Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Automobilio perdazymas rekomenduokit  (Skaityta 27818 kartus)

Neprisijungęs Brutas

• Įrašai: 8627
    • Žiūrėti profilį
Re: Automobilio perdazymas rekomenduokit
« Atsakymas #25: 2010 Rugpjūčio 06, 18:24:01 »
nu jau nebesvaikit kad eina sniurais aplink ir nesupranta ar perdazyta ar ne.. cia jau nesamones... masinai 15-20 metu ir daugiau. vien i pakot air priekini buferi paziurejus jei nuskaldymu nera tai jau dazytaos tos detales.. nereik nei lenktis ir ieskot kazko... tarpdurius atidarei ir iskart sviecia dulksna lako ilekusi, jei nesviecia o tarpduriai dailiai su paleideju pripusti, guma atvertei ir matai viska.. aik aik :) cia jau isputei dideli burbula...

Neprisijungęs Minde21

• Įrašai: 502
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #26: 2010 Rugpjūčio 09, 09:40:32 »
jus cia biski ne taip supratot matau, zmogus gi rase kad uz darba 1000lt + medziagos kliento, tai dar apie 600lt, o jus cia vardijat kiek kas kainuoja ir isbraukinejat is to 1000 :D

Neprisijungęs diesel_power

• Įrašai: 3129
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #27: 2010 Rugpjūčio 09, 19:29:11 »
net ir maksimaliai kokybiskai nudazyta masina profas dazytojas atskirs dazyta ar ne, bet kas liecia turgu tai ten tokiu pardaveju ir tokios laiudies nerasta... jau nekalbu apie pirkejus. Nekalbu apie pavienius atvejus, kalbu apie visuma. Va pries pora dienu nupirko draugelis golf 4 is turgaus jau pamaliavota, tai kas ten tokie dazo, ryzkes sveitimo matosi plika akim, as visiskai su dazymu neturiu nieko bendro ir tai nesistengiant pamaciau.

Neprisijungęs Audi110kw

• Įrašai: 2367
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #28: 2010 Rugpjūčio 09, 19:57:51 »
nu jau nebesvaikit kad eina sniurais aplink ir nesupranta ar perdazyta ar ne.. cia jau nesamones... masinai 15-20 metu ir daugiau. vien i pakot air priekini buferi paziurejus jei nuskaldymu nera tai jau dazytaos tos detales.. nereik nei lenktis ir ieskot kazko... tarpdurius atidarei ir iskart sviecia dulksna lako ilekusi, jei nesviecia o tarpduriai dailiai su paleideju pripusti, guma atvertei ir matai viska.. aik aik :) cia jau isputei dideli burbula...
kaip surpasti sviecia dulksna ilekus ? ar pas jus nera apsiklijuojama masina visapusiskai ? kas liecia duris... o kad masinos dazytos ar nedazytos tai matosi is to kad jos yra nudegusios isblukusios senos masinos ir pagal koda darant spalva ji visada bus ryskesne  :D

Neprisijungęs Brutas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #29: 2010 Rugpjūčio 09, 20:24:50 »
kaip surpasti sviecia dulksna ilekus ? ar pas jus nera apsiklijuojama masina visapusiskai ? kas liecia duris... o kad masinos dazytos ar nedazytos tai matosi is to kad jos yra nudegusios isblukusios senos masinos ir pagal koda darant spalva ji visada bus ryskesne  :D

klijuok tu kaip nori :) pasakyk, kaip tu tarpdurius aplijuoji? uzkirtima darai? kanta palieki?

kai tarpduriai pradazomi vat sitaip, tada jo.. bet vistiek atpazint itin lengva :D jeigu auto nenauja, vistiek jie buna nuo laipiojimo pabraizyti nuo darinejimo ikirtimas kosk ar ka, o jeigu jie ledianiai? :)
http://public.fotki.com/runkelis/1/audiv8dazymas/v8dazynmas042.html

tj wa, o jeigu nenori tarpduriu dazyt? kaip tada Audi110kw? :) per tarpuka kazkiek dazu ir lako tai ilekia, ir ten sugula kaip dulsna...

Neprisijungęs Glupstwo

• Įrašai: 104
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #30: 2010 Rugpjūčio 18, 22:32:55 »
arba zmogus medziagas perka pigiausias, arba dirba is idejos garaze su viena 30w lempute pasisviesdamas, dazo irgi dziovintuva 100watu isijunges garaze.. kitaip nesuprantu tokiu kainu :) cia kartais auto darant savikaina tiek buna...

Hmm, kaip pažiūrėjus. Turiu čia provincijoj tokį garažinį auksarankį, man golfą 2x dažė (antrą kartą, kai bandžiau nuo kelio kraną nustumti  Oo) )./ Dabar sutariau dėl A3 patvarkymo - bamperis brauktas ir galinės durelės įbrauktos. Na, tokį A3 pirkau. Biški reiks pašpakliuot, nušveist, perdažyt visą bamperį ir dureles, nupoliruot. Dirba garaže, ne kameroje, gal ir su 30w lempute, nesidomėjau, bet kokybė, mano galva, puiki, naudojasi jo darbu daug kas, negirdėjau, kad kas peiktų. Taigi sutarem tą padažymą už 300 Lt (dažai - jo). Stavkė, sakė, tokia - po 150 Lt "už detalę". Tik va eilės reikia laukti minimum mėnesį :(

Neprisijungęs Brutas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #31: 2010 Rugpjūčio 21, 18:45:36 »
na cia tikrai normali kaina :) oi 150lt detale, skaiciuok, ant auto yra 13 detaliu (sedanas/universalas), =1950lt :) ir normali auto dazymo kaina.. bet kai uz 1000lt ir maziau pradeda auto dazinet dar su savo medziagom, man tai jau nebesuwokiama.. is kur kaip kas.. nes cia savikaina gaunasi...

Neprisijungęs tauciuxxs

• Įrašai: 793
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #32: 2010 Rugpjūčio 21, 22:17:32 »
as daziau auto pas ta pati dazytoja kur ir diesel_power. padare tikrai gerai, ir knisosi ilgokai visus ilenkimus tieino is vidaus, atgaude tarpus,nors man atrode vistiek kad jie buvo normaliai :D zodziu stengesi kraut kuo maziau spakliaus. o kaina tai 1500lt, sake jei nebutu krize butu 2000lt. pas vienus kaune buvau tai iskart uzsiplese 3500-4000lt, buvo pamatytas poto ju darbas, perdazytas kapotas pries 5metus ir per viduri sutrukineje dazai.. ir siaip kokybe  (z) cia kaip kas greiciausiai uz 1500 padare geriau negu kad buciau paklojas 3500-4000lt  :s

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #33: 2010 Rugpjūčio 21, 23:01:53 »
as daziau auto pas ta pati dazytoja kur ir diesel_power. padare tikrai gerai, ir knisosi ilgokai visus ilenkimus tieino is vidaus, atgaude tarpus,nors man atrode vistiek kad jie buvo normaliai :D zodziu stengesi kraut kuo maziau spakliaus. o kaina tai 1500lt, sake jei nebutu krize butu 2000lt. pas vienus kaune buvau tai iskart uzsiplese 3500-4000lt, buvo pamatytas poto ju darbas, perdazytas kapotas pries 5metus ir per viduri sutrukineje dazai.. ir siaip kokybe  (z) cia kaip kas greiciausiai uz 1500 padare geriau negu kad buciau paklojas 3500-4000lt  :s

o ka as sakiau Brutai... Tauciuxxx ir dar vienas mano draugas, kam jis perdaze masinas totaliai, ir visi patenkinti liko labai geru darbu ir minimalia kaina
« Paskutinį kartą keitė: 2010 Rugpjūčio 21, 23:05:39 sukūrė diesel_power »

Neprisijungęs Brutas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #34: 2010 Rugpjūčio 22, 12:14:03 »
as daziau auto pas ta pati dazytoja kur ir diesel_power. padare tikrai gerai, ir knisosi ilgokai visus ilenkimus tieino is vidaus, atgaude tarpus,nors man atrode vistiek kad jie buvo normaliai :D zodziu stengesi kraut kuo maziau spakliaus. o kaina tai 1500lt, sake jei nebutu krize butu 2000lt. pas vienus kaune buvau tai iskart uzsiplese 3500-4000lt, buvo pamatytas poto ju darbas, perdazytas kapotas pries 5metus ir per viduri sutrukineje dazai.. ir siaip kokybe  (z) cia kaip kas greiciausiai uz 1500 padare geriau negu kad buciau paklojas 3500-4000lt  :s

o ka as sakiau Brutai... Tauciuxxx ir dar vienas mano draugas, kam jis perdaze masinas totaliai, ir visi patenkinti liko labai geru darbu ir minimalia kaina

as nesakiau kad tiap nera.. tik sakau kad man nesuvokiama kaip zmones uz tokiu pinigus dirba.. sakau, arba jie seimu neturi, arba jie valgyt nenori, ir seip jiems pinigu nereikia, dirba is idejos... tai jam paruosimas+nudazymas viska atmetus ten turi gautis wos keli simtai litu, o darbo ideta.. nu nzn :) as nesuparsiu to...

as jau sau kai auto perdazineju, viska pats darydamas ir medziagas dar po blatu gaudamas su nuolaidom, jau gaunasi ~600-800lt :)

Neprisijungęs Brutas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #35: 2010 Rugpjūčio 22, 12:18:17 »
nors realiai pagalvojus, jei garaziuke dirba, ten pora 50w lempuciu sviecia, kompresoriukas dazymui keliu simtu vatu, o dziovina prisildes garaza su buitiniu kokiu vejeliu is senuku.. na jei dar medziagas pigesnes ima, ar su nuolaidom, tai jei 1.5k ima uz nudazyma, lieka jam kokia 5-6simtai.. na gal ir nieko.. krizes metu tikrai biznis..

bet pasikartosiu, kai uz 1k ir maziau pradeda dazyt na tikrai nesuprantu kaip taip imanoma :) o tikrai tokiu yra, atvaziuoja ir pas mus zmones, pasakai kaina, sako, ooooooooooo, man ten sake uz 700lt wisa auto padaro :D :D

Neprisijungęs Glupstwo

• Įrašai: 104
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #36: 2010 Rugpjūčio 22, 12:33:00 »
nors realiai pagalvojus, jei garaziuke dirba, ten pora 50w lempuciu sviecia, kompresoriukas dazymui keliu simtu vatu, o dziovina prisildes garaza su buitiniu kokiu vejeliu is senuku.. na jei dar medziagas pigesnes ima, ar su nuolaidom, tai jei 1.5k ima uz nudazyma, lieka jam kokia 5-6simtai.. na gal ir nieko.. krizes metu tikrai biznis..

Kaip įsivaizduoju, per savaitę galima atkalti ir perdažyti mašiną. Na, 2000-2400 Lt per mėnesį taip dirbant gal ir normalu. Iš kitos pusės, toks dažytojas nemoka mokesčių, mažai investuoja į bazę, taigi santykis tarp išlaidų ir pajamų yra gana didelis. Žodžiu, gyvent gali palyginti lengvai.

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #37: 2010 Rugpjūčio 22, 13:06:18 »

as nesakiau kad tiap nera.. tik sakau kad man nesuvokiama kaip zmones uz tokiu pinigus dirba.. sakau, arba jie seimu neturi, arba jie valgyt nenori, ir seip jiems pinigu nereikia, dirba is idejos... tai jam paruosimas+nudazymas viska atmetus ten turi gautis wos keli simtai litu, o darbo ideta.. nu nzn :) as nesuparsiu to...

as jau sau kai auto perdazineju, viska pats darydamas ir medziagas dar po blatu gaudamas su nuolaidom, jau gaunasi ~600-800lt :)

pritariu tau, kad zmogus gal is saves daug nereikalauja. Bet tai ne kliento bedos, klientas tik nuo to dzaiugiasi...

Neprisijungęs Morfijus

• Įrašai: 114
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #38: 2010 Rugpjūčio 23, 17:37:58 »

bet pasikartosiu, kai uz 1k ir maziau pradeda dazyt na tikrai nesuprantu kaip taip imanoma :) o tikrai tokiu yra, atvaziuoja ir pas mus zmones, pasakai kaina, sako, ooooooooooo, man ten sake uz 700lt wisa auto padaro :D :D

Taigi aiškina žmonės, kad 1000lt vien už darba ima, o medžiagas savo vežiesi su juo tardamasis ar pan...

Neprisijungęs dagotas

• Įrašai: 1
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #39: 2010 Rugpjūčio 24, 18:37:51 »
čia irgi prie dažymų klausimėlis. jei persidažiau auto, iš tamsiai mėlynos į juodą, reikia perregistruoti, bet ar niekas regitroj nesikabinės, kad išorė juoda, o kas vidaus matosi metalas gamyklinės spalvos? :)

Neprisijungęs DOHC

• Įrašai: 2680
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #40: 2010 Rugpjūčio 24, 19:11:09 »

pritariu tau, kad zmogus gal is saves daug nereikalauja. Bet tai ne kliento bedos, klientas tik nuo to dzaiugiasi...
ir man numesk kontaktus to zmogaus :)

Neprisijungęs Brutas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #41: 2010 Rugpjūčio 26, 19:51:18 »

Kaip įsivaizduoju, per savaitę galima atkalti ir perdažyti mašiną. Na, 2000-2400 Lt per mėnesį taip dirbant gal ir normalu. Iš kitos pusės, toks dažytojas nemoka mokesčių, mažai investuoja į bazę, taigi santykis tarp išlaidų ir pajamų yra gana didelis. Žodžiu, gyvent gali palyginti lengvai.

neisklaidink :) as dirbu ta darba ir zinau kas nuo ko po kiek lieka ir uz ka reikia moket ir etc... palyginti tikrai nelengvai gyvent... ir uz aciu pinigu niekas nemoka...

dagotas, turesi pakeist tech pase auto spalva, ~40lt jei neklystu kainuoja..

Neprisijungęs Gedis

• Banned!
  • Įrašai: 13709
    • Žiūrėti profilį
klijuok tu kaip nori :) pasakyk, kaip tu tarpdurius aplijuoji? uzkirtima darai? kanta palieki?
kai tarpduriai pradazomi vat sitaip, tada jo.. bet vistiek atpazint itin lengva :D jeigu auto nenauja, vistiek jie buna nuo laipiojimo pabraizyti nuo darinejimo ikirtimas kosk ar ka, o jeigu jie ledianiai? :)
na matau labai daug ir gražiai šneki apie apklijavimą, nuoroda įmesta į mano auto, tai paaiškink tada kaip čia taip gerai reikia apklijuot kad toks rezultatas gautūsi ??????

o čia kaip apklijuota buvo:

palyginam su tavo kolegos darbo stiliumi ir rezultatu:

(paskutinės dvi fotkės paimtos iš čia: http://www.audiklubas.com/forumas/index.php/topic,80804.msg787780.html#msg787780 viliuosi sąvininkas nesupyks  ;) )

comments ?? ?? ??

Neprisijungęs Evka

• Įrašai: 34008
    • Žiūrėti profilį
Pakomentuosiu truputį, gal nesupyksi.... Man po panašaus perdažymo S8 visiškai ant jos nebestovėjo, tad teko parduoti. Nežinau, kaip tuos visus tarpus ir kantus reiktų sutvarkyti, kad vėl būtų kaip nauji, bet reikalų tai oj...

Neprisijungęs Kamuto

• Įrašai: 2051
    • Žiūrėti profilį
na matau labai daug ir gražiai šneki apie apklijavimą, nuoroda įmesta į mano auto, tai paaiškink tada kaip čia taip gerai reikia apklijuot kad toks rezultatas gautūsi ??????

o čia kaip apklijuota buvo:

palyginam su tavo kolegos darbo stiliumi ir rezultatu:

(paskutinės dvi fotkės paimtos iš čia: http://www.audiklubas.com/forumas/index.php/topic,80804.msg787780.html#msg787780 viliuosi sąvininkas nesupyks  ;) )

comments ?? ?? ??
che, geras cia :D

Neprisijungęs adrian

• Įrašai: 5868
    • Žiūrėti profilį
sakyčiau kiek žiauroka...

Neprisijungęs Audi110kw

• Įrašai: 2367
    • Žiūrėti profilį
O nelengviau atlupti tokius bent palei langa ? prie stiklo duru kalbu, ne kazin kiek uztrunka bent kai ziurejau kai draugelis ruose dazymui gal 2-5min uztrko tvarkingai imdamas nenulausdamas tu fiksatoriu...

Neprisijungęs adrian

• Žiūrėti profilį
yra spec. juostos gumu atlenkimui.. imesiu ant dienu kaip man po gumom nudaze..

Neprisijungęs Gedis

• Banned!
  • Įrašai: 13709
    • Žiūrėti profilį
O nelengviau atlupti tokius bent palei langa ? prie stiklo duru kalbu, ne kazin kiek uztrunka bent kai ziurejau kai draugelis ruose dazymui gal 2-5min uztrko tvarkingai imdamas nenulausdamas tu fiksatoriu...
užtektų bent gumas pakelt, apklijuot jas, na ir jai dar pakišt ką nors po ta guma, kad mažas tarpelis būt, tai jau visai super būtų. bet deja profams kitaip atrodo ....

P.S. na va kol rašiau postą, Andrej. ir parašė kad net spec. juostos yra tam reikalui. tai kokios n.. problemos normaliai padaryt ??  :E

Neprisijungęs adrian

• Žiūrėti profilį
jei neklystu, berods sita:

3M Trim masking tape lift‘n stick - Apvadų maskavimo juosta

Tiesiogiai priklijuotų automobilio stiklų su iš įrengimo pusės integruotu tarpikliu sandarinimo gumų uždengimo darbams
Uždengimo juosta su permatoma plastikinės medžiagos juostele ir popieriaus įdėklu
Atspari temperatūrai iki 110°C/1val
Nepalieka klijų pėdsakų ant stiklo arba lako
51mm x 10m

esme paprasta, lipni juosta su vienam sone plastikine juostele, plastikine juostele kisasi uz gumos, tada guma atitraukiama ir priklijuojama prie stiklo... bent jau man taip dare