as daziau auto pas ta pati dazytoja kur ir diesel_power. padare tikrai gerai, ir knisosi ilgokai visus ilenkimus tieino is vidaus, atgaude tarpus,nors man atrode vistiek kad jie buvo normaliai
zodziu stengesi kraut kuo maziau spakliaus. o kaina tai 1500lt, sake jei nebutu krize butu 2000lt. pas vienus kaune buvau tai iskart uzsiplese 3500-4000lt, buvo pamatytas poto ju darbas, perdazytas kapotas pries 5metus ir per viduri sutrukineje dazai.. ir siaip kokybe
cia kaip kas greiciausiai uz 1500 padare geriau negu kad buciau paklojas 3500-4000lt :s
o ka as sakiau Brutai... Tauciuxxx ir dar vienas mano draugas, kam jis perdaze masinas totaliai, ir visi patenkinti liko labai geru darbu ir minimalia kaina
as nesakiau kad tiap nera.. tik sakau kad man nesuvokiama kaip zmones uz tokiu pinigus dirba.. sakau, arba jie seimu neturi, arba jie valgyt nenori, ir seip jiems pinigu nereikia, dirba is idejos... tai jam paruosimas+nudazymas viska atmetus ten turi gautis wos keli simtai litu, o darbo ideta.. nu nzn
as nesuparsiu to...
as jau sau kai auto perdazineju, viska pats darydamas ir medziagas dar po blatu gaudamas su nuolaidom, jau gaunasi ~600-800lt
pritariu tau, kad zmogus gal is saves daug nereikalauja. Bet tai ne kliento bedos, klientas tik nuo to dzaiugiasi...
ir man numesk kontaktus to zmogaus
![šypsena :)](http://www.audiklubas.com/forumas/Smileys/3rdpty/smile1.gif)