Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Automobilio perdazymas rekomenduokit  (Skaityta 27671 kartus)

Neprisijungęs justis17

• Įrašai: 97
    • Žiūrėti profilį
kam raižyt naują? gal geriau nublizgint seną?
nu manau seno tikrai neatblizginsi iki tokio kaip kad yra naujai padengtas lakas, tai manau gerai butu ir ta nauja kazkiek pasendint, kaip manot?

Neprisijungęs Tomashokas

• Įrašai: 1746
    • Žiūrėti profilį

Neprisijungęs Brutas

• Įrašai: 8627
    • Žiūrėti profilį
ne dazytojo kompetencijoje vienodint... moki papildomus pinigus, vienodina...

kaip tai ne, tai jei man nudaze ir spalvos skiriasi tai sorry,kam toks tada dazymas, jei nemoka atitaikyt spalvos ir t.t tai tegu nedazo, man tai viska suvienodino uz ta pacia kaina, isvaziuoju visada patenkintas be priekaistu....

zmogau :) wiskas yra padaroma, wiskas yra pritiakoma etc.. tam daromi PEREHODAI ir t.t as sneku apie duotaji atveji, kad buwo nudazyta kaip paprasyt aiki moldingu , tia gaunasi kaip uzkirtimas, jokio perehodo, tai KAIP GALI NESISKIRTI KELIU VALANDU SPALWA IR LAKAS IR 10-20METU SENUMO LAKAS IR DAZAI??????? speju sneki tik tam kad sneket, o apie dazymus,paruosimsu ir t.t neturi wisiskai jokio supratimo.

taip padare tua ir patenkintas, nzn ka dare kaip dare, perehodas ar kas ir pasidare. poliruojam ir mes jei papraso ir t.t

Neprisijungęs justis17

• Žiūrėti profilį
tai kam man pasendint ta naujai nudzyta dal kad taip nekristu i akis kad dazyta buvo?

Neprisijungęs justis17

• Žiūrėti profilį
kaip pasendint t.y.

Neprisijungęs Brutas

• Žiūrėti profilį
pasivazinek po purvynus, ir su kiema su slanga paluk auto ir su murzina kempine plauk, su zvyriukais :D siek tiek susiraizys ir bus liuks, susivienodins wiskas :D

Neprisijungęs diesel_power

• Įrašai: 3129
    • Žiūrėti profilį

kaip tai ne, tai jei man nudaze ir spalvos skiriasi tai sorry,kam toks tada dazymas, jei nemoka atitaikyt spalvos ir t.t tai tegu nedazo, man tai viska suvienodino uz ta pacia kaina, isvaziuoju visada patenkintas be priekaistu....

zmogau :) wiskas yra padaroma, wiskas yra pritiakoma etc.. tam daromi PEREHODAI ir t.t as sneku apie duotaji atveji, kad buwo nudazyta kaip paprasyt aiki moldingu , tia gaunasi kaip uzkirtimas, jokio perehodo, tai KAIP GALI NESISKIRTI KELIU VALANDU SPALWA IR LAKAS IR 10-20METU SENUMO LAKAS IR DAZAI??????? speju sneki tik tam kad sneket, o apie dazymus,paruosimsu ir t.t neturi wisiskai jokio supratimo.

taip padare tua ir patenkintas, nzn ka dare kaip dare, perehodas ar kas ir pasidare. poliruojam ir mes jei papraso ir t.t

as nesigilinu kas kaip ka dare, man daze stoga ir dazei iki puses stoikes,ta pacia spalva, liko metimas, prie mano akiu ta metima su kazkokia pasta per 5min. panaikino ar ka ten sveite ir t.t nepamenu, nes buvo pries 3m.

• Žiūrėti profilį
kaip pasendint t.y.
3000 skurke i vandenuka ir primyn :D

Neprisijungęs justis17

• Žiūrėti profilį
pasivazinek po purvynus, ir su kiema su slanga paluk auto ir su murzina kempine plauk, su zvyriukais :D siek tiek susiraizys ir bus liuks, susivienodins wiskas :D
oj bl ahujenas pasijutai  cia taip pasakydamas?? dar meistru skaitas kad net supisto paprasto patarimo negali duot

Neprisijungęs justis17

• Žiūrėti profilį
kaip pasendint t.y.
3000 skurke i vandenuka ir primyn :D
tai zn kad skurkele ciumpi su vandeniu ir vaksuoji, bet kad ziuriu cia vyrukas vienas jaucias lb dideliu mesitru kad negali net pasakyti kokia naudot ta skurke, kokia geriau pradet kokia pabaigt, kada papoliruot..

Neprisijungęs Tomashokas

• Įrašai: 1746
    • Žiūrėti profilį
jei tu nori tik suraižyt tai kaip tau ir patarė varyk su žvyru arba iš virtuvės pasiimk tą kempinę,kur kitoj pusėj ragožė ir turėk laimę...

šiaip pasendinimas tai yra žargonas,nieks nieko nesendina po dažymo,jei tai garažinis dažymas tai būna dulkiių prilipusių,būna nedidelė kerza,ji būna net ir iš kameros,net ir naujom mašinom,tada šveičiamas paviršius,ir poliruojama,taip pat poliruojama nedažyta vieta,ir gaunasi ne pasendita senoji iki to lygio kaip kad visa mašina su surayžymais o panaikinami defektai,likę po šviežio dažymo,o senas paviršius atnaujinamas,greičiau tai ne sendinimas o suvienodinimas,ir ne į suraižytą paviršių,o į kiek galima labiau spindintį,o kaip tai daroma peržiūrėk mano įmestą linką ir praeis noras pačiam pistis,o jei reikia tik suraižyt,tai jau parašė tau kaip tai atlikt,sėkmės.

Neprisijungęs Brutas

• Žiūrėti profilį

as nesigilinu kas kaip ka dare, man daze stoga ir dazei iki puses stoikes,ta pacia spalva, liko metimas, prie mano akiu ta metima su kazkokia pasta per 5min. panaikino ar ka ten sveite ir t.t nepamenu, nes buvo pries 3m.

aaaa, cia wisai kiti reikalai :) as neskaitua tokius dalykus "POLIRAVIMU" :D as ir is rankos tokiu pirihodus prisuku :) as apie rimtensius poliravimus po dazymo t.t :)

Neprisijungęs Brutas

• Žiūrėti profilį
matau kad nelabai su skaitymu tau. parasyk paciam kuperiui, pasiteirauk ar yra skirtumas tarp c5 ar v8 apklivajimo, nusiskausmink siek tiek. zodziu :) jasna kad nepatiko darbas. kaip minejau, nusiimk pa ska nori prikniedytas ir t.t wisas detales, tos stoikeles istaisomas dalykas, maziausia beda. atvesk, pataisysiu. niekad nesakeu kad ten tiap turi but ir tiap yra graziai, bet kito warianto ji jos ant auto, nera, kaip apklijuot ir poto su skalpeliu apipjaut, del ko aisku lieka kantelis baltas palei kur pjauta. sakau, jei zinai kita varianta, prasau, pademonstruok man, gi negaliu as wisko zinot.

o apie turginisu mastymus geriau jau patyletum, trupini batona is oro. siu dienu visuomenei REIKIA greito pigaus varianto. tai ne turginis mastymas, o darymas kaip paprasyta ir kaip mokama. as tau dar karta sakau, wiskas yra padaroma, atvaryk veske, jei nori panasumo i gamyklos parametrus (PANASUMO O NE TOKIO PAT), dedi 5 kart didesne suma ant stalo ir tada darau ja pora menesiu kaip minimum. tik warikli issikelk pats nes as nesugebu tokiu dalyku. wisa kita sugebesiu.

tokia ir snekta.

Neprisijungęs Gedis

• Banned!
  • Įrašai: 13709
    • Žiūrėti profilį
klausyk, šnekoriau tikrąja ta žodžio prasme, dėl kokių priežasčių trini mano postus? tokia ir šnekta šita tema su tavim.

Neprisijungęs Evka

• Įrašai: 34008
    • Žiūrėti profilį
Kur dingo visi postai?

Neprisijungęs jankazas

• Įrašai: 2535
    • Žiūrėti profilį
Jooooo, gera diskusija gavosi :-]

Neprisijungęs Brutas

• Žiūrėti profilį
Gedi, su kurcnebiliais sunku susisneket, todel nesamones pravalytos is temos.

Neprisijungęs Gedis

• Banned!
    • Žiūrėti profilį
jei jau taip, tai tada malonėk tuos kurčnebylius įvardinti

Neprisijungęs Brutas

• Žiūrėti profilį
ne sitoj gal temoj floodint? tu kurcnebilis.. jei as tua aiskinu kad lygini skirtingus dalykus tu wistiek sawo loji. aiskinu kad pataisoma, atvaryk jei netinka o ne lok uz nugaros i etery man niekad nepasukes. tai apie ka cia sneket su tawim?

sekmes.

Neprisijungęs Gedis

• Banned!
    • Žiūrėti profilį
agirdi reekomendatoriau, nuleisk gazą kol nevėlu, bo mano kurčnebylumas prieš tavo kontūziją gali pasirodyt kaip labai saldi svajonė. už kokios nugaros kas tau loja, tema vieša ir faktiškai tu vienas dedi visus čia į šuns dienas, bloga jau darosi, gal pakaks save liaupsinti ir laikas būt atkreipt dėmesį į pastabas ir faktus, pažiūrim į darbų pvz iš arčiau? neturi ką normaliai pasakyt tai trini viską? ar čia vien tik save pasigirt nori ?
ir ką tu nori man taisyt, prie ko čia variklis ? kokia dar 5 kart didesnė suma ?? tu suvoki ką paistai, jau pasirodo kad reik taisyt ane, papoliruot nebeužtenka ?  :) pameni ką man aiškinai, ir ne tik man, nu tu pavarai juokdarį tu, jei aš būčiau norėjęs taisyt pas tave tai man būtum iš kart taisęs, arba poliravęs, arba dar belenką daręs, tik kad aš nematau tikslo, nes kaip ir sakiau, tavo supratimas apie "gerai padarytą mašiną" yra mano pvz, blin tik apie blizgučius ir spalvas mėnulio šviesoje pabazarint, dizaineriai malioriai..... to lakas kujovas, tai tas nesigavo, tai anas - čia ką, klijento bėdos ?? "atvažiuok perdarysim", cha, nesibaigiantis biznis. žodžiu baik tu pūst arabus apie dažymus ir psio. vat ko nekenčiu, tai rašyt tai kas ir taip senai visiem aišku.

Neprisijungęs Brutas

• Žiūrėti profilį
dekui uz nuomone, sekmes.

Neprisijungęs egis

• Įrašai: 4012
    • Žiūrėti profilį
Re: Automobilio perdazymas rekomenduokit
« Atsakymas #96: 2010 Lapkričio 10, 23:55:08 »
nu perskaiciau cia viska, manau tokie palikimai prie fortkiu cia tik meistro aplaidumas. jei darant normaliai,tai klijuojasi ta 3m juostele su plasmases juostele arba troselis kisasi ir klijuojasi izoliacija (priklauso nuo gumos aukscio). o siaip TIKRAI geriausias variantas, kur mes visada darydavome kai masinas saviems ruosdavom - tai visu langu ispjovimas. bet ir cia tik ivertinus situacija ar to reikia ;)

p.s. brutas kaip moderas galetum daugiau pagarbos rodyt zmonem kurie nezino ir tiesiog klausia ko nors. jei tu tai nereiskia kad visi kiti lochai

Neprisijungęs Brutas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #97: 2010 Lapkričio 13, 19:32:28 »
nu perskaiciau cia viska, manau tokie palikimai prie fortkiu cia tik meistro aplaidumas. jei darant normaliai,tai klijuojasi ta 3m juostele su plasmases juostele arba troselis kisasi ir klijuojasi izoliacija (priklauso nuo gumos aukscio). o siaip TIKRAI geriausias variantas, kur mes visada darydavome kai masinas saviems ruosdavom - tai visu langu ispjovimas. bet ir cia tik ivertinus situacija ar to reikia ;)

p.s. brutas kaip moderas galetum daugiau pagarbos rodyt zmonem kurie nezino ir tiesiog klausia ko nors. jei tu tai nereiskia kad visi kiti lochai

butent egi, geriausais wariantas detale kuri trukdo isimt,ispjaut, nuimt :) tik ten nei troselis nei 3m juosta (naudojam ja kas be ko) nepades :) ten plastmase kurios neatversi. ir dar karta kartoju, kad nesigavo apklijavimas ten as ir nebandau sakyt kad ten liuks, taip nesigavo, ir nepasidare kaip turejo pasidaryt. jei cia wiskas wisiems darytusi kaip planuota tia gyventumeidealu pasaulyje

p.s net neisivaizduoju is kur tas mano ahujienumas cia rodosi? ir is kur as kitus lohais laikau? cia yra konkretus briedas..  cia sarkazmas o ne kitu laikymas lohais..

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #98: 2010 Lapkričio 13, 19:41:09 »
apskritai sitai temai siulau pakeisti pavadinima. "Brutas rekomenduoja, kaip tinkamai perdazyti automobili" :D

Neprisijungęs Brutas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #99: 2010 Lapkričio 13, 19:45:17 »
dar vienas galwocius.. geriau pawadinkim: siku siku ir dar noriu...