Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Audi A6 2005 3TDI SILDYMO BEDOS GAL KAS YRA SUSIDURES ir ta beda isprendes.  (Skaityta 3294 kartus)

Neprisijungęs NerkaA6

• Įrašai: 130
    • Žiūrėti profilį
Sveiki visi atejo salciai prasidejo bedos audi 2005 4f2 avant dvieju zonu klima nesildo normaliai salono tai syla tai nesyla prisizejes visiokiu filmuku kaip isvalyti sildymo bloko sklendes isvaliau bet vistiek nesyla normaliai . gal kas tokiu bedu turejo gal kas gali patarti kaip susitvarke nes audi  servise sake valdymo blokas kaltas net nenumanau kur jis randasi ir kaip tvarkosi,lauksiu patarimu. is anksto aciu.

Neprisijungęs ~Romas~

• Įrašai: 2312
    • Žiūrėti profilį
Valdymo blokas - pati klima.

Neprisijungęs accept

• Įrašai: 309
    • Žiūrėti profilį
pas manes tik priekinį langą veikia padėtis, šoniniu priekyje ir gale net nenušildo  :bedantis: 

Neprisijungęs NerkaA6

• Žiūrėti profilį
Tai vat kalta yra visu pirma selenoidine cirkuliacijos karsto vandens pompa kuri paduoda i salono sildymo radijatioriu karsta variklio antifriza dabar as ja uzsisakiau deveta uz  70 eu nauja kainuoja 250 eu, deveta bet garantija duoda metams, jai pompa nepades dar yra  salono sildymo valdymo blokas kuris stovi prie ventiliatioriaus jis atsakingas uz salto karsto oro padavima ir jis regulioja visas pompas ir sklendes kas susije su salono sildymu jis kainuoja 100 eu, bet pradesiu pirma nuo pompos nes kompas rodo kad cirkiulecine pompa tinkamai neveikia,,
tada ziuresim kas bus toliau.
parasysiu kai sekesi. tvarkytis su bedelem,

Neprisijungęs only AUDI

• Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 15998
    • Žiūrėti profilį
Koks dar valdymo blokas? Klimos blokas valdo viską, o prie vintiliatoriaus tik jo valdymo blokas, prie pečiaus dar elektrinis tenas kuris pašildo stiklą kai šalta, tuo pačiu ir saloną visai neblogai.

Neprisijungęs NerkaA6

• Žiūrėti profilį
nu nezinau kur ten kas ka sildo nesuprantu tada nes pas mane uzeina sildo arba nieko nesildo. as tada blogai informuotas kompas rodo kad karsto vandens pompa gerai neveikia, ir dar sake jai pakeitus pompa nepades ta prie ventiliatioriaus kur stovi kaskoks blokelis kuris atsakingas uz sildyma na man taip aiskino,ta ji reiketi pasikeisti. o kur klimos pagrindinis blokas nenumanau kur net stovi tada nuoroda kokia imeskit.
aciu.

Neprisijungęs NerkaA6

• Žiūrėti profilį
ar cia jau kur viduje stovi klima visas tas blokelis skaitosi klimos blokas, nes kaip man aiskino jie ira du.o kuris gali būti kaltas neaisku.

Neprisijungęs NerkaA6

• Žiūrėti profilį
SVEIKI pasikeiciau karsto vandens pompa rezultatas tas pats kompas meta vis tiek klaida ta pacia nieko nesuprantu kas yra.
Coolant Circulation Pump (V50) 001 - Upper Limit Exceeded - Intermittent Freeze Frame: Fault Status: 00100001,

Neprisijungęs only AUDI

• Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 15998
    • Žiūrėti profilį
SVEIKI pasikeiciau karsto vandens pompa rezultatas tas pats kompas meta vis tiek klaida ta pacia nieko nesuprantu kas yra.
Coolant Circulation Pump (V50) 001 - Upper Limit Exceeded - Intermittent Freeze Frame: Fault Status: 00100001,

Pasiskaitom http://www.audi-portal.com/en/diagnostic/actuators_18773.html