Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Automobilio perdazymas rekomenduokit  (Skaityta 27685 kartus)

Neprisijungęs as2nerka

• Įrašai: 165
    • Žiūrėti profilį
Automobilio perdazymas rekomenduokit
« Topic Start: 2009 Sausio 13, 21:27:21 »
ieskau kas uz priimtina kaina ir gera kokybe apsiimtu automobili perdazyti reiktu varikli iskelti ir ten perdazyti ir visa masina isrinkti ir perdazyti  pageidautina kad butu vilniuje (h)

Manijakaz

• Svečias
Re: Automobilio perdazymas rekomenduokit
« Atsakymas #1: 2009 Sausio 22, 17:01:29 »
manau geriausia vieta tokiem darbam butu kaunas, www.tuniversa.lt  del kainos galeciau pakalbeti, kad pigiau padarytu

Neprisijungęs as2nerka

• Įrašai: 165
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2: 2009 Sausio 22, 20:40:56 »
perdazyma jau kaip tik si savaitgali jau paeme (h) jei ka turesiu omenytavo pasiulyma ;)

Neprisijungęs diesel_power

• Įrašai: 3129
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #3: 2009 Vasario 10, 12:08:21 »
kaina bus priimtina tik tada jei pats sutiksi isardyt visa ir po to surinkt atgal...pats keiciau masinai spalva, pats isardziau visa ir surinkau. Surinkt yra tris kart daugiau darbo nei isardyt.  :D

Neprisijungęs Obščiako Vadovas

• Banned!
  • Įrašai: 7131
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #4: 2009 Vasario 10, 12:14:35 »
brutas berods dazymu uzsiema

Neprisijungęs Brutas

• Įrašai: 8627
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #5: 2009 Vasario 10, 22:16:26 »
jau kreipesi.. as wariklio neiskelineju :)

Neprisijungęs ::: Marius :::

• Aš ne pikta menantis - aš pikta užsirašantis.
  • Įrašai: 4449
    • Žiūrėti profilį
Automobilio dazu parduotuves Vilniuje
« Atsakymas #6: 2010 Liepos 26, 01:56:09 »
Prisisliejant prie temos.
Kokias parduotuves Vilniuje galite rekomenduoti, kas parenka ir pagamina automobiliu dazus?

Zinau Grestas (smolensko gatveje) ir Adrian pasiule siaures miestelyje (pavadinimo nezinau), virs Dagrio.

Idomu butu suzinoti apie kainas ir kokybe.
« Paskutinį kartą keitė: 2010 Liepos 27, 12:53:50 sukūrė ::: Marius ::: »

Neprisijungęs ::: Marius :::

• Aš ne pikta menantis - aš pikta užsirašantis.
  • Įrašai: 4449
    • Žiūrėti profilį
Prisisliejant prie temos.
Kokias parduotuves Vilniuje galite rekomenduoti, kas parenka ir pagamina automobiliu dazus?

Zinau Grestas (smolensko gatveje) ir Adrian pasiule siaures miestelyje (pavadinimo nezinau), virs Dagrio.

Idomu butu suzinoti apie kainas ir kokybe.
UP :)

Neprisijungęs adrian

• Įrašai: 5868
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #8: 2010 Liepos 27, 13:04:43 »
niekada daugiau nepirksiu nieko Kauno g. esancioj pardej... soodinai maiso dazus, ten kur tau sakiau Mariau viena is normaliausiu

Neprisijungęs beee

• Įrašai: 621
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #9: 2010 Liepos 27, 20:38:04 »
manau geriausia vieta tokiem darbam butu kaunas, www.tuniversa.lt  del kainos galeciau pakalbeti, kad pigiau padarytu
va sitos kontoros paslaugomis nesiauliau naudotis  ;)

• Žiūrėti profilį
ieskau kas uz priimtina kaina ir gera kokybe apsiimtu automobili perdazyti reiktu varikli iskelti ir ten perdazyti ir visa masina isrinkti ir perdazyti  pageidautina kad butu vilniuje (h)

jei prisidesi prie isrinkimo ir surinkimo tai toks darbas kainuotu apie 2500lt. Be variklio iskelimo, nes tai jau ne dazytojo darbas beje. Beje tu nepaminejai ar nori keisti spalva ar ne, nuo to daug kas priklauso.

Neprisijungęs adrian

• Įrašai: 5868
    • Žiūrėti profilį
kur cia tokios vaikiskos kainos? :) o kiek tada butu be isrinkimo ir be surinkimo ?

• Žiūrėti profilį
kur cia tokios vaikiskos kainos? :) o kiek tada butu be isrinkimo ir be surinkimo ?
yra zmogus mano pazystamas, jis man daze, draugui visa masina perdaze, db kitam forumieciui dazo visa masina. Labai gerai daro jis. Draugui a4 avanta iki stogo pilnai perdaze uz 1000lt (visi buferiai, sulankstyti nubrozdinti buvo kad reikejo atkaitint, durys lenktos kad atkalinet reikejo visa masina apcrapinta ir t.t) Su dazais pilnai jam isejo 1600lt
Surinkimas, isrinkimas salyginiai dalykai, jei keiti spalva tai belekiek reik isardyt, jei tik perdazymas ten 5kart visko maziau ardosi.
« Paskutinį kartą keitė: 2010 Liepos 28, 10:03:34 sukūrė diesel_power »

Neprisijungęs Brutas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #13: 2010 Rugpjūčio 04, 07:11:22 »
arba zmogus medziagas perka pigiausias, arba dirba is idejos garaze su viena 30w lempute pasisviesdamas, dazo irgi dziovintuva 100watu isijunges garaze.. kitaip nesuprantu tokiu kainu :) cia kartais auto darant savikaina tiek buna...

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #14: 2010 Rugpjūčio 04, 10:17:56 »
arba zmogus medziagas perka pigiausias, arba dirba is idejos garaze su viena 30w lempute pasisviesdamas, dazo irgi dziovintuva 100watu isijunges garaze.. kitaip nesuprantu tokiu kainu :) cia kartais auto darant savikaina tiek buna...

nusigruntuoja garaze arba lauke jei geras oras buna. Dazo kameroj bet kokiu atveju jei kam kyla klausimu. Kamera 100lt nekainuoja. Pas ji dazomos ir 2008m masinos ir t.t jeigu ka. Medziagas perka normalias, dazus, laka perka klientas kartu patariant dazytojui.

Neprisijungęs Sintetic

• Įrašai: 2712
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #15: 2010 Rugpjūčio 04, 13:49:33 »
yra zmogus mano pazystamas, jis man daze, draugui visa masina perdaze, db kitam forumieciui dazo visa masina. Labai gerai daro jis. Draugui a4 avanta iki stogo pilnai perdaze uz 1000lt (visi buferiai, sulankstyti nubrozdinti buvo kad reikejo atkaitint, durys lenktos kad atkalinet reikejo visa masina apcrapinta ir t.t) Su dazais pilnai jam isejo 1600lt
Surinkimas, isrinkimas salyginiai dalykai, jei keiti spalva tai belekiek reik isardyt, jei tik perdazymas ten 5kart visko maziau ardosi.
gal gali numest kontaktus pm dazytojo to, ir kordinates

Neprisijungęs Brutas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #16: 2010 Rugpjūčio 04, 19:21:08 »
tarkim vidutiniskai parudijus, pabraukyta auto lengvoji... TARKIM: dazu prireikes ~1.5ltr, geri dazai sukainuotu 300lt, lako tarkim 2ltr prireike, ~150ll.. spaklius, gruntas, skurekes, skiedikliai, lipuskes, pleveles, rudziu surisejai t.t ~200lt..
tarkim dirbtuvese dar elektros isdeginai, irenginiams elektra isnaudojai t.t +20lt.. +100lt jei nuomoji arba turi savo bet vistiek lektra, dziovinimui tenai t.t kainuoja...

300+150+200+20+100=770lt..

taigi dazymas+darbas= 230lt... prasi*isi savaite laiko, uzdirbi 230lt.. ir menesio gale ziuri kad dirbi toki darba, su cheminem medziagom t.t o ziuri kad uzdirbi minimuma :)

niekad nesuprasiu kaip tiap imanoma... as sau darant auto, KAIP SAU, sunkiai isitenku i 500-600lt...

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #17: 2010 Rugpjūčio 04, 19:28:29 »
jei atvirai tai tas dazytojas per mazai ima uz darba palyginus pagal taip kaip ji atlieka. Kiekvienam sprest pagal save kiek kas nori uzdirbti ir kiek is saves reikalaut.

Neprisijungęs only AUDI

• Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 15998
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #18: 2010 Rugpjūčio 04, 19:46:35 »
O paskui nebuna atsiimant automobili:
-ko tu kabinejies del kokybes, juk taremes, kad pigiau padarysiu.

Del sportinio idomumo butu idomu paziureti ta perdazyta automobili, jeigu viskas kaip sakai tai ir man ne pro sali butu toks dazytojas.

Neprisijungęs Zaudi

• Įrašai: 4774
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #19: 2010 Rugpjūčio 04, 19:51:55 »
O paskui nebuna atsiimant automobili:
-ko tu kabinejies del kokybes, juk taremes, kad pigiau padarysiu.

Del sportinio idomumo butu idomu paziureti ta perdazyta automobili, jeigu viskas kaip sakai tai ir man ne pro sali butu toks dazytojas.
va cia auksinis postas  (+)
idomu pasidare ir man kaip ten gaunas

Neprisijungęs Brutas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #20: 2010 Rugpjūčio 04, 20:29:02 »
negaliu sneket apie dauguma, ar butent ta ar ta asmeni, bet tikrai ne viena desimti kartu perdatinejes esu auto katik isvaziavusia is meistro..

kad ir dabar, vibe perdarineju :) o jis nudazytas uzvakar... atitampe, nuspakliavo detales, suruose, nudaze.. o kai savininkui reikejo susirinkti, ziuri kad niekur kampai neatitinka, spakliaus prikrauta tiek kad lempa galine neitelpa, bamperi uzdejous skyles zioja didziules ~1cm... :) tai ka... imu spakliau is ten kur jo per daug, kraunu kalna ten kur jo truksta :D

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #21: 2010 Rugpjūčio 04, 22:05:22 »
negaliu sneket apie dauguma, ar butent ta ar ta asmeni, bet tikrai ne viena desimti kartu perdatinejes esu auto katik isvaziavusia is meistro..

kad ir dabar, vibe perdarineju :) o jis nudazytas uzvakar... atitampe, nuspakliavo detales, suruose, nudaze.. o kai savininkui reikejo susirinkti, ziuri kad niekur kampai neatitinka, spakliaus prikrauta tiek kad lempa galine neitelpa, bamperi uzdejous skyles zioja didziules ~1cm... :) tai ka... imu spakliau is ten kur jo per daug, kraunu kalna ten kur jo truksta :D

nu kaip man jis sake, o jis is tu zmoniu kurie girtis ne megejai. Zodziu nudazo masina, nuvaro i turgu, susirenka 5 perekupai, eina aplink ta masina ratais ir nei vienas nesupranta ar ji dazyta ar ne :D

Neprisijungęs only AUDI

• Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #22: 2010 Rugpjūčio 05, 00:52:24 »
Nenoriu peikti tavo meistro, nes nemaciau jo darbo, bet is savo patirties zinau, kad automobili perdazyti taip, kad nesimatytu tai ilgas ir kruopstus darbas.Visu pirma turi pilnai isardyti visa isore ir nieko nesulauzant, nes paciam ir reikes surinkti ,kad nesimatytu.Pats paruosimas ir dazymas ,tai tik jo profesionalumas, bet noreciau pamatyti kaip jis uzpucia tarpus, kad lakas nedarytu kanto su sena danga. Savaite laiko keliais  eisi apie ta masina kol susveisi ir supoliruosi ir tai liks vietu prie kuriu neprieisi. Ir aisku pats malonumas buferiai,kur reikia prisveisti kampukus kur net pirsto neuzkisi.As jau nesneku apie poliravima, ilga dziovinima, kad uz savaites nesusestu ir dar daug visokiu niuansu. Stai uz toki nudazyma jis paprasys 4 stuku, o greiciausiai net neapsiims.

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #23: 2010 Rugpjūčio 05, 18:26:50 »
Nenoriu peikti tavo meistro, nes nemaciau jo darbo, bet is savo patirties zinau, kad automobili perdazyti taip, kad nesimatytu tai ilgas ir kruopstus darbas.Visu pirma turi pilnai isardyti visa isore ir nieko nesulauzant, nes paciam ir reikes surinkti ,kad nesimatytu.Pats paruosimas ir dazymas ,tai tik jo profesionalumas, bet noreciau pamatyti kaip jis uzpucia tarpus, kad lakas nedarytu kanto su sena danga. Savaite laiko keliais  eisi apie ta masina kol susveisi ir supoliruosi ir tai liks vietu prie kuriu neprieisi. Ir aisku pats malonumas buferiai,kur reikia prisveisti kampukus kur net pirsto neuzkisi.As jau nesneku apie poliravima, ilga dziovinima, kad uz savaites nesusestu ir dar daug visokiu niuansu. Stai uz toki nudazyma jis paprasys 4 stuku, o greiciausiai net neapsiims.

visa tai jis dare su mano masina. Mano masina visa perdazyta kita spalva, ja dazeilgai ir nuobodziai. Beje pastebejimas, buferiu rimti dazytojai nedazo ant masinos, nepatingi nusiimti. :)

Neprisijungęs only AUDI

• Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #24: 2010 Rugpjūčio 05, 22:48:03 »
''buferiu rimti dazytojai nedazo ant masinos, nepatingi nusiimti'', tai ir taip aisku. Imesk to dazytojo kokius kontaktus, arba kur dirba, jeigu garliavoje ar aleksote tai gal koks pazystamas.