Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: audi c4 centrinis užraktas  (Skaityta 1194 kartus)

Neprisijungęs mixsteip

• Įrašai: 1
    • Žiūrėti profilį
audi c4 centrinis užraktas
« Topic Start: 2011 Gruodžio 08, 18:50:37 »
sveiki....  turiu problema ,isilauze i mano masina kazkos narkata ir prasuko spinele  dureliu  ,tai dabar nebeveikia centrinis uzraktas kas galejo atsitikti ?,kaip tvarkyti ?kokios mintys?????? aciu....

Neprisijungęs Toto

• Įrašai: 4511
    • Žiūrėti profilį
Re: audi c4 centrinis užraktas
« Atsakymas #1: 2011 Gruodžio 08, 21:28:10 »
sveiki....  turiu problema ,isilauze i mano masina kazkos narkata ir prasuko spinele  dureliu  ,tai dabar nebeveikia centrinis uzraktas kas galejo atsitikti ?,kaip tvarkyti ?kokios mintys?????? aciu....
mintys tokios:nelaikyk zoles masinoj,nelys narkata.O jei rimtai,pats matai kas padaryta.Taisai spyna,nemoki,moki tam kas moka.As moku,bet ne rastu.

Neprisijungęs keptaduona

• Įrašai: 154
    • Žiūrėti profilį
Re: audi c4 centrinis užraktas
« Atsakymas #2: 2011 Gruodžio 11, 21:38:00 »

Toto kaip visada gudriai atsako i klausima. Keiti spynele, nulauzta atidarymo mechanizma (jei sulauze) ir viskas. Arba moki pinigus ir vaziuoji pas tuos, kurie tai padarys uz tave. Kito kelio nera. :)