Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: AUDI S3 8L užsikirto priekonė sėdynė  (Skaityta 890 kartus)

Neprisijungęs Mannesvarbu

• Įrašai: 58
    • Žiūrėti profilį
AUDI S3 8L užsikirto priekonė sėdynė
« Topic Start: 2014 Rugsėjo 28, 14:34:45 »
Sveiki, draugė kažkokiu būdu, tvarkydama mano automobilio vidų sugebėjo kažką padaryti, kad sėdynė dabar yra pilnaj atstumta į priekį ir pakėlus rankenėlę esančia po sėdyne, kuri skirta atitraukti sėdyne atgal arba patraukti ją į priekį, sėdynė pavažiuoja vos kokius 5-7cm. atgal... nusiimti sėdynės negaliu dabar taip pat, nes pati sėdynė uždengia varžtus kurie laiko ją :-( yra kas susidūręs galbūt su panašia problema?

Neprisijungęs Toto

• Įrašai: 4511
    • Žiūrėti profilį
tai ko tu is karto ant drauges varai?sunku pasilenkti ir paziureti kas blogai?

• Žiūrėti profilį
Niekas ant nieko nevaro, teisuoli (!?) Pasilenkus ten nieko nesimato, ne Passat'o B2 sėdynės, kad viskas aišku ir paprasta būtų ten :-/

Neprisijungęs Toto

• Įrašai: 4511
    • Žiūrėti profilį
tingi pats lankstytis,varyk kas uz pinigus lankstosi.o pelionems yra bureju salonai.

• Žiūrėti profilį
Jeigu negali padėt, tuomet tiesiog patylėk, o postų skaičių keltis čia ne vieta :) sėkmės :goodboy:

Neprisijungęs Miron`as

• Įrašai: 2792
    • Žiūrėti profilį
Pas tau elektra valdomas?
jei taip tai pakelk ja kiek iseina i virsu. reikia po plasmase prieki atsukti 2 varztus nes (mano atveju) nuvaziavo nuo begeliu viena puse.
atsukes pakelk sedyne ir istatyk i begelius bei prisuk atgal (tik nenurauk laidu).

Neprisijungęs tomas25

• Įrašai: 1213
    • Žiūrėti profilį
Sveiki, draugė kažkokiu būdu, tvarkydama mano automobilio vidų sugebėjo kažką padaryti, kad sėdynė dabar yra pilnaj atstumta į priekį ir pakėlus rankenėlę esančia po sėdyne, kuri skirta atitraukti sėdyne atgal arba patraukti ją į priekį, sėdynė pavažiuoja vos kokius 5-7cm. atgal... nusiimti sėdynės negaliu dabar taip pat, nes pati sėdynė uždengia varžtus kurie laiko ją :-( yra kas susidūręs galbūt su panašia problema?
Pavydžiu aš tau kad draugė masina tvarko...

Neprisijungęs zu

• Klubo draugas
  • *
  • Įrašai: 5336
    • Žiūrėti profilį
Tai gal kazkas iktites yra po sedyne :V