Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: audi 80 b3 spidometras help  (Skaityta 1876 kartus)

Neprisijungęs Edvulix

• Įrašai: 21
    • Žiūrėti profilį
audi 80 b3 spidometras help
« Topic Start: 2011 Kovo 06, 15:47:42 »
Sveiki , buvo taip kad nieko nedariau ir uzsikures masina ziuriu nekyla nei spidometras nei apsukos :D , viskas sviecia viskas oki pries tai buvo , o db nekyla nei apsukos , nei greitis :D , nuo kur man pradet ziuret arba kaip galiu patikrint ar veikia ? :D

Neprisijungęs Andev

• Įrašai: 706
    • Žiūrėti profilį
Re: audi 80 b3 spidometras help
« Atsakymas #1: 2011 Kovo 06, 17:34:41 »
eik į elektros skyrių. Mano ex taip buvo vieną kartą, švelniai trinktelėjau ir atsigavo :D

Neprisijungęs Myntis

• Įrašai: 345
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2: 2011 Kovo 06, 20:03:34 »
aš tai pabandyčiau, pradžiai, pajudinti fyškes, mažu ką, gal kontaktai apsioksidavę ar dar kas... jei nieko - dėk veikiantį skydelį iš kito auto (b3 ne deficitas Marijos žemėj) ir tada matysi, kur sliekų ieškoti, ar skydelyje, ar elektroj....

Neprisijungęs Edvulix

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #3: 2011 Kovo 06, 22:25:29 »
nieko tokio , issiemiau spidika , paziurejau fiskes pajudinau biski niekas nerodo :D , pasiemiau po apacia atsisukau ten pajudinau nieko , nu ka galvoju reik perziuret saugiklius ziuriu vienas iskepes , pakeiciau viskas rodo stai man ir beda  :D :D :D db kitokia beda biski , uzsikuriau ant benzo nes dujos pasibaigusios ir apsukos 3tukstanciai ant laisvu ir nesuprantu niekaip nekrenta , ar susyla ar ne nekrenta ir vsio :D nesuprantu ka daryt :D

Neprisijungęs arunas666

• Įrašai: 1216
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #4: 2011 Kovo 06, 22:30:52 »
ziurek ar ant laisvos eigos voztuvo fyške nenusimovus

Neprisijungęs Edvulix

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #5: 2011 Kovo 06, 22:42:45 »
jei gali man paaiskink kur ta fyske (as naujokas) XD

Neprisijungęs Insane

• Įrašai: 77
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #6: 2011 Kovo 07, 10:56:29 »
jei gali man paaiskink kur ta fyske (as naujokas) XD
po kapotu  :-]

Neprisijungęs Edvulix

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #7: 2011 Kovo 07, 19:52:21 »

nu ir kur mazdaug ta fyske ar kas ten ?

Neprisijungęs arunas666

• Įrašai: 1216
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #8: 2011 Kovo 07, 20:07:57 »
ai pas tave paprastas mono ,tai gal ir nera  tokio dalyko greiciausiai ir pacosas pas tave stovi ,paziurek po oro filtru ar padas tvarkoj

Neprisijungęs Edvulix

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #9: 2011 Kovo 07, 20:27:02 »
kaip as galiu paziureti ar tvarkoje , jei nezinau kaip turi buti kad tvarka butu :D , rytoj nuimsiu oro filtra atsuksiu ir nufotkinsiu  (be)

Neprisijungęs rimas b4

• Įrašai: 11
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #10: 2011 Balandžio 19, 21:10:17 »
sveiki pasmane  b 4 skidelija nerodo temperaturos pasake kad dacikas melinas parejo sake uztrumpink ir turi kilt skidelija rodikle bet o neiviko nejudejo rodikle  gal kas susaidure su toke beda gal kas zino kas ir? beto benzina taipat kaip uzeina tai uzkila tik uzkurus kita kart uzkila tik nuvaziavus kokia 15km ar taip turi but? saugiklei visi sveiki.

Neprisijungęs Toto

• Įrašai: 4511
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #11: 2011 Balandžio 19, 22:45:43 »
sveiki pasmane  b 4 skidelija nerodo temperaturos pasake kad dacikas melinas parejo sake uztrumpink ir turi kilt skidelija rodikle bet o neiviko nejudejo rodikle  gal kas susaidure su toke beda gal kas zino kas ir? beto benzina taipat kaip uzeina tai uzkila tik uzkurus kita kart uzkila tik nuvaziavus kokia 15km ar taip turi but? saugiklei visi sveiki.
pasake,daviklis pilkas,o del benzo,tai arba matuokle arba skydelis

Neprisijungęs Alekiva

• Įrašai: 49
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #12: 2011 Gegužės 12, 01:36:44 »
Del apsuku, tai gali buti, kad kompui smegenys susisuko. Mat lambda zondas ant duju gauna lieso misinio signala ir bando sureguliuoti, bet reguliuoja benzino padavima. Atjunk akumo klema, palaikyk 20-30 min ir kurk masina. turi atsigauti. o geriau imontuok lambda zondo atjungimo reles. tvarko tai tie, kas ipurskimus remontuoja. man 40 lt kainavo su darbu ir relem. perjungiant dujas - zondas isjungiamas ir kompas nereguliuoja tau benzo padavimo. O kai jungi benza - reles vel ijungia zonda, kompas su atmintim (kad viskas gerai) dirba grazizi benzu. Patikek, vos nepasikeiciau kompo, zondo ar net viso motoro  :-] bet atsiraro protingu zmoniu ir isaiskino viska :) sekmes

Neprisijungęs Toto

• Įrašai: 4511
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #13: 2011 Gegužės 12, 17:52:48 »
Del apsuku, tai gali buti, kad kompui smegenys susisuko. Mat lambda zondas ant duju gauna lieso misinio signala ir bando sureguliuoti, bet reguliuoja benzino padavima. Atjunk akumo klema, palaikyk 20-30 min ir kurk masina. turi atsigauti. o geriau imontuok lambda zondo atjungimo reles. tvarko tai tie, kas ipurskimus remontuoja. man 40 lt kainavo su darbu ir relem. perjungiant dujas - zondas isjungiamas ir kompas nereguliuoja tau benzo padavimo. O kai jungi benza - reles vel ijungia zonda, kompas su atmintim (kad viskas gerai) dirba grazizi benzu. Patikek, vos nepasikeiciau kompo, zondo ar net viso motoro  :-] bet atsiraro protingu zmoniu ir isaiskino viska :) sekmes
Kruva nesamoniu prirasei.