Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Automobilio Poliravimas  (Skaityta 289113 kartus)

Neprisijungęs Evka

• Įrašai: 34008
    • Žiūrėti profilį
Re: Automobilio Poliravimas
« Atsakymas #1025: 2013 Liepos 10, 07:41:55 »
Nėra auksinės taisyklės. Aš kažkaip įpratau su mašinėle ir minkštu padu (Fareclos juodu) nespaudžiant, tik mašinėlės svoris. Ne taip rankos pavargsta tuo pačiu ilgiau dirbt išeina. Nors jis šiaip skirtas rankiniam naudojimui, tikriausiai pastebėjai kiek nedaug pastos reikia.

Taip, dengiasi jis labai gerai.
Kas dėl padų, aš išvis pamėgau puskietį arba minkštą juodą padą su grubesne pasta. Baltas kietas padas man nelimpa visiškai kažkodėl.

Neprisijungęs klaustass

• Įrašai: 341
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1026: 2013 Liepos 10, 15:56:56 »
tylejau sypsodamasis sau, nu bet jau :F kalba kalba apie colinaito vaskus, gilinasi i modelius anu, sudeti ir tik pst 'demonai' :D :D belieka sulaukt, kad tuoj autochemijos greitplovi silikonini pradesit girt :D
e60 normalaus 'vokisko' kietumo danga.. pabandykit originalia e65 danga papoliruot :D :D

lsd, 'keramika dazyta' cia tas pats kaip is tavo repertuaro 'teflono apsauga/danga'? :G 

Neprisijungęs Evka

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1027: 2013 Liepos 10, 16:30:04 »
Kodėl dėde Klaustai, demonas gi kaip turginis tinginys :bedantis: Jis sueina, kai staigiai reikia pablizginti po plovimo.
E60 tikrai ne visai eilinė danga man kliuvo, nežinau, gal ten palei spalvas dar skiriasi, bet tikrai ne eilinis lakas. 8:8

P.S. Kas šiaip geresnio medžiagų fronte pas tamstą?

Neprisijungęs LSD

• Įrašai: 72
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1028: 2013 Liepos 10, 21:46:29 »
tylejau sypsodamasis sau, nu bet jau :F kalba kalba apie colinaito vaskus, gilinasi i modelius anu, sudeti ir tik pst 'demonai' :D :D belieka sulaukt, kad tuoj autochemijos greitplovi silikonini pradesit girt :D
e60 normalaus 'vokisko' kietumo danga.. pabandykit originalia e65 danga papoliruot :D :D

lsd, 'keramika dazyta' cia tas pats kaip is tavo repertuaro 'teflono apsauga/danga'? :G 

Teflono danga? Aš kada nors sakiau, kad naudoju ją ar gyriau? O keraminis lakas yra keraminis lakas (konkrečiai Spies Hecker). Pas mus iš QuickDetailer'ių nelabai kas ir yra, todėl vienas geriausių ką bent jau savo mieste randu. Gerbiamas Klaustai, na nesutinka pas mus mieste mokėti tokių pinigų, kad būtų galima brangias medžiagas pirkti arba nesutinku tokių. Jei Dodo Juice ar Svisswax vašką naudočiau ar geriau būtų?

Neprisijungęs klaustass

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1029: 2013 Liepos 10, 22:13:14 »
'gerbiamas klaustai' :D :D
 gal maisau, bey sitoj temoj berods lsd pliurpe apie teflonus, bet heu ne- gausiai atsiprasau del sito :D bet del kito, t.y ant virsaus ta sda purkst, tai (n) logiskai pamastyk ka padarai.. uzterlioji koki colinaita, o po to pst uzdedi va toki va.. kas gaunas? gaunas, kad colinaito blizgesys uzdengiamas sito, o taip pat sitas mixas sugadina colinaito apsauga, nes tarpusavy anie nedera.. nu ir kam daba?
 nezinau prie ko cia tie dodo juisas ar swiswax, bet.. dodo yra gausiai zemesnes klases, tas pats kas colinaitas, o swishwaxas viena is seniausiu, geriausiu vasko firmu ant pasaulio.. tiesa, vaskai jau atgyvena is dalies, daugiau megejai naudoja, pasiterliojimui daznai ant savu masinu..
 'keramika' gamykloje dengiama spec technologijom, tas s
hekerinis pats kieciausias lakas nera tai ;) sutinku, laabai sunkiai poliruojasi, bet pajaust tikraja 'keramika' ant savo ranku, pabandyk koki mersa eSnika apynauji papoliruot :D

Neprisijungęs LSD

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1030: 2013 Liepos 11, 00:12:07 »
'gerbiamas klaustai' :D :D
 gal maisau, bey sitoj temoj berods lsd pliurpe apie teflonus, bet heu ne- gausiai atsiprasau del sito :D bet del kito, t.y ant virsaus ta sda purkst, tai (n) logiskai pamastyk ka padarai.. uzterlioji koki colinaita, o po to pst uzdedi va toki va.. kas gaunas? gaunas, kad colinaito blizgesys uzdengiamas sito, o taip pat sitas mixas sugadina colinaito apsauga, nes tarpusavy anie nedera.. nu ir kam daba?
 nezinau prie ko cia tie dodo juisas ar swiswax, bet.. dodo yra gausiai zemesnes klases, tas pats kas colinaitas, o swishwaxas viena is seniausiu, geriausiu vasko firmu ant pasaulio.. tiesa, vaskai jau atgyvena is dalies, daugiau megejai naudoja, pasiterliojimui daznai ant savu masinu..
 'keramika' gamykloje dengiama spec technologijom, tas s
hekerinis pats kieciausias lakas nera tai ;) sutinku, laabai sunkiai poliruojasi, bet pajaust tikraja 'keramika' ant savo ranku, pabandyk koki mersa eSnika apynauji papoliruot :D

Teko senstelėjęs MB S dar neperdažytas, bet naudojama irgi keramika, lyginant su Spec Heckerio keramika labai nesiskyrė. Žinau, kad dabar perėjinėjama prie sealant'ų. Nori pasakyti, kad Demonas tirpdo ar kitaip veikia vašką? Taip padengia, bet tą patį daro bet koks šampūnas su vašku, kurį labai dažnas naudoja. Be to dažniausiai naudojamasi plovyklos paslaugomis, po plovimo naudojamas vaškas sausinimui, jis juk irgi padengia, ką daryti? Liepti nenaudoti visai, bet netyčia gali ir užmiršti pasakyti, kad nenaudotų tai ką viskas sugadinta? Nebeblizgės? Demonas blizgesio tikrai nemažina, na gal mano akys blogos...

Neprisijungęs klaustass

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1031: 2013 Liepos 11, 21:49:44 »
akys, sakai? :D na.. cia jau nekomentuosiu, nes uz ka imi pinigus ir nesiparini, mano akimis  :facepalm: bet cia jau daugiau tautisku klientu nuopelnas.. bet kazi ar reik kreipt tau demesiu i sita :D
 kas del demonu.. na, cia tema patarimams, manau. Kaip ten sprendi su klientais tuos klausimus vargu ar kam idomu (shampuninis vaskas ir koncentratas yr gausiai ne tas pats), bet patarinet 'zaliems' ir nelabai, kurie megsta patys konstruotis reiktu atsakingiau, bo va, matai, net evka, kuris visad 'ir man reikia' jau nori to sdo :D

Neprisijungęs Evka

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1032: 2013 Liepos 12, 09:46:14 »
net evka, kuris visad 'ir man reikia' jau nori to sdo :D

Klaustai, aš gi sakau, kad man patinka bandyti :D Šitas demonas gi labai tinka lengvam pablizginimui. Gi ne kiekvienas nori mokėti už poliravimą po 500lt ar net 100lt, tai tas demonas tokiems po plovimo ore sueina. ;)
Aš pats nesu jo bandęs normaliai, bet visad patinka eksperimentuoti ir bandyti :)

Neprisijungęs LSD

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1033: 2013 Liepos 12, 17:42:11 »
akys, sakai? :D na.. cia jau nekomentuosiu, nes uz ka imi pinigus ir nesiparini, mano akimis  :facepalm: bet cia jau daugiau tautisku klientu nuopelnas.. bet kazi ar reik kreipt tau demesiu i sita :D
 kas del demonu.. na, cia tema patarimams, manau. Kaip ten sprendi su klientais tuos klausimus vargu ar kam idomu (shampuninis vaskas ir koncentratas yr gausiai ne tas pats), bet patarinet 'zaliems' ir nelabai, kurie megsta patys konstruotis reiktu atsakingiau, bo va, matai, net evka, kuris visad 'ir man reikia' jau nori to sdo :D

Nesupratau dėl ko priekaištai? Dėl kokybės? Ar dėl to, kad po automobilio plovimo su Demonu apipurškiu kartais? Quick detaileriai egzistuoja visame pasaulyje ir naudojami detailerių. Kas blogai, kad poliruoju ne su grubia pasta ir ant viršaus turtlo varau kaip labai daugelis dažyklų-poliravimo centrų pas mus mieste? O kad Evka bando kažką tai džiugu, nestovi vietoj ir turi plačią pastų asortimentą. Juk su viena pasta visko nepadarysi, ar ne taip? Kas gali viską dažniausiai negali nieko.

Neprisijungęs Brutas

• Įrašai: 8627
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1034: 2013 Liepos 23, 12:01:50 »
su kuo poliruot ir is kur gaut aliuminiui (lietiems) medziagu?

Neprisijungęs Nerkis

• Įrašai: 1742
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1035: 2013 Liepos 23, 12:55:15 »
Ebejui pirk  (+)
As va tokius naudojau, rudas pirmam poliravimui, melynas uzbaigimui, rezultatas  (y)

Neprisijungęs Evka

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1036: 2013 Liepos 23, 18:34:07 »
Iš rankos polišini tą aliumą ar kaip?

Neprisijungęs Nerkis

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1037: 2013 Liepos 23, 21:37:17 »
Ne  :-], reikia angalio, arba ant dreles ar ant stalinio slifuoklio.

Mazom detalem naudoju rotoriny mini slifuokly, [ Dremel ] tipo.

Ratu siaip nesu dar dares, siaip visokia detales aliumo poliraves.

Neprisijungęs Brutas

• Įrašai: 8627
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1038: 2013 Liepos 24, 08:07:10 »
o gal kas turi ka pasiulyt lt pirkt?

Neprisijungęs zandaras

• Įrašai: 875
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1039: 2013 Liepos 24, 18:22:43 »
o tai kaip tas zalias akmenelis ? aleksoto turguj yra juk

Neprisijungęs ::: Marius :::

• Aš ne pikta menantis - aš pikta užsirašantis.
  • Įrašai: 4449
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1040: 2013 Liepos 25, 00:56:29 »
o tai kaip tas zalias akmenelis ? aleksoto turguj yra juk

žalio akmenėlio (ar kitos spalvos/grubumo) ir man reikėtų  - pastos indeliuose nepatinka ir nepatogu.

Neprisijungęs zandaras

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1041: 2013 Liepos 25, 19:14:48 »
tai turi tokia bobute, apvaliam mazam indelyje, po 4 litus lygtais  :think: dar man atrodo turi ir balto ar kaskokios kitokios spalvos akmenelio, lyg skiriasi grubumas, bet tada tik zaliu uzsipirkus turejo  :D taip pat yra sale zmogus "veiloku" uzsipirkes, bet labai dideli ir manau neis prieit prie ratlankio palanges, todel yra senukuose nedidelis apvalus, 10LT jei nepabrango  :goodboy:

Neprisijungęs klaustass

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1042: 2013 Liepos 28, 19:15:11 »
zandarai, gali parodyt is arti koki ratlanki, nupdrstinta su tom goa? :V

Neprisijungęs zandaras

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1043: 2013 Liepos 29, 16:57:21 »
fotkes, kad grynau butu su ta goa tai neturiu, o savo nespejau daeit iki pastos ir parsidave ratai :D

Neprisijungęs blindmole

• Įrašai: 434
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1044: 2013 Liepos 29, 18:32:37 »
ratu palangem ir ne tik rekomenduoju šita http://www.medievalrepro.com/Images/Autosol.jpg pats šiandien išbandžiau tai likau labai nustebes, tikrai gerai blizga ir gerai atsipoliravo. idomu kiek laiko išliks jo efektas

Neprisijungęs Nerkis

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1045: 2013 Liepos 29, 19:34:39 »
Tokios pastos labiau skirtos jau poliruoto metalo prieziurai, o ne nuo nulio aliuma trint.

Neprisijungęs zandaras

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1046: 2013 Liepos 29, 20:49:44 »
jei nenaudosi jokiu chemiju, tiktai vandeni tai poliruota palange laikys ilgiau  (h)
beja kur pirkai ta pasta ir kiek mokejai ? reiktu pabandyt nikeliuka koki su ja patrynt, paziuret koks efektas  :)

Neprisijungęs blindmole

• Įrašai: 434
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1047: 2013 Liepos 29, 21:38:39 »
pirkau autoaibei mokėjau 16lt

Neprisijungęs Lucifer

• Įrašai: 4708
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1048: 2013 Liepos 30, 21:28:31 »
Tokios pastos labiau skirtos jau poliruoto metalo prieziurai, o ne nuo nulio aliuma trint.
nuo nulio reikia su skurke trinti, ziureti kokio gylumo subraizymai ir pradeti nuo kokio 150 ar net stambesnio, o baigti geriausia su 2500, maziausiai riskiu lieka ;) o zalias akmuo aliuminiui perstambus, po jo reiketu tokia pasta pereiti. bandziau nieko nesveites buferio nikelius blizginti, tai graziai blizga, tik visi suraizymai lieka

Neprisijungęs klaustass

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1049: 2013 Rugpjūčio 01, 22:19:08 »

(+) ir dar tiek, kad autosol yra bene pigiausias is pigiausiu ir blogiausiu ant uk, nu kaip pas mus kokia autochemija :D