Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Automobilio Poliravimas  (Skaityta 288942 kartus)

Neprisijungęs Tomashokas

• Įrašai: 1746
    • Žiūrėti profilį
Re: Automobilio Poliravimas
« Atsakymas #300: 2010 Rugsėjo 10, 10:32:19 »
sakyčiau forumą labiau teršia tie kas kiša reklamą ;)

ir tau geros dienos

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 37886
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #301: 2010 Rugsėjo 10, 10:41:49 »
Pats del saves uzsiimiau pasibandyti poliravimu, nusveiciau ciutuka skurke (daug nedrysau skust lako :D ) paskui kone ne vienas simtas LT ant poliroliu, vienu, kitu, skambiu firmu ir nelabai... Nu nedziugina, nesigauna. Ai galvoju nemoku, lai stovi.
Paskui turguje radau pilstomos G3, sumoku 12Lt - puikiai (iskainat kad nemoku, pirmas kartas ir be patirties), masina blizgeti pradejo, poliravimas truko vietoj dvieju dienu zulinimo tik ~3-4val :D
Štai ir pasakos pabaiga, liko tik pervaskuoti ir minimalu mano poreiki patenkino  :)
Galiu pasakyti taip - klausykite dazytoju rimtesniu su kuo jie dirba, o ne etiketemis grozekites, gerai prekei reklamos nereikia (h)
« Paskutinį kartą keitė: 2010 Rugsėjo 10, 10:43:29 sukūrė Bajoras »

Neprisijungęs mysonaxshop

• Įrašai: 71
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #302: 2010 Rugsėjo 10, 10:44:20 »
beje,ir vėžliukai kaip tik paleido seriją su ale nano technologijom,kaži kokio velnio viršutinės skalės gamintojai snaudžia ?!? :D
Bedrai informacijai:
SONAX turi dvi atskiras grupes poliroliu:
- skirtus eiliniam vartotojui, kurie neturi specifiniu ziniu ir dazniausiai poliruoja a/m rankomis
- skirtus profesionaliam naudojimui - zmonems kurie turi ziniu apie a/m poliravima ir reikalingus igudzius - naudojami su masinelemis
Su kiekvienos grupes produktais galite susipazinti http://www.sonax.lt  ?!?

Del Turtle Wax'o - ju poliroliai parduodami Lietuvoje skirti tik eiliniam vartotojui, t.y. nepritaikyti prefesionaliam naudojimui.

Del "snaudimo", tai siai dienai SONAX turi daugiau nei 33 produktus kurie gaminami naudojant NANO-PRO technologija, tame tarpe ir poliroliai eiliniam varotojui kuriais mes prekiaujame jau daugiau nei 3 metus.

Gero savaitgalio, gero kasio!

Neprisijungęs slashas

• Įrašai: 8255
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #303: 2010 Rugsėjo 10, 10:51:19 »
Greiciau paleistu NANO skysta stikla i apyvarta, nereikes nei poliroliu, nei plovyklu, nei vasku ir kito brudo, plius labai atsparus ibrezimams, tad ir dazu rinkai nekas butu :)

http://www.technologijos.lt/n/mokslas/fizika/straipsnis?name=S-12746&l=2

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #304: 2010 Rugsėjo 10, 10:58:07 »
Greiciau paleistu NANO skysta stikla i apyvarta, nereikes nei poliroliu, nei plovyklu, nei vasku ir kito brudo, plius labai atsparus ibrezimams, tad ir dazu rinkai nekas butu :)

http://www.technologijos.lt/n/mokslas/fizika/straipsnis?name=S-12746&l=2
Paleidom: SONAX Premium Class NANO Danga dažytiems paviršiams
 :)
bet kad "nereikes nei plovyklu,..." tai dar vis tik reikes... ir dazu rinka nesustos... kokia danga bepadengtum automobili, avarijos metu ji nepagelbes...  ;)

Neprisijungęs Tomashokas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #305: 2010 Rugsėjo 10, 10:59:55 »
matai,dėl usa,uk forumų esmė ta ir yra,kad būnant in LT tai tik tiek ir gali nusipirkt kaip sonax,vėžliukai,dar farecla ir 3m iš rimtesnių,bet kai atsiranda galimybė pabandyt mano jau minėtų brandų pavadinimus,tada ir atsiveria akys.
aš tave suprantu,tavo darbas yra parduodamą prekę girt,o aš tai tepu ir naudoju,todėl atsirenku kas man geriausia,o tos 2 linijos,profam ir mėgėjam yra mėšlas,jos galbūt ir kiša koją visame šitame reikale,pabandęs mėgėjiškos serijos produktų ir nusivylus kažkaip rankos nebekyla dar kartą bandyti,tik jau prof. "a vdrug pasiseks",gaila pinigų ir laiko

nežinau ar ten mėgėjiška serija ar prof,bet esu bandęs skirtingų grubumų sonax pastas prieš kokius 3 metus,pilstė iš ~1L juodo plastiko butelių,na tikėjausi bus geriau...nebent padielka kokia buvo,nors nemanau,čia tiekėjai buvo atsivežę,reklamavo,davė pabandymui

Neprisijungęs slashas

• Įrašai: 8255
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #306: 2010 Rugsėjo 10, 12:18:03 »
O kam sonax'ui prof gaminti? Manau pardavimai didesni is megejisku produktu :)

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #307: 2010 Rugsėjo 10, 12:45:37 »
Matyt uzdirbti pinigu nori  :-]

Neprisijungęs Viciukas

• Įrašai: 212
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #308: 2010 Rugsėjo 10, 15:16:04 »
Tomashokai o is kur tu perki tas priemones - yra ju pnv ar atsivezi iš kur nors ?lyg ir sakai kad nera mazais kiekiais ?

Neprisijungęs Tomashokas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #309: 2010 Rugsėjo 10, 15:38:41 »
Lt nelabai yra,manau imk abrazyvui Fareclos G3  ar Universal(šlapiai) arba 3M ***74 arba Fast Cut (Plus) (sausai),o paskui 3M ***75 vėliau ***76 arba ką nors iš Sonax prof linijos,gale gerą vašką ir bus liuks,nes nėra gerų produktų kur pirkt,brangūs jie,neapsimoka importuot,nors pvz čia Menzerna galima nupirkt komplektą iš 4 buteliukų po 250ml už ~30-35 svarus,3M irgi,tik kaina baisesnė

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #310: 2010 Rugsėjo 11, 15:08:06 »
Prie temos kaip profesionaliai poliruoti automobili, kas po ko ir kaip:
musu bibliotekoje galite rasti plakata pdf formatu kuriame pavaizduoti poliravimo etapai ir nurodyta ko kiekviename etape gali prireikti.
Parsisiunciam nemokamai is cia

Neprisijungęs Nemesiz

• Įrašai: 440
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #311: 2010 Rugsėjo 11, 15:43:03 »
Svetaines adminams -> Vien parsisiusti jusu ta pdf reikia registruotis (nepatinka), registruojantis reikia uzpildyti iskart ilga forma (kai kanors pirksiu tuomet ir nurodysiu visus reikiamus kontaktus duomenis, vel vargina)

Neprisijungęs Audi110kw

• Įrašai: 2367
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #312: 2010 Rugsėjo 11, 18:21:57 »
kad ir nevykelis galetu pasijausti prof  :-] pirkdamas kol prades dirbti..

Neprisijungęs Brutas

• Įrašai: 8627
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #313: 2010 Rugsėjo 12, 09:32:31 »
sveiki visi, turiu beda! nuvaskavau savo masina su sonax vasku, masina atrodo  (y)  bet va gavau lietaus ir manau nuo stogo nubeges vanduo ant priekinio stiklo uzdejo tokia kaip pleve. vaziuodamas su valytuvais kuo daugiau valiau tuo daugiau ji uzsidenge ant stiklo, tai dabar matomumas  (n) bandziau valyti su langu valikliu,su spiritu bet nieko  :-{  :[ gal kas galetumet ka patarti????

nu sonaxshopai :D davai greitia kruva pasiteisinu, apkaltink pirkeja kad nemoka vaskuotis t.t.t.t :D :D :D :D

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #314: 2010 Rugsėjo 12, 15:46:14 »
sveiki visi, turiu beda! nuvaskavau savo masina su sonax vasku, masina atrodo  (y)  bet va gavau lietaus ir manau nuo stogo nubeges vanduo ant priekinio stiklo uzdejo tokia kaip pleve. vaziuodamas su valytuvais kuo daugiau valiau tuo daugiau ji uzsidenge ant stiklo, tai dabar matomumas  (n) bandziau valyti su langu valikliu,su spiritu bet nieko  :-{  :[ gal kas galetumet ka patarti????
nu sonaxshopai :D davai greitia kruva pasiteisinu, apkaltink pirkeja kad nemoka vaskuotis t.t.t.t :D :D :D :D
ne nuo SONAX vasko ten ta plevele...  (-)
bet kokiu atveju, jei zmogus turi problema, tai mes tikrai padesim ja issprest  (+)

o pats ziuriu is tu kuriems "ne brolio namas dega, bet vis tiek malonu"... taip geriau gyvenasi?

Neprisijungęs Brutas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #315: 2010 Rugsėjo 12, 16:01:04 »
nea :) as is tu kurie gali priimt ir pakritikuot savo pozicijas... pripazint, nu ne idealas tas tavo sonaxas yra :) atvirai sakau, nepatinka man tavo pagyros apie jas ir tas reklamavimas, brukimas tiesiog... buciau adminas, senai siuksliadezen visi tavo reklaminiai postai butu nueje :) as labiau vertinu prasalaiciu neshaliskas nuomones :) o vat zmogus nusivaskavo, jam uzsidejo plevele.. tai kaip tu gali sakyt kad ne nuo sonax jeigu iki to jam nebuvo? :D nuo oro? nuo sventos dvasios ta plevele uzsimete :)

na paskyk bent viena bloga dalyka apie savo platinama produkcija?

pwz as dazau/parusineju auto, ir galiu paskayt, pridarau kliurku, patioku ir visokio velnio, esu zmogus ne robotas :)

o kad sonaxas ne stebuklas, taip pat galiu paskayt,, nes ruosiu turgams auto ir isbandau po truputi kokiu valikliu, poliroliu, vaskus t.t realiai ka ten is sonax bandes, tai tokai sidabrine bonkute plastmasine, su melynu lipduku ar apvadu melynu kazkas ten tokio, ir melynas dangtelis, tne pienelis ar kas nebepamenu.. bet tik sita esu isbandes.. na patiko, nieko negaliu pasakyt blogo... bet tikrai ka dabar naudoju yra N kartu daugiau :) reklamos sumetimais nepasakosiu :) kas nores pm parasysiu :)

Neprisijungęs Brutas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #316: 2010 Rugsėjo 12, 16:01:58 »
ir cia tik seip mano asmenine nuomone.. nereikia ja vadovautis :) issakiau kad man ramiau butu :D nes daug kart skaiciau sita tema bet nesikisau... sakau, nepatinka man tavo vadibininko snekos ir toks gynimas to sonaxo :)

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #317: 2010 Rugsėjo 12, 16:43:10 »
Svetaines adminams -> Vien parsisiusti jusu ta pdf reikia registruotis (nepatinka), registruojantis reikia uzpildyti iskart ilga forma (kai kanors pirksiu tuomet ir nurodysiu visus reikiamus kontaktus duomenis, vel vargina)
Nemesiz, ideciau cia, bet cia pdf'o tiesiogiai idet neiseina. o ten kitu galimybiu (techininiu) kol kas neturim. jei nenori registruotis - palauk, veliau i SONAX formuma ides

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #318: 2010 Rugsėjo 12, 16:56:15 »
ir cia tik seip mano asmenine nuomone.. nereikia ja vadovautis :) issakiau kad man ramiau butu :D nes daug kart skaiciau sita tema bet nesikisau... sakau, nepatinka man tavo vadibininko snekos ir toks gynimas to sonaxo :)
daznai mums kazkas nesigauna vien tik del to kad neturim ziniu, kyla klausimu... jei atsakymai i tuos klausimus nepatinka - neskaityk, yra daug zmoniu kuriems si informacija yra naudinga. atsakydamas i klausimus nurodau produktus kuriuos ne tik parduodu bet ir ismanau.
jei nepatinka produktas - nepirk, jei nusipirktai, pameginai ir nepatiko - mielai isklausysiu nuomone ir aptarsim kodel, taciau nereiketu ir peikti produkto kurio pats neesi isbandes, ar komentuoti tai ko pats neismanai... kaip kad nuo SONAX vasko stiklai issitepliojo...

o siaip dziugu...  kad paciam dabar ramu ;-)

Neprisijungęs Nemesiz

• Įrašai: 440
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #319: 2010 Rugsėjo 12, 17:02:56 »
Nemesiz, ideciau cia, bet cia pdf'o tiesiogiai idet neiseina. o ten kitu galimybiu (techininiu) kol kas neturim. jei nenori registruotis - palauk, veliau i SONAX formuma ides

Tai jau parsisiunciau, cia tik taip pastbejimus pasakiau savo.

Neprisijungęs Viciukas

• Įrašai: 212
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #320: 2010 Spalio 02, 23:26:56 »
 (h)
jeigu neklystu tai keletas zmogeliu zadejo pasidalinti atliktu darbu nuotraukomis bet arba nera ka rodyti (t.y. nesigavo) arba labai gerai gavosi ir nenori niekam rodyti  :D :-]

Neprisijungęs Tomashokas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #321: 2010 Spalio 02, 23:35:41 »
šian Yarisą nuo ryto iki 9 vakaro drožiau,bet vat fotiką pamečiau tai ir sesijos nebus

Neprisijungęs poliravimas

• Įrašai: 10
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #322: 2010 Spalio 09, 11:13:28 »
Automobiliu ir plastikiniu zibintu poliravimas Kaune.Siuo metu vykdomos automobiliu poliravimo akcijos.Informacija
www.imantopoliravimas.lt

Neprisijungęs poliravimas

• Įrašai: 10
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #323: 2010 Spalio 09, 11:17:08 »
Pats del saves uzsiimiau pasibandyti poliravimu, nusveiciau ciutuka skurke (daug nedrysau skust lako :D ) paskui kone ne vienas simtas LT ant poliroliu, vienu, kitu, skambiu firmu ir nelabai... Nu nedziugina, nesigauna. Ai galvoju nemoku, lai stovi.
Paskui turguje radau pilstomos G3, sumoku 12Lt - puikiai (iskainat kad nemoku, pirmas kartas ir be patirties), masina blizgeti pradejo, poliravimas truko vietoj dvieju dienu zulinimo tik ~3-4val :D
Štai ir pasakos pabaiga, liko tik pervaskuoti ir minimalu mano poreiki patenkino  :)
Galiu pasakyti taip - klausykite dazytoju rimtesniu su kuo jie dirba, o ne etiketemis grozekites, gerai prekei reklamos nereikia (h)
Tik vat kita karta pasiskaityti informacija del sudeties.Ziurekit nebutu silikono priedu.Silikonas yra maskuojanti madziaga,tad...po keliu plovimu vel bus matine baisi.Ir geriau jau neeksperimentuokite su skurkem.

Neprisijungęs raskrivuska

• Įrašai: 798
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #324: 2010 Spalio 28, 23:56:45 »
g3 tai paruosimo pasta po jos reikia butinai su g10 praeit P.S poliruoju auto kainos nuo 100lt