agirdi reekomendatoriau, nuleisk gazą kol nevėlu, bo mano kurčnebylumas prieš tavo kontūziją gali pasirodyt kaip labai saldi svajonė. už kokios nugaros kas tau loja, tema vieša ir faktiškai tu vienas dedi visus čia į šuns dienas, bloga jau darosi, gal pakaks save liaupsinti ir laikas būt atkreipt dėmesį į pastabas ir faktus, pažiūrim į darbų pvz iš arčiau? neturi ką normaliai pasakyt tai trini viską? ar čia vien tik save pasigirt nori ?
ir ką tu nori man taisyt, prie ko čia variklis ? kokia dar 5 kart didesnė suma ?? tu suvoki ką paistai, jau pasirodo kad reik taisyt ane, papoliruot nebeužtenka ?
pameni ką man aiškinai, ir ne tik man, nu tu pavarai juokdarį tu, jei aš būčiau norėjęs taisyt pas tave tai man būtum iš kart taisęs, arba poliravęs, arba dar belenką daręs, tik kad aš nematau tikslo, nes kaip ir sakiau, tavo supratimas apie "gerai padarytą mašiną" yra mano pvz, blin tik apie blizgučius ir spalvas mėnulio šviesoje pabazarint, dizaineriai malioriai..... to lakas kujovas, tai tas nesigavo, tai anas - čia ką, klijento bėdos ?? "atvažiuok perdarysim", cha, nesibaigiantis biznis. žodžiu baik tu pūst arabus apie dažymus ir psio. vat ko nekenčiu, tai rašyt tai kas ir taip senai visiem aišku.