-{ :-{ na vel jas suspogdinau ,nes pleciasi jei stumdai, namie krastus prisveiciau, vel laku uzpuciau, aisku dabar matosi dar labiau, bet kolkas viso sparno nezadu lakuot..... kame cia stebuklai ?? Kodel tik nuo lietaus ? Kaskart plaunu auksta srove kuri oda nu oranku gali nulupt, joks lakas neatsoka , nesuprantu

Neprisijungęs Arturiuxv6

• Įrašai: 719
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #480: 2011 Birželio 20, 09:28:54 »
Gal kas esat bande šia produkcija: http://www.nigrin.com/products/productrange/nanotec.html ?

Neprisijungęs Mallosi

• Įrašai: 32
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #481: 2011 Birželio 25, 23:29:50 »
Iskilo toks klausymas. Ieskojau kas poliruoja, aisq poliruotoju daug taciau... Man idomu ar jie uzsiimtu poliruot ne visa masina, o tik tam tikra dali. Vnz sitaucija tokia, kad ziauriai subraizytas kapotas, tiksliau lakas. Tai vat idomu ar poliravimas padetu tuos subraizymus panaikint ir ar kas uzsiimtu poliruot tik kapota?

Neprisijungęs Akatsaki

• Kauno miestas
  • Įrašai: 972
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #482: 2011 Birželio 26, 00:16:58 »
Iskilo toks klausymas. Ieskojau kas poliruoja, aisq poliruotoju daug taciau... Man idomu ar jie uzsiimtu poliruot ne visa masina, o tik tam tikra dali. Vnz sitaucija tokia, kad ziauriai subraizytas kapotas, tiksliau lakas. Tai vat idomu ar poliravimas padetu tuos subraizymus panaikint ir ar kas uzsiimtu poliruot tik kapota?

Jei tik lakas tai tikrai užsipoliruos. O kokiam mieste poliruotoju reikia? Aš tai varysiu į švaros brolius, nes geru metu ten ir geras kainas galima gauti su poliravimu, šveitimu, nuvaškavimu ir teflono padengimu :)

Neprisijungęs warning

• Įrašai: 2053
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #483: 2011 Birželio 26, 00:24:38 »
kaune svaros broliai nieko gero nepadaro

Neprisijungęs Mallosi

• Įrašai: 32
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #484: 2011 Birželio 27, 23:04:54 »

Jei tik lakas tai tikrai užsipoliruos. O kokiam mieste poliruotoju reikia? Aš tai varysiu į švaros brolius, nes geru metu ten ir geras kainas galima gauti su poliravimu, šveitimu, nuvaškavimu ir teflono padengimu :)

Vilnius arciau sirdies ar jo apskritis.

Neprisijungęs LSD

• Įrašai: 72
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #485: 2011 Liepos 03, 00:49:07 »
Sveiki, užsiimu poliravimu. Poliravimas nuo ....

REKLAMA NESUDERINTA.
« Paskutinį kartą keitė: 2011 Liepos 03, 10:31:49 sukūrė Veil »

Neprisijungęs meguiars

• Įrašai: 2
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #486: 2011 Liepos 08, 21:28:46 »
sveiki , kiek teko skaityti tema , ziuriu cia yra rimtu poliruotoju, norejau pasiteirauti kokia yra gera profesionali poliravimo masina , kaip jusu nuomone apie meguiars poliravimo masina ?

Neprisijungęs Evka

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #487: 2011 Liepos 08, 21:52:21 »
sveiki , kiek teko skaityti tema , ziuriu cia yra rimtu poliruotoju, norejau pasiteirauti kokia yra gera profesionali poliravimo masina , kaip jusu nuomone apie meguiars poliravimo masina ?

Yra pilna tų gerų ar normalių poliravimų mašinėlių. Svarbiausia, kad reguliuotųsi apsukos ir tas apsukas ji išlaikinėtų dirbant. Modelį tikslų nurodyk bėje.

Neprisijungęs Brutas

• Įrašai: 8627
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #488: 2011 Liepos 08, 22:01:27 »
kai ziauriai mano masina atrodo.. vel razvodais nuejo po kleiu plovimu su chemija :) purvo tirpiklio uzdejo. wiskas wel nusiplove.. sonax sux :D :D :D

Neprisijungęs klaustass

• Įrašai: 341
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #489: 2011 Liepos 08, 22:10:25 »

Visu pirma, paminet reikia, kad tai d/a iscentrine masina..
 Siaip, viena is pirmuju ant svieto pasirode pries bene 5m, o pagal ja jau ir kitos kompanijos pradejo gamint tokias.. Siaip, megejui tik tokia ir rekomenduociau, nes visu pirma saugi, atleidzia daug kliurku nemokanciam, kai tuo tarpu rotorine jau pridarytu daug bedu.. Nepalieka hologramu, kad ir neigudus ranka.. Minusai: leta, t.y daug reik dirbt su ja kol pataisai koki rimta defekta.
 Asmeniskai as butent meguiars papirkes buvau kaip tik anos pasirode, braangiai atsiejo, o nuo pat pradziu prasidejo kliurkos su jos kokybe.. Is pradziu apsuku laikymas, elektronine dalis, atsiklijavo nuo pado ta velcro dalis, kuri laiko padus, po to guoliai, galu gale visiskai galva issiklibino ir nuluzo.. Visa tai per kokius 1metus su trupuciu.. Gamintojas teisinosi, kad tos is pirmosios partijos buvo nekokybiskos ir po to viska sutvarke, vietiniai anglai amerikonai siunte jiems atgal ir gaudavo pakaitalus tipo kokybiskus, o kadangi as ant LT, tas siuntinejimasis butu trukes iki poros men.. Tad as jau nebetikejau anais ir nusipirkau kitos firmos- po siai dienai ne kart net nebande streikuot, nors dirba trejeta metu gan intensyviai..
 Mano nuomone, kad moket uz varda ir gaut brangu sda (as tada mokejau uz ja 200 svaru) neapsimoka :) uz apie 100 svaru yra nemazai pasirinkimo siai dienai ir be meguiars vardines made in china rusys masinkos :)

Neprisijungęs meguiars

• Įrašai: 2
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #490: 2011 Liepos 08, 23:56:47 »

Visu pirma, paminet reikia, kad tai d/a iscentrine masina..
 Siaip, viena is pirmuju ant svieto pasirode pries bene 5m, o pagal ja jau ir kitos kompanijos pradejo gamint tokias.. Siaip, megejui tik tokia ir rekomenduociau, nes visu pirma saugi, atleidzia daug kliurku nemokanciam, kai tuo tarpu rotorine jau pridarytu daug bedu.. Nepalieka hologramu, kad ir neigudus ranka.. Minusai: leta, t.y daug reik dirbt su ja kol pataisai koki rimta defekta.
 Asmeniskai as butent meguiars papirkes buvau kaip tik anos pasirode, braangiai atsiejo, o nuo pat pradziu prasidejo kliurkos su jos kokybe.. Is pradziu apsuku laikymas, elektronine dalis, atsiklijavo nuo pado ta velcro dalis, kuri laiko padus, po to guoliai, galu gale visiskai galva issiklibino ir nuluzo.. Visa tai per kokius 1metus su trupuciu.. Gamintojas teisinosi, kad tos is pirmosios partijos buvo nekokybiskos ir po to viska sutvarke, vietiniai anglai amerikonai siunte jiems atgal ir gaudavo pakaitalus tipo kokybiskus, o kadangi as ant LT, tas siuntinejimasis butu trukes iki poros men.. Tad as jau nebetikejau anais ir nusipirkau kitos firmos- po siai dienai ne kart net nebande streikuot, nors dirba trejeta metu gan intensyviai..
 Mano nuomone, kad moket uz varda ir gaut brangu sda (as tada mokejau uz ja 200 svaru) neapsimoka :) uz apie 100 svaru yra nemazai pasirinkimo siai dienai ir be meguiars vardines made in china rusys masinkos :)

tai kokia galetum patarti pirkti poliravimo masina profesionaliam naudojimui , poliruoju jau nevienerius metus, nes manoji jau baigia uzsilenkti , jau 3 metelius tarnauja , bet jau issaves turi kazkoki drebejima, tai galvoju reiktu atsinaujinti laimingas ir nesinori nusipirkti bektokio š... ar permoketi  laimingas

Neprisijungęs klaustass

• Įrašai: 341
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #491: 2011 Liepos 09, 00:30:02 »
nesupratau klausimo. Jei klausi apie meguiars masinka, ta firma gamino tik isscentrines (gal dabar ir rotorines daro, nezinau), tad tau kokio tipo?
 Jei iscentrines, dabar jau daug firmu poliravimo leidzia veik tokias pacias, tik skirias galingumai, bet is esmes 90-120 svaru ebajuje galima imt ir nesukt galvos.
 Jei rotorines, manau, neturiu aiskint, jei jau poliruoji kelis metus, kad svarbu apsuku palaikymas ir pradzia darbo nuo max 900rpm.. Visa kita kainos ir skonio reikalas.. Isbandes nemenkai anu.. Is senojo tipo sunkiuju makita man geriausia buvo, bet jau seniai naudoju milwaukee/chicago rotorine- svoris ~2kg, galingumas ir kokybe darbo kaip makitos, bet makita sveria ~4-5kg :) aisku, sitos ir pakainuoja.. Uz ta savo 800 pinigu litais pamokejau..
 Kas ant LT rinkos yra pardavime, nieko nezinau ir nelabai domejaus, bet zmones ir uz pora simtu rotorine papirke visai patenkinti buna.. Tad, cia jau paciam sprest pagal darbo kieki kokios tau reik :)

kazinak

• Svečias
« Atsakymas #492: 2011 Liepos 12, 22:46:12 »
nesupratau klausimo. Jei klausi apie meguiars masinka, ta firma gamino tik isscentrines (gal dabar ir rotorines daro, nezinau), tad tau kokio tipo?
 Jei iscentrines, dabar jau daug firmu poliravimo leidzia veik tokias pacias, tik skirias galingumai, bet is esmes 90-120 svaru ebajuje galima imt ir nesukt galvos.
 Jei rotorines, manau, neturiu aiskint, jei jau poliruoji kelis metus, kad svarbu apsuku palaikymas ir pradzia darbo nuo max 900rpm.. Visa kita kainos ir skonio reikalas.. Isbandes nemenkai anu.. Is senojo tipo sunkiuju makita man geriausia buvo, bet jau seniai naudoju milwaukee/chicago rotorine- svoris ~2kg, galingumas ir kokybe darbo kaip makitos, bet makita sveria ~4-5kg :) aisku, sitos ir pakainuoja.. Uz ta savo 800 pinigu litais pamokejau..
 Kas ant LT rinkos yra pardavime, nieko nezinau ir nelabai domejaus, bet zmones ir uz pora simtu rotorine papirke visai patenkinti buna.. Tad, cia jau paciam sprest pagal darbo kieki kokios tau reik :)

kaip suprantu zmogus is to duona valgo ,o tu jam fekaliją siulai uz 90svaru  :-]

apsilankyk cia http://www.detailingworld.co.uk/forum/forumdisplay.php?f=80 rasi visa reikiama info,

Neprisijungęs Akatsaki

• Kauno miestas
  • Įrašai: 972
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #493: 2011 Liepos 13, 22:51:06 »
Yra tokia problemėlė, po valyklos pastebėjau kad lengvai subraižytas spydometro skaidrus dangtelis, įbrėžimas mažas, bet man krintantis į akis. Gal žinote kokių būdų galima panaikinti tą įbrėžima? Ačiū

Neprisijungęs Brutas

• Įrašai: 8627
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #494: 2011 Liepos 13, 22:57:30 »
panaikinimo budu

lodorius

• Svečias
« Atsakymas #495: 2011 Liepos 18, 19:05:23 »
Bais daug skaityt, gal patarsit kokias priemones naudot poliruojant? Turiu bulgarkę (reguliuojasi apsukos), noriu pabandyt pasipoliruot. Žinoma be šveitimo žadu pasipoliruot. Ar geriau mėgint rankom? Gero vaško jau turiu, norisi pasidaryt labjau blizgančią audukę. Kaip suprantu vėžliukų firmos vengt? Ir kaip su tais padeliais? Pradžiai paroloninį naudoti, o vėliau su vailoku? Gal 20psl buvo neblogas video įdėtas, bet ten tos priemonės turbūt karvę kainuoja?

Neprisijungęs broodas

• Įrašai: 1354
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #496: 2011 Liepos 18, 19:11:08 »
Bais daug skaityt, gal patarsit kokias priemones naudot poliruojant? Turiu bulgarkę (reguliuojasi apsukos), noriu pabandyt pasipoliruot. Žinoma be šveitimo žadu pasipoliruot. Ar geriau mėgint rankom? Gero vaško jau turiu, norisi pasidaryt labjau blizgančią audukę. Kaip suprantu vėžliukų firmos vengt? Ir kaip su tais padeliais? Pradžiai paroloninį naudoti, o vėliau su vailoku? Gal 20psl buvo neblogas video įdėtas, bet ten tos priemonės turbūt karvę kainuoja?
Tai jei tingi skaityt kaip tu poliruosi ? Bulgarkė tai ne poliravimo mašina.... Tas be šveitimo poliravimas tai kas? Juk poliravimas ir yra mažų įbrėžimų šalinimas šlifavimo būdu. Aišku šlifavimas vyksta ne skurkes pagalba, o abrazyvinės pastos. Na rankom tai jau nepopoliruosi. Geras vaškas tai čia tik užbaigimui. Vaškui ištepti mašinėles nereikia, labai gerai rankomis tepasi. Tai va ir nesuprantu ka tu nori pasidaryt nusivaškuot automobilį ar nusipoliruot? Nes dbr tu tik vaško turi ir bulgarkę.

lodorius

• Svečias
« Atsakymas #497: 2011 Liepos 18, 19:31:59 »
Ta prasme, kad aš nešveisiu su škurke. Noriu ir sužinot kokios šlifavimo pastos pirkt, kad vėliau bėdų man nebūtų. Teko vieną kartą su ta bulgarke poliruot truputį, tai suprantu, kad ji nieko verta, pasidarau normalias apsukas, o kai padedu padą ant mašinos ji beveik sustoja, neturi jėgos prie mažų apsukų. Dabar kylantys klausimai, kokią tą pastą pašveitimui naudoti, ir kokią baigiamąjam poliravimui?

Neprisijungęs broodas

• Įrašai: 1354
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #498: 2011 Liepos 18, 19:39:27 »
Ta prasme, kad aš nešveisiu su škurke. Noriu ir sužinot kokios šlifavimo pastos pirkt, kad vėliau bėdų man nebūtų. Teko vieną kartą su ta bulgarke poliruot truputį, tai suprantu, kad ji nieko verta, pasidarau normalias apsukas, o kai padedu padą ant mašinos ji beveik sustoja, neturi jėgos prie mažų apsukų. Dabar kylantys klausimai, kokią tą pastą pašveitimui naudoti, ir kokią baigiamąjam poliravimui?
Na matai jų daug įvairių yra, šiaip grubumą žėk pagal dažų stovį, tik man idomu kur tu panevežy pastos gausi normalesnės pirkt ?

lodorius

• Svečias
« Atsakymas #499: 2011 Liepos 18, 19:48:07 »
Man ir įdomu  :D O iš kur tu jos gavai jai nepaslaptis, kažkada skaičiau tavo temoj.