Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Automobilio Poliravimas  (Skaityta 289665 kartus)

Neprisijungęs ::: Marius :::

• Aš ne pikta menantis - aš pikta užsirašantis.
  • Įrašai: 4449
    • Žiūrėti profilį
Re: Automobilio Poliravimas
« Atsakymas #100: 2009 Liepos 22, 19:37:31 »
Mipa tik grubiems pažeidimams, ji kaip tik daugiau sušiauš dažus, nei nulygins...
tai yra ne vieno tipo Mipa pasta :) kur #108 poste paveikslelyje, tai slifavimo pasta, o yra ir poliravimo "Polish" ar kazkaip uzrasyta ant tubeles :)
tai vat pas mane ir yra Polish :) tai ji labai nesušiauš paviršiaus? eis su ja gražiai nupoliruot ir nereikės kitų pastų ?
pirma reiketu praeiti su "MIPA schleif- und polierpaste" (su kieta kempine) (jeigu reikia dar pries pastaraja su skurke 2000-2500 ir vandeniu praeik), o tada jau su MIPA Polish (minksta kempine). Ir galiausiai kiek zinau reikia "pakonservuoti" dazu pavirsiu su kokiu nors kebulo vasku (ir pablizginti vilnoniu padu ar kokia kita poliravimo servetele).

p.s. Gal man kas gali papasakoti apie spalvinius vaskus?
 Maciau kazkada seniuose, lyg ir lenkiski, pavadinimo nepamenu. Ar turi pliusu tai jog jie spalviniai?
Pas mane spalva LZ5U, labai tamsiai melynas perlamutras. Ka tokiu atveju rinktis? Juoda ar melyna? :D O jei nesirinkti nei vienos - tai kodel? :)
« Paskutinį kartą keitė: 2009 Liepos 22, 19:40:53 sukūrė ::: Marius ::: »