Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Į Audi 100 avant C3, sėdynės vairuotojui iš kokių Audi tinka?  (Skaityta 1288 kartus)

mankisss

• Svečias
Sėdynės iš kokių modelių į Audi 100 avant C3 ('88m. ileistarankė)  tinka? kad tik paimti ir įdėti be perdarymų greit jokių
Reikia vairuotojo sėdynės su daugiau valdymo savybių, nes yra tik nugaros atlošimo galimybė ir stumdymas į priekį ir atgal. Labai nepatogi ilgoje kelionėje. Esu 196 ūgio ir vos telpu, net juokas neima (-). ( reiktų ir mažesnio vairo už standartinį nes kojom labai nepatogu, bet gal įdėjus sėdynę viskas pasikeistų)
Gerai būtų, kad sėdynę galima būtų pažeminti iki grindų, žemesnė sėdėsena būtų, kad apatinė dalis sėdimos dalies pasiilgintų jei yra tokių. Na ir kitokios valdymo savybės taip pat yra +.
Gal kas turit pasiūlyti nebrangiai? 1 sėdynę vairuotojo su tokiom reguliavimo galimybėm, (už prieinamą kainą ir keleivio paimčiau). Gal kas turit nereikalingą, ir ne komplektu parduodat 1 vairuotojo?

Dėkui. :)

Neprisijungęs owas

• Įrašai: 2952
    • Žiūrėti profilį
Na aš 190cm. ir kuo puikiausiai telpu į bulką, šiaip vairuotojo sėdynė turi reguliuotis ir aukštis :V Gal pas tave rankenėlė nulaužta :V

Neprisijungęs Fanboy

• Įrašai: 1492
    • Žiūrėti profilį
Tik nereikia sakyt, kad vietos mažai, aš 197cm ir puikiausiai telpu į a100 įleistarankę, gal kaip Owas sako, nesireguliuoja ji tau..? :V

Neprisijungęs donziawaz

• Įrašai: 50
    • Žiūrėti profilį
mano ugis 197cm,vazineju su ileistaranke,reguliuojas aukstis,islinkimas nugarineje dalyje jokiu bedu,galima susireguliuot labai patogiai :P

Neprisijungęs beee

• Įrašai: 621
    • Žiūrėti profilį
pas mane b3 niekas niekur nesireguluoja
iskyrus atlosa ir sedyne i prieki ir atgal :V
toks klausimas o preikines sedynes tinka is 100? ?!?

mankisss

• Svečias
Gaila bet tikrai nesikilnoja aukštyn, keistai kažkaip. Ir jokių kitokų reguliavimų tikrai nėra....  :-{

O iš kurių modelių tinka, gal žino kas, sėdynės?  ?!?

Neprisijungęs Fanboy

• Įrašai: 1492
    • Žiūrėti profilį
C3, C4 :V o šiaip sėdynės pakėlimo/nuleidimo rankenėlė turi būt kairėj sėdynės pusėj  :V

mankisss

• Svečias
C3, C4 :V o šiaip sėdynės pakėlimo/nuleidimo rankenėlė turi būt kairėj sėdynės pusėj  :V

Suprantu, bet jos ten tikrai nėra ir nebuvo  (-) apžiūrėjau, labai paprasta sėdynė. aišku ieškosiu. O iš A6 netiktų kojos sėdynės į bėgius? :V
P.S. ačiū už informaciją. kad ir C4 tinka, reiks ieškoti Ceškės gal geresnių bus.