Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Audi a4 odinis salonas  (Skaityta 7764 kartus)

Neprisijungęs ecstasy

• Įrašai: 1010
    • Žiūrėti profilį
Audi a4 odinis salonas
« Topic Start: 2009 Lapkričio 02, 18:08:38 »
Sveiki,

Norėjau paklausti gal kas esat siuvęs į a4 ar kitą modelį tą vadimają netikra oda žinau kad yra viena su pavadinimu "eko" ji lygtai švakiausia tai mane domintu sužinoti dar po jos yra kažkokia geresnė :))

Neprisijungęs Sintetic

• Įrašai: 2712
    • Žiūrėti profilį
Re: Audi a4 odinis salonas
« Atsakymas #1: 2009 Lapkričio 03, 10:28:28 »
na naturali oda manau ir yra geriausia  (h)

Neprisijungęs PREZIDENTAS

• Įrašai: 3831
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2: 2009 Lapkričio 03, 13:07:32 »
kazkada buvau susidejes i guoili II is eko odos  :D kazkada buvo normaliai, nu dabar nepriverstu manes niekas detis topkio dalyko

Neprisijungęs ecstasy

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #3: 2009 Lapkričio 03, 15:29:03 »
o kas blogaj ? :) turiu daug draugu kur isideje eko bet man cia sake kad yra ir biski geresne kakzokia tai butu ydomu suzinoti kokia  :V

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #4: 2009 Lapkričio 03, 17:29:07 »
baisiai atrodo

Neprisijungęs ecstasy

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #5: 2009 Lapkričio 03, 19:38:30 »
hmm nu kiek esu mates nera ten jau taip baisiai gal pas taves baisiai buvo padaryta ?  :V nes as zinau zmogus kuris tuom uzsiima graziai apsiuva ir pigiai :)))

Neprisijungęs cornis

• Įrašai: 1151
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #6: 2009 Lapkričio 04, 15:33:09 »
pati ta oda kažkokia šlykšti :)

Neprisijungęs Zuvedriukas

• Įrašai: 2086
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #7: 2009 Lapkričio 04, 15:40:48 »

zmones, yra tu dirbtiniu odu visokiu fakturu ir spalvu ir minkstumo ir t.t.. as pvz siuvu is italiskos eko odos, tai visi kas tik pasiziuri maiso su naturalia oda. Yra dar vokiska, bet ten daigtas kietesnis, o apie lenkiskas patylesiu. Ziurint dar kaip pasius pacias sedynes. O geresnis blogesnis uz eko oda tokio daigto nera. Yra dirbtine oda arba naturali ir psio, o toliau jau visokios medziagos: alkantara, veliuras, gobelenas ir t.t.. Patarimas, jei tas tavo pazistamas kuris siuva gali gauti perforuotos (su skylutem) dirbtines odos, tai vidurius prasisiuk su ja, nes apsisik....si beprakaituodamas ilgesnej kelionej  ;) as sau buvau pasidares is dirbtines odos, keikiausi. Mieste dar normaliai kai nedaug reikia sedet, o iki kokio vln vaziuot, ypac jei vasara tai bent man nugara ir sikna slapios buvo.

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #8: 2009 Lapkričio 04, 15:49:59 »
pigu ir gerai nebuna niekada, arba gerai arba pigu. tai viska ir pasako

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #9: 2009 Lapkričio 04, 16:11:50 »
pigu ir gerai nebuna niekada, arba gerai arba pigu. tai viska ir pasako

amen

Neprisijungęs ecstasy

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #10: 2009 Lapkričio 06, 23:53:05 »

zmones, yra tu dirbtiniu odu visokiu fakturu ir spalvu ir minkstumo ir t.t.. as pvz siuvu is italiskos eko odos, tai visi kas tik pasiziuri maiso su naturalia oda. Yra dar vokiska, bet ten daigtas kietesnis, o apie lenkiskas patylesiu. Ziurint dar kaip pasius pacias sedynes. O geresnis blogesnis uz eko oda tokio daigto nera. Yra dirbtine oda arba naturali ir psio, o toliau jau visokios medziagos: alkantara, veliuras, gobelenas ir t.t.. Patarimas, jei tas tavo pazistamas kuris siuva gali gauti perforuotos (su skylutem) dirbtines odos, tai vidurius prasisiuk su ja, nes apsisik....si beprakaituodamas ilgesnej kelionej  ;) as sau buvau pasidares is dirbtines odos, keikiausi. Mieste dar normaliai kai nedaug reikia sedet, o iki kokio vln vaziuot, ypac jei vasara tai bent man nugara ir sikna slapios buvo.

kur rasti pirkti tos italiskos eko odos jai sakai kad jinai gera ? :)

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #11: 2009 Lapkričio 07, 09:09:42 »
gali per mane arba tiesiai is Zakonos kaune. Kaina beginio metro 34 lt berods + PVM  ;)

Neprisijungęs ecstasy

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #12: 2009 Lapkričio 07, 16:34:23 »
gali per mane arba tiesiai is Zakonos kaune. Kaina beginio metro 34 lt berods + PVM  ;)

o spalvu pasirinkima didelis tos odos yra ? :))

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #13: 2009 Lapkričio 08, 12:09:07 »
ganetinai didelis

Neprisijungęs ecstasy

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #14: 2009 Lapkričio 08, 19:46:25 »
tai žiurėk mane domintu ta oda jaigu negausiu odinio originalo salono avantui :)) kiek man maždaug reiktu metru tos odos a4 avant ? :) siedynems ?  kiek čia gautusi kažin sumoj man :)

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #15: 2009 Lapkričio 08, 20:03:03 »
tai žiurėk mane domintu ta oda jaigu negausiu odinio originalo salono avantui :)) kiek man maždaug reiktu metru tos odos a4 avant ? :) siedynems ?  kiek čia gautusi kažin sumoj man :)

tau reiktu 8-9 beginiu metru medziagos. Tai gausis 272Lt- 306 Lt.

Neprisijungęs ecstasy

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #16: 2009 Lapkričio 08, 20:11:35 »
tai visai nebrangiai :) o šita jaigu aš imu tarkim ilgai man ten reiktu laukt tos odos pvz jai per tave nes man butu geraj kad jinai eitu man tiesiai i namus jai taip galima :) gal dar spalvu kur pasiziuret yra ? :)

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #17: 2009 Lapkričio 08, 20:18:54 »
tai visai nebrangiai :) o šita jaigu aš imu tarkim ilgai man ten reiktu laukt tos odos pvz jai per tave nes man butu geraj kad jinai eitu man tiesiai i namus jai taip galima :) gal dar spalvu kur pasiziuret yra ? :)

spalvos yra www.zakona.lt bet ten nieko doro nepamatysi tu spalvu, reikia vietoj is paletes rinktis dienos sviesoj, o tai paskui gali mazumele apsirikt su spalva. Nebutinai per mane gali siustis. Tau tada dvigubai uz atsiuntima reiks moket. Paskambini tiesiai i zakona, sakai man reikia is RNN paletes tokio ir tokio kodo odos 9 beginiu metru. Jie paskaiciuos, tada pasakai, kad man reikia issiusti i skuoda per NEGE. Jie tada pasako kaina, tu sumoki pavedimu jiem bapkes ir tada jie tau issiuncia. kita diena jau turi savo oda, dar sumoki apie 23 lt kurjeriams.

Neprisijungęs ecstasy

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #18: 2009 Lapkričio 08, 20:26:44 »
mhm aikšu bet jai jau vietoj reikia rinktis tada jau gaunas kad reik važiuot į kauną...  :V tada nebereik nei siųst :-] bet dėkui už info  ;) jai negausim oroginalo siųsim dirbtinė oda :))) tik dar spalva reik pamastyt :) :V
« Paskutinį kartą keitė: 2009 Lapkričio 08, 20:28:48 sukūrė ecstasy »

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #19: 2009 Lapkričio 08, 20:32:51 »
gali pabandyt ju paprasyt paletes pradzioj. sakyk kad siuvi salonus ir gal atsius nemokamai ta palete jei tures  ;) uz vokiskos odos palete mokejau 25 lt, uz italiskos odos neiko nemokejau.

Neprisijungęs ecstasy

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #20: 2009 Lapkričio 08, 20:51:19 »
tai ta itališka pati geriausia ten pas juos ? :)

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #21: 2009 Lapkričio 08, 20:54:21 »
geriausia yra vokiska, net tik del to, kad jinai t virtesne ir kietesne, man asmeniskai salonas pasiutas is vokiskos odos labai nepatinka, kadangi ilgainiui jis pasidaro toks plastmasinis ir nemalonus. O italiska dirbtine oda duoda toki naturalios odos ispudi, jinai minksta ir svelni, puikiai valosi, ko nepasakyciau apie vokiska oda.

Neprisijungęs ecstasy

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #22: 2009 Lapkričio 08, 21:00:18 »
dėkui tau už informacija :)))

Neprisijungęs Evka

• Įrašai: 34008
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #23: 2009 Lapkričio 08, 21:30:38 »
Zuvedriuk - kiek pas tave kainuotų apsiūti a3 sėdynes? Tik sėdynės, be jokių apšyvkių. Juoda oda. Na gal ir apšyvkių kaina domintų, jei ką :)

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #24: 2009 Lapkričio 08, 22:49:44 »
Zuvedriuk - kiek pas tave kainuotų apsiūti a3 sėdynes? Tik sėdynės, be jokių apšyvkių. Juoda oda. Na gal ir apšyvkių kaina domintų, jei ką :)

jei tik sedynes be absyfkiu ir sakykim kadangi audi tai 900 su gera oda. Cia vienas paskutiniu darbeliu audi A3 (sitas salonas zmogui kainavo 1300):