Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Audi A4 slapias salonas, jo dziovinimas  (Skaityta 4902 kartus)

Neprisijungęs Chesaz

• Įrašai: 7
    • Žiūrėti profilį
Audi A4 slapias salonas, jo dziovinimas
« Topic Start: 2010 Gegužės 09, 12:17:31 »
Sweiki, atsitiko man tokia beda, uzliejo vanduo man wakar per lietu salona(keleivio puse wisa slapia, kokie 3cm vandens), skyle per kur wanduo bego radau, uztaisiau, taciau nezinau kaip dabar dziovinti salona, gal kas patars koki buda, nes nzn ar isrinkinet wisa dugna ir dziovint, ar gal kamsciai kokia yra, ar gal kas jau buwo su tokia problemele susidures zino koki lengwesni buda

Neprisijungęs wjd

• Įrašai: 276
    • Žiūrėti profilį
Re: Audi A4 slapias salonas, jo dziovinimas
« Atsakymas #1: 2010 Gegužės 09, 12:50:57 »
Sweiki, atsitiko man tokia beda, uzliejo vanduo man wakar per lietu salona(keleivio puse wisa slapia, kokie 3cm vandens), skyle per kur wanduo bego radau, uztaisiau, taciau nezinau kaip dabar dziovinti salona, gal kas patars koki buda, nes nzn ar isrinkinet wisa dugna ir dziovint, ar gal kamsciai kokia yra, ar gal kas jau buwo su tokia problemele susidures zino koki lengwesni buda
isimk sedyne, nuardyk apsyfkes prie slenkscio atkelk kilima, pakisk kokiu pagaliuku kad ore kabetu kilimas ir pastatyk sildytuva. sitaip jau dvi masinas isdziovinau, arba su statybiniu fenu, tik nepakurk :-] pora dienu ir sausas kaip parakas :)

Neprisijungęs TMC

• Įrašai: 472
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2: 2010 Gegužės 09, 20:30:25 »
Buvo drauges golfukas ketvirtas panasiai uzlietas, tai laikrascius klojo kuri laika, o paskui kilima pakeliau biski, ikisau vejeli ir isdziuvo per nakti. Be garazo cia nieko nebus, lauke neisdziovinsi..

Neprisijungęs Zaudi

• Įrašai: 4774
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #3: 2010 Gegužės 09, 21:11:19 »
galima ir lauke bet geriausiai su tuo fenu,tik rimtai reik atsargiai biski palaikai perdaug ir jau ziurek rukti nori  :D

Neprisijungęs only AUDI

• Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 15998
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #4: 2010 Gegužės 10, 08:47:24 »
Kitiems modeliams taip iseina, bet pas A4 kilimas eina kartu su guminiu porolonu ir jis taip lengvai neisdziuna. Kad reikes isimineti sedynes  ir visas plastmases nuo slenksciu tai tikrai, tada keli kilima ir visais imanomais budais fenas, peciukas, siltas pavasariskas vejelis  :-] ir dziovini. O dar geriau vistiek jau bus gerai apardytas salonas, visai isimk ta kilima, isplauk su aukstu slegiu ir turesi kaip nauja salona ir prieisi gerai viska isdziovinti, laiko uztruksi tiek pat. 

Neprisijungęs wjd

• Įrašai: 276
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #5: 2010 Gegužės 14, 18:15:35 »
Kur skyle buvo?

Neprisijungęs Chesaz

• Įrašai: 7
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #6: 2010 Gegužės 17, 14:15:52 »
Wiskas atstitiko del to kad po akumu kur yra skyles 2 wandeniui nuteket uzsikiso lapais, per lietu wanduo pakilo ir ten kur salono filtras salia jo yra tokia guma ir ji pas mane buwo nuimta, tai per ja wandens perteklius ir ware

Neprisijungęs nos

• Įrašai: 86
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #7: 2010 Rugpjūčio 01, 15:21:09 »
Tai va, ir mane užpylė lietaus vanduo...
Šiandien iš po nakties ant galinio keleivio grindų dešinėj pusėj galėjau prileist žuvelių. Vandens joms būtų užtekę. Ir tai jau antras kartas per šį mėn. Pirma galvojau gal langas buvo praviras. Dabar tikrai viskas uždaryta. Liuko nėra. Bagažinėj ir po priekinio keleivio kojom ir visame kairiame šone sausa. Per kur gali ten patekti vanduo? Juk per tris metus niekada panašiai net nebuvo. Gal galėtumėte pasiūlyti gerą paieškos būdą?
Ačiū.  ;)
ten uzsikemsa skyle nubegimo vandens po akumuliatorium ji yra, ja issivalyk pirma. pas mane vanduo prabego pro ta guma kur vamzdziai kondiskes eina, ten sandarinau as ir nebebega kol kas :) vandens taip pat buvo kokie 4 cm, tai atkeliau kilimus su skuduru, tada su statybiniu fenu kaip kazkas jau minejo :)

Neprisijungęs raimiukasss

• Įrašai: 66
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #8: 2010 Rugpjūčio 03, 08:52:48 »
Tai gerai, kai kilimas su paprastu parolonu, Pas A6 su tuo guminiu, jei jis jau prisigere, tai ir fenas nepadeda, isorej jis jau ruksta, o su ranka paspaudus is jo vis tiek fontanu vanduo bega. Pas mane ta beda, bet manau, kad jau suradau per kur leido, dabar kisu tokius vandens sugertukus po kilimais, gal kada ir isdzius. Draugelis jau savaite laiko lauke dziovina savo masinos kilima toki pati, vanduo laikosi viduj ir nieko nepadarysi. Todel pries plaudami su aukstu slegiu gerai pagalvokit kiek laiko ir kokias salygas turit dzivinimui  (z).

Neprisijungęs TMC

• Įrašai: 472
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #9: 2010 Rugpjūčio 03, 08:58:14 »
Uzdariau i garaza, sildytuva kad pustu po kilimu, viena puse per para laisvai isdziuna
tiek kad pakelt kilima reikia, cia a6

Neprisijungęs nos

• Įrašai: 86
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #10: 2010 Rugpjūčio 03, 12:45:11 »
Tai gerai, kai kilimas su paprastu parolonu, Pas A6 su tuo guminiu, jei jis jau prisigere, tai ir fenas nepadeda, isorej jis jau ruksta, o su ranka paspaudus is jo vis tiek fontanu vanduo bega. Pas mane ta beda, bet manau, kad jau suradau per kur leido, dabar kisu tokius vandens sugertukus po kilimais, gal kada ir isdzius. Draugelis jau savaite laiko lauke dziovina savo masinos kilima toki pati, vanduo laikosi viduj ir nieko nepadarysi. Todel pries plaudami su aukstu slegiu gerai pagalvokit kiek laiko ir kokias salygas turit dzivinimui  (z).
toks pat ir pas a4, tai paimi atkeli ir spaudineji visur kad begtu, su skuduru sausini ir dar su tuo fenu padziovinau as irgi ruksta tas kilimas reikia ziuret kad neuzsidegtu :) o taip palikus isdziut ten gyvenime neisdzius, as kokius 2 kibirus vandens jauciu ispyliau is ten

Neprisijungęs Antonijus

• Įrašai: 2435
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #11: 2010 Rugpjūčio 03, 20:49:44 »
toks pat ir pas a4, tai paimi atkeli ir spaudineji visur kad begtu, su skuduru sausini
Vyručiai, kad pas mane (B5) tie kilimai su kažkokiu porolonu tiesiog priklijuoti prie grindų. Reikia atplėšt?

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #12: 2010 Rugpjūčio 03, 22:08:48 »
nu jie priklijuoti neturi buti, gal paprasciausiai nuo laiko prikibo, turi atsiplesti jei plesi :)

Neprisijungęs Antonijus

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #13: 2010 Rugpjūčio 04, 07:12:51 »
nu jie priklijuoti neturi buti, gal paprasciausiai nuo laiko prikibo, turi atsiplesti jei plesi :)
Plėšiasi su mėsom... :V

Neprisijungęs Brutas

• Įrašai: 8627
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #14: 2010 Rugpjūčio 04, 07:21:58 »
:) prikepes jis pastave... kisk skalperiuka ir pjauk kad nesudraskyt su tom mesom :)

as 3 kart esu dziovines sawo ex a4 salona :D ir be kilimo isemomo, padziovimo ant saules tikrai neisdzius jei perslapes yra.. tik pelyt prades...

Neprisijungęs sriegis

• Įrašai: 40
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #15: 2010 Rugpjūčio 06, 08:54:06 »
Uzdariau i garaza, sildytuva kad pustu po kilimu, viena puse per para laisvai isdziuna
tiek kad pakelt kilima reikia, cia a6
Norėčiau ir aš pakelt kilimą dešiniam šone džiovinimui, tik nemoku nuimt apvadų nuo slensčio. Gal kas galite detaliau paaiškinti kaip tai daroma, nes bijau, kad nuimdamas galiu ir pagadint. Nuo kur reikia pradėt?   ?!? Èia A4(B5).

Neprisijungęs Justas.

• Vilniaus miestas
  • Įrašai: 4387
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #16: 2010 Rugpjūčio 06, 09:17:59 »
Pradėk nuo plastmasės pačiam prieky prie kojų, kiek pamenu prisukta ji, varžtas matomoj vietoj, pats slenkstis gale irgi prisuktas vienu varžteliu, jį atsukus tiesiok kelk ir nuimsi.
Jei nori normaliai išdžiovint dar priekinę sėdynę išimk, tik nepamiršk akumo atjungt, jei sėdynė su airbagu, nes klaidą pasigausi

Neprisijungęs sriegis

• Įrašai: 40
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #17: 2010 Rugpjūčio 12, 12:54:11 »
O varge. Trečia diena prieš saulutę džiovinu sukėlęs visą dešinės pusės kilimą ir kiek paspaudžiu, vis šlapias. Statybinio feno neturiu, naudoju paprastą, bet gerą ventiliatorių be pašildymo. Jaučiu, kad dar savaitę džiovinsiu...  Ir atostogos tuoj baigsis. :-{

Neprisijungęs Evka

• Įrašai: 34008
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #18: 2010 Rugpjūčio 12, 12:57:08 »
Aš pirma su sausais skudurais kiek galėjau iššluosčiau viską, po to palikau ant saulės. Prieš saulė per dieną išdžiūvo net nepakeltas kilimas ;)

Neprisijungęs only AUDI

• Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 15998
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #19: 2010 Rugpjūčio 15, 23:18:46 »
Kilimas kilimui nelygu. Jeigu kilimas su ta taip vadinama guma, tai jis tikrai labai sunkiai dziusta, bet labai gerai jo viduje nubega vanduo. Sukeli viena krasta ir vanduo subega i zemiausia taska, tada skuduru ar laikrasciu pagalba ir dziovini ta kampa.

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #20: 2010 Rugpjūčio 16, 22:24:26 »
Aha, cia teisingai pasakei, patarimas kitiems (aa), sukeli viena krasta, o jis to paralono viduj, vanduo turiu omeny, subega i zemiausia taska, tada grezi ir dziovini tik ji, as taip irgi dariau, vis maziau knistis, negu kiekviena kampa spaudineti :)

Neprisijungęs Antonijus

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #21: 2010 Rugpjūčio 17, 12:35:39 »
Aha, cia teisingai pasakei, patarimas kitiems (aa), sukeli viena krasta, o jis to paralono viduj, vanduo turiu omeny, subega i zemiausia taska, tada grezi ir dziovini tik ji, as taip irgi dariau, vis maziau knistis, negu kiekviena kampa spaudineti :)
Supratau ir aš. Kilimas trisluoksnis. Apačioje porolonas, viduryje guma ir viršuje jo švelnioji dalis. Ir tas porolonas niekaip nenori džiūt. Ventiliatorius pučia, saulė kepina, o kai jis jau atrodo visai sausas, gerai paspaudi kelis kartus ranka ir pajauti, kad šlapia...

Neprisijungęs B4Bangas

• Įrašai: 223
    • Žiūrėti profilį
buvo ir man tokia problema a4, visas kilimas buvo isimtas vasara ir pora savaiciu prakabejo ant tvoros, isdziuvo   :-]

Neprisijungęs diesel_power

• Įrašai: 3129
    • Žiūrėti profilį
pas mane irgi buvo bala po kilimu, nes nutrukes galinio lango purskimo vamzdelis buvo tai vare po kilimu sampuna. Jei toks bajeris nutinka ziema, tai nera ten ko pedantiskai dziovint, nes ir taip tokiu metu ten dregmes bun daugiau nei paprastai. As neemiau jokiu sedyniu, nuardziau selnkscio plastmase atkeliau kilimo krasta, su kempine issausinau ta vandeni ir tiek. Tas vandau negerai labai tom elektros jungimu dezutem po kaire koja kur randasi salia sankabos pedalo, ten jos nuo vandens greit oksida pagauna ir sujudinus tas jungtis prasideda kankanai.... :D tai fara nedega, tai priesrukine, valytuvai ar ju kuri padetis ir t.t

Neprisijungęs armanduxx

• Įrašai: 43
    • Žiūrėti profilį
na va teko ir man ta liga persirgti.. :D  Džiovinau ir su fenais ir su škudurais, ten suvargti galima.. Nuvežiau pas žmogelį i kiemą, sako palik man dienelei, tai ištrauke kilimą, i pirty, kita diena jau važiavau sausas.. :) na aišku, šimtas lituku, bet tai nėra jau taip ir daug. :)