Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: audi b5 spidometro ciferblatas  (Skaityta 1216 kartus)

Neprisijungęs La^^

• Įrašai: 6
    • Žiūrėti profilį
audi b5 spidometro ciferblatas
« Topic Start: 2011 Gruodžio 29, 13:28:52 »
modelis audi a4 sedanas, metai 1997, 1,9tdi.
Sveiki, susiduriau su problema po spidometro ardymo sugadinau greicio ir kuro ciferblatus. Ar yra kazkur internete ciferblatai, jog butu galima atsispauzdinti o gal kas parduot turit pigiai? tokios temos forume neradau. Viliuosi galesit pagelbeti, spidometras pas mane toks http://www.need4speed.ws/images/uploads/speed/AntonyP_A418TQ_247.jpg

Neprisijungęs Toto

• Įrašai: 4511
    • Žiūrėti profilį
Re: audi b5 spidometro ciferblatas
« Atsakymas #1: 2011 Gruodžio 29, 18:54:02 »
modelis audi a4 sedanas, metai 1997, 1,9tdi.
Sveiki, susiduriau su problema po spidometro ardymo sugadinau greicio ir kuro ciferblatus. Ar yra kazkur internete ciferblatai, jog butu galima atsispauzdinti o gal kas parduot turit pigiai? tokios temos forume neradau. Viliuosi galesit pagelbeti, spidometras pas mane toks http://www.need4speed.ws/images/uploads/speed/AntonyP_A418TQ_247.jpg
kazkas cia nelimpa:rasai tdi,nuotraukoj benzinas.kokiu ablium reikia but,kad sugebet sugadint ciferblatus,lengvai nusiima.toks ispudis,kad yra noras is angielsko pasidaryt vokieti ir nachaliavu prasisukt.O siap ieskomas sugedes skydas ir pasikeiciama.As pora anglu taip paverciau vokieciais.

Neprisijungęs La^^

• Įrašai: 6
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2: 2011 Gruodžio 31, 14:19:18 »
oblium manes nevadink, savo nuotraukos skydelio neturiu galimybes nufotkinti, ilindau i google ir susiradau toki, maciau zmones atsispauzdina ciferblatus audi 80 tai galvoju gal ir sitom yra, todel ir klausiu. o pirkt kazkaip skydeli nesinori vien del to, kad zioplas buvau be to srote niekas nezaidzia ir neziuri kur kas veikia kas ne, kaina ta pati eina esu tuo isitikines pamates kokie ten zmones dirba.

Neprisijungęs Toto

• Įrašai: 4511
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #3: 2011 Gruodžio 31, 14:36:00 »
oblium manes nevadink, savo nuotraukos skydelio neturiu galimybes nufotkinti, ilindau i google ir susiradau toki, maciau zmones atsispauzdina ciferblatus audi 80 tai galvoju gal ir sitom yra, todel ir klausiu. o pirkt kazkaip skydeli nesinori vien del to, kad zioplas buvau be to srote niekas nezaidzia ir neziuri kur kas veikia kas ne, kaina ta pati eina esu tuo isitikines pamates kokie ten zmones dirba.
srote zmones dirba apsirenge specurom,gatvej ji sutikes,specialybes nenusakysi.O del ciferblatu kreipkis i dovanu skyriu,nes zinantys,dykai neatiduos.