Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Audi 100 (rudys aplink priekini stikla)  (Skaityta 1408 kartus)

Neprisijungęs Ovys

• Įrašai: 1
    • Žiūrėti profilį
Audi 100 (rudys aplink priekini stikla)
« Topic Start: 2011 Birželio 21, 23:36:06 »
Sveiki,neuzmaciau temos tokios tai klausiu kaip pasalint rudis graziai aplink stikla? Stiklo nenoriu imt,nes poto dar truks kai jis klijuojamas,o kaip tik ruosiama tech apziurai. Gal kas daret ka jau tai pasidalinkit mintim. Dekui is anksto.

Neprisijungęs xxignasxx

• Įrašai: 431
    • Žiūrėti profilį
Re: Audi 100 (rudys aplink priekini stikla)
« Atsakymas #1: 2011 Gruodžio 23, 20:56:12 »
Siaip galiu is paraktikos pasakyt nenuemes stiklo jei rudys netoli stiklo
neisnaikinsi nudazes vistiek ispus dazus po kokiu 0.5m
Jei nori padaryt kokybiskai isimk stikla ;)

Neprisijungęs vinciunia1

• Įrašai: 31
    • Žiūrėti profilį
Re: Audi 100 (rudys aplink priekini stikla)
« Atsakymas #2: 2011 Gruodžio 23, 21:09:59 »
Ir aš pritariu, kad neišėmęs stiklo rimtai nesutvarkysi, nes turėjau tokios patirties su Mitsubishi ''rykliu'' šį pavasarį. Skirtumas tik tas, kad nuo rudžių dar buvo įtrūkęs stiklo kampukas, o visas malonumas t.y. stogo dažymas ir naujo stiklo keitimas man kainavo 840 Lt. :E

Neprisijungęs Žastys

• Įrašai: 86
    • Žiūrėti profilį
Sveiki, o kaip del rudziu galinio stiklo apacioj,kai bagazines dangtis parudyjas?. auto 100c4 avant. taip gaunasi irgi reikia imt stikla kazkaip?  :V
« Paskutinį kartą keitė: 2012 Sausio 03, 01:55:17 sukūrė Žastys »

Neprisijungęs Evka

• Įrašai: 34008
    • Žiūrėti profilį
Sveiki, o kaip del rudziu galinio stiklo apacioj,kai bagazines dangtis parudyjas?. auto 100c4 avant. taip gaunasi irgi reikia imt stikla kazkaip?  :V

Ne kažkaip, o tiesiog išpjauti ir viskas. Jo neišėmęs,nieko tvarkingai nepadarysi.

Neprisijungęs Vitalis

• Įrašai: 4553
    • Žiūrėti profilį
Sveiki, o kaip del rudziu galinio stiklo apacioj,kai bagazines dangtis parudyjas?. auto 100c4 avant. taip gaunasi irgi reikia imt stikla kazkaip?  :V

bus jum avantus pirkt ir be purvasaugiu gale vazinet  :D

Neprisijungęs Žastys

• Žiūrėti profilį
Tai gal geriau ieskotis kito sveiko viso dangcio(jei tokiu dar yra) :-]

Neprisijungęs xxignasxx

• Įrašai: 431
    • Žiūrėti profilį
tikrai yra paieskok autogide

Neprisijungęs Brutas

• Įrašai: 8627
    • Žiūrėti profilį
tik ispjovus neissigast reikia :D sako: "tai ci atik ciut ciut tera centimetras.. prakaisk ir uzdazyk"... o pasirodo kas slepaisi po stiklu....cia daznas variantas pas mane garaze ---->

Neprisijungęs Lomberg

• Įrašai: 1557
    • Žiūrėti profilį

pas mane esas avantas 93m gale purvasaugiai, bet irgi ties galinio lango apacia ant dangcio rudys, tai buvau nusvitrines nugruntaves nudazes, lakaves ir nieko po metu vel islindo, tai siais metais nusipirkau visa dangti su stiklu ir apsifke uz 300lt nuo 96m eskes, plius nusidaziau tai dabar leedas   :)

Neprisijungęs Žastys

• Žiūrėti profilį

pas mane esas avantas 93m gale purvasaugiai, bet irgi ties galinio lango apacia ant dangcio rudys, tai buvau nusvitrines nugruntaves nudazes, lakaves ir nieko po metu vel islindo, tai siais metais nusipirkau visa dangti su stiklu ir apsifke uz 300lt nuo 96m eskes, plius nusidaziau tai dabar leedas   :)
geriausias varijantas (+)