Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Audi a6 Lempu apiplovimo purkstukai.  (Skaityta 2586 kartus)

Neprisijungęs wooxeriux

• Įrašai: 248
    • Žiūrėti profilį
Audi a6 Lempu apiplovimo purkstukai.
« Topic Start: 2011 Liepos 13, 22:02:03 »
Sveiki kai visada buna netiketu fintu,ejau technikine ir nesuveike purkstukai lempom plauti... Visada veike ir kaip tycia.. Toks vaizdas,kad juose visiskai nera saudimo jie nei isleda ne purskia slangas ziurejau lyg su visom ok... Kas galetu buti kaltas? Ir tech parase,kad susitvarkyciau apiplovima... Nors man jis apbsoliuciai nereikalingas ir noriu detis lygu buferi nes buvo pavokti dangteliai ant ju ir buferis jau seip pavarges.. Tai audziu minti tokia,kad uztaisyt greitai tas skyles ir eiti tech ar jie prisikabins,kad jau nebera apiplovimo nors buvo parasyta ji susitvarkyti?

Neprisijungęs wooxeriux

• Žiūrėti profilį
Re: Audi a6 Lempu apiplovimo purkstukai.
« Atsakymas #1: 2011 Liepos 13, 22:16:11 »
help,help... C5 modelis kaip matot :)

Neprisijungęs wooxeriux

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2: 2011 Liepos 13, 23:38:10 »
Sveiki,ejau tech apziura tai prisikaino del posukiu lempuciu,kad per baltai sviecia ir kaip tycia ta akimirka nustojo veikt lempu apiplovimas... smiley neikertu kodel,bandziau ieskoti slieku nieko neradau butu suzinot jusu nuomone,bet labiausiai idomu butu as iseitu toks fintas jeigu as dabar greitai uztvarkau tas skyles purkstuku ir nupuciu kebulo spalva ir nuvaziuoju su lygiu buferiu be purkstuku ar mane praleistu ar nebe? Jau gavau israsa,kad per men laiko susitvarkyt lemputes apiplovima ir sarnyriukus 2 sarnyriukai ok lemputes ok o dabar ta beda iskilo... smiley

Neprisijungęs zilva

• Įrašai: 264
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #3: 2011 Liepos 14, 10:39:08 »
jeigu ne xenonai sudeti, tai praleis ir be tu purkstuku, jei ju isvis nebus, nebus ko tikrint  :)

Neprisijungęs wooxeriux

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #4: 2011 Liepos 14, 13:20:01 »
Xenonai... Orginalus... Supranti man jau parase,kad del ju nepraeinu ir susitvarkyt tai man geriausia butu skyles uztvarkyt :D ta buferi per kairi peti metu po to jeigu su juo nieko neismastysiu...

Neprisijungęs Evka

• Įrašai: 34008
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #5: 2011 Liepos 14, 14:50:27 »
Jei tu juos panaikinsi visai, tai tada tikrai nepraeisi... Xenonams ir apiplovimas turi veikti, taip kad geriau tu juos tvarkykis.

Neprisijungęs judas1256

• Įrašai: 691
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #6: 2011 Liepos 14, 15:04:16 »
o gal kai tikrino tuos purkstukus lempos nebuvo ijungtos. nes jie veikia tik su ijungtom lempom. pats purkstukas issiema, bandyk ji prasivalyti, gal yra uzsikises

Neprisijungęs Evka

• Įrašai: 34008
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #7: 2011 Liepos 14, 19:36:40 »
o gal kai tikrino tuos purkstukus lempos nebuvo ijungtos. nes jie veikia tik su ijungtom lempom. pats purkstukas issiema, bandyk ji prasivalyti, gal yra uzsikises

Nelabai jis galėtų taip staigiai pasikišti.

Neprisijungęs wooxeriux

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #8: 2011 Liepos 14, 20:07:36 »
su kompresorium buvau bandes pust prapucia,bet siesiog nesukelia spaudimo toks vaizdas jiems...

Neprisijungęs wooxeriux

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #9: 2011 Liepos 15, 14:12:02 »
ar langu siurbliukas ar varykliukas tas pats kaip ir lempu ar visiskai atskiras?

Neprisijungęs justinas89

• Įrašai: 645
    • Žiūrėti profilį
pas mane a4 stovi du varikliukai - vienas ant faru , kitas ant langu :)

Neprisijungęs relax

• Klubo draugas
  • *
  • Įrašai: 3115
    • Žiūrėti profilį
taves dar klause ar lempos buvo ijungtos kai spaudet kad apiplautu? ten cirku negali buti, dar nebent variantas, kai kai vandens bakelyje zemiau puses, tada ir neislenda. pas mane bent jau taip. skydelyje dar nedega kad truksta skyscio, bet lempu nebeplauna. pripili pilna ir vel viskas okey

Neprisijungęs wooxeriux

• Žiūrėti profilį
ijungtos lempos masina uzkurta neveikia vistiek... Pilnas bakelis skyscio.. dabar vandens nes kai viska tikrinau gaila pinigu tiek ispurkst

Neprisijungęs wooxeriux

• Žiūrėti profilį
Nu va kadangi mano lapas galioja iki 2011-07-17 tai baigesi tam tikra apziura,masina purtys per nauja... Tai kaip manot jeigu dabar tas skyles uzlituoju sutvarkau nupuciu kebulo spalva praeisiu TA? pas mane orginalus xenonai.

Neprisijungęs justinas89

• Žiūrėti profilį
Jei tu juos panaikinsi visai, tai tada tikrai nepraeisi... Xenonams ir apiplovimas turi veikti, taip kad geriau tu juos tvarkykis.
tau jau atsake ;)

Neprisijungęs wooxeriux

• Žiūrėti profilį
Tai man idomu kaip daugelis praeina su neorginaliais xenonais be apiplovimo? nera ir nereikia kaip ir galinis valytuvas ar  papildomas stop zibintas...

Neprisijungęs Zaudi

• Įrašai: 4774
    • Žiūrėti profilį
Tai man idomu kaip daugelis praeina su neorginaliais xenonais be apiplovimo? nera ir nereikia kaip ir galinis valytuvas ar  papildomas stop zibintas...
kaip kaipblyn lemputes pasikeicia pries eidami i standartines

Neprisijungęs justinas89

• Žiūrėti profilį
tuomet neturetu praeiti :) mano pazystamas kaune dirbo Jutoj ir man yra sakes kad norint praeiti TA su xenonais reikalingi pagrindiniai 4 dalykai : ant lempos turi buti spec zymejimas kad tinkama naudoti su xenonais , lempa turi buti su lesiu , turi be problemu veikti lempu apiplovimas , ir be problemu turi veikti lempu aukscio reguliavimas.

Neprisijungęs wooxeriux

• Žiūrėti profilį
Nu nezinau,gal per pazystamus praeidavo tada.. Vsio susitvarkiau as ta apiplovima,bet buferio nenoriu jau tokio vistiek :D

Neprisijungęs arunas666

• Įrašai: 1216
    • Žiūrėti profilį
Nu nezinau,gal per pazystamus praeidavo tada.. Vsio susitvarkiau as ta apiplovima,bet buferio nenoriu jau tokio vistiek :D
uz pinigus visi praeina

Neprisijungęs wooxeriux

• Žiūrėti profilį
apie pinigus net kalba nejo :)