Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: audi a6 c4 langu plovimo purkstuku keitimas  (Skaityta 6799 kartus)

Neprisijungęs onixas

• Įrašai: 14
    • Žiūrėti profilį
Tokia situacija. Nusipirkau nauja kapota ir reikia perdeti purkstukus, bet niekaip neiseina ju isimti. Kaip isimti purkstukus ju nesugadinus ir ideti i kita kapota?

Veiksmas siauliuose

Neprisijungęs Vitalis

• Įrašai: 4553
    • Žiūrėti profilį
Dek is karto nuo pasat pvz b5 (+) , jie purskia placiai , o ne viena juostele myza :)

Neprisijungęs onixas

• Įrašai: 14
    • Žiūrėti profilį
Nereik man nauju. Man tik reikia kad kas paaiskintu kaip tuos pacius isimt ir idet i kita kapota nepazeidus purkstuku

Neprisijungęs virsininkas88

• Įrašai: 2838
    • Žiūrėti profilį
Nereik man nauju. Man tik reikia kad kas paaiskintu kaip tuos pacius isimt ir idet i kita kapota nepazeidus purkstuku
iš vidaus su atsuktuvu vieną šoną paspaudi ir išlipa lauk.

Neprisijungęs raimis87

• Įrašai: 256
    • Žiūrėti profilį
Dek is karto nuo pasat pvz b5 (+) , jie purskia placiai , o ne viena juostele myza :)
O kaip jie tinka ten viskas?

Neprisijungęs Vitalis

• Žiūrėti profilį
O kaip jie tinka ten viskas?

cia forume rase kad vienas prie vieno tinka, vis zadu ta moda pasidaryt, bet neuzgaudau subombinto pasato kokio :D

Neprisijungęs raimis87

• Žiūrėti profilį
cia forume rase kad vienas prie vieno tinka, vis zadu ta moda pasidaryt, bet neuzgaudau subombinto pasato kokio :D
Lauksim foto kaip ant auto atrodo. Pas pasatus is vidaus montuojas kapoto o pas audi is virsaus, tai ju isore baisoka biski. Idomu kaip ant kapoto atrodys :)

Neprisijungęs CTAPblK

• Įrašai: 192
    • Žiūrėti profilį
as irgi norejau det nuo pasato. bet kaip paziurejau i pasata kapoto. tai jie tvirtinasi is apacios.  idomu kaip jie ten tvirtinasi? ar su pasildimu yra ju?

Neprisijungęs raimis87

• Žiūrėti profilį
as irgi norejau det nuo pasato. bet kaip paziurejau i pasata kapoto. tai jie tvirtinasi is apacios.  idomu kaip jie ten tvirtinasi? ar su pasildimu yra ju?
Yra ir su pasildymu http://www.passatplus.de/arbeitshilfen/spritzduese/6E0955986A-2.jpg
Bet ju virsus baisus...

Neprisijungęs Vitalis

• Žiūrėti profilį
Yra ir su pasildymu http://www.passatplus.de/arbeitshilfen/spritzduese/6E0955986A-2.jpg
Bet ju virsus baisus...
cia jauciu pirmieji :D  manieji buvo visiskai kaip nesildomi,neatskirsi is isores kad sidomi....P.S purkstuku nuo pasato nebedesiu,lengviau masina pakeist su kitais purkstukais,ka ir padariau :-]  purskia tikrai daug praktiskiau, padengia visa stikla,o ne myzauja (+)

Neprisijungęs T6m2s

• Įrašai: 618
    • Žiūrėti profilį
tai kaip ten yra su tais purkstukais? yra isidejusiu? Purskia geriau? gal naujus apsimoka imti? :)

Neprisijungęs neronas

• Įrašai: 152
    • Žiūrėti profilį
Gal kas nors galite parasyti kaip ideti tuos pasatinius plovimo purkstukus nes tie purkstukai montuojasi po kapotuo a6 c4 po kapotu nera tiek vietos tai kaip juos ideti gal deti vietoj orginaliu  :think:

Neprisijungęs gabanaluw

• Įrašai: 235
    • Žiūrėti profilį
Gal kas turit a6 c4 sildomus purkstukus?

Neprisijungęs T6m2s

• Žiūrėti profilį
pas mane sildomi, tik nera kur sildyma pajunkti :D

Neprisijungęs gabanaluw

• Įrašai: 235
    • Žiūrėti profilį
Gal parduodi?:D

Neprisijungęs neronas

• Žiūrėti profilį
Tai kaip del tu pasatiniu purkstuku kas ka galit patarti o gal dar yra kokia masina kurios purkstukai purskia kaip pasatiniai.

Neprisijungęs T6m2s

• Žiūrėti profilį
parduot tai parduot, vargas tik juos isimti ir reikia tureti ka kitka ideti:D

Neprisijungęs Andrej

• Įrašai: 15
    • Žiūrėti profilį
Dar klausimas juos idejus, kaip teisingai istatyt? Ar kaip isstatysi taip ir purks? Ar yra koks standartas i kuria vieta koks purkstukas turi purkst? Nes dabar idejau naujus ir nezinau kaip isstatyt :)

Neprisijungęs neronas

• Žiūrėti profilį
« Paskutinį kartą keitė: 2014 Vasario 17, 09:16:42 sukūrė neronas »

Neprisijungęs T6m2s

• Žiūrėti profilį
tai tinka kur a6 99m?

Neprisijungęs neronas

• Žiūrėti profilį
Buvo ismegintas pasatinis purkstukas ir nieko gero nes per silpnas varikliukas kuris ispurskia vandeni.

Neprisijungęs T6m2s

• Žiūrėti profilį
tai keitei ir varikliuka ar ceskes varikliukas per silpnas?

Neprisijungęs neronas

• Žiūrėti profilį
As nieko nekeiciau palikau originalius purkstukus nes norint pakeisti varikliuka reikia nuimti buferi kad prieiti prie bakelio man vienas draugelis dave patarima kad reikia deti nuo volvos purkstukus jie geriau purskia ir varikliukas tinka bet nuo kokios dar nezinau kai suzinosiu parasysiu.

Neprisijungęs Arturiuxv6

• Įrašai: 719
    • Žiūrėti profilį
Bakelis per virsu issitraukia atsukus tris varztus arba palindes po apacia uzkisi ranka ir istrauki varikliuka. Purkstukus deda nuo ford focus arba skodos.

Neprisijungęs T6m2s

• Žiūrėti profilį
nuo kuriu tiksliau?