Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: atsiliepimai apie beremius valytuvus  (Skaityta 11474 kartus)

Neprisijungęs tauciuxxs

• Įrašai: 793
    • Žiūrėti profilį
atsiliepimai apie beremius valytuvus
« Topic Start: 2011 Sausio 06, 20:48:04 »
taigi gal esate ka tokius uzsidejas ant savo auto? ar jauciasi koks nors efektas negu su paprastais, gal kas uzsidejot ant c4? lauksiu atsakymu  :)

Neprisijungęs simkaras

• Įrašai: 1429
    • Žiūrėti profilį
Re: atsiliepimai apie beremius valytuvus
« Atsakymas #1: 2011 Sausio 06, 20:56:39 »
Jau nupirkau auto su tokiais, tai ką aš žinau, nieko ten ypatingo nėra. Valo ir tiek, tik, kad atlenkus kažkaip keistai man jie atrodo.

Neprisijungęs LitWis

• Įrašai: 136
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2: 2011 Sausio 06, 20:59:46 »
Uzsidejau ant a4, ilgai ieskojau, nes klp sunkiai ju rast. Tikejaus rast kokius bosch, bet neradau..  :/  eolte pasiule TRICO NeoForm, nu rudeni buvo liuks :H, bet ziema kai zemiau -8 net ir vaziuojant prisala sniegas, taj nieko nebevalo,ruozais tokiais. Jei pvz -6 jie vel pradeda gerai valyt, zodziu, tokie su savais bairiais. Nors pardavejas griuvo zadedamas kokybe, tipo JAV gaminta ir t.t. vienetas kastavo 41 rubli... ff

Neprisijungęs Arnulis

• Įrašai: 383
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #3: 2011 Sausio 06, 21:23:49 »
Mano tai labai puikus atsiliepimai butent apie bosch aerotwin'us, gerai prisispaudzia, tyliai valo, maziau matosi per stikla. Bet c4 as vis delto deciau championus su spoileriuku (isbandyti, taip pat labai puikus atsiliepimai) arba boscha, c4 kazkaip geriau "limpa" valytuvai su remeliu.

Neprisijungęs tauciuxxs

• Įrašai: 793
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #4: 2011 Sausio 06, 21:54:12 »
as galvoju ant savo a6/c4 uzsidet tokius, pamaciau detalitoje ir susimasciau  :V

Neprisijungęs Giedriuzzz

• Įrašai: 528
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #5: 2011 Sausio 06, 21:55:50 »
kad ju pilna,pradedant maxima,rimi ir baigiant....

Neprisijungęs psychadelic

• Įrašai: 4834
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #6: 2011 Sausio 06, 22:17:03 »
Pirkau galima sakyt pigiausius kiek įmanoma, tai skųstis nėra dėl ko :) valo gerai, kol neprišala  :D ta prasme jis tik gauna sniego, apšala bevažiuojant ir bevalo tik dryžiais. Kitais metų laikais tai yra puikūs valytuvai, niekuo nenusileidžia visokiem champion su rėmais  :) naudoju nuo rudens.

Neprisijungęs hameriux

• Įrašai: 166
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #7: 2011 Sausio 07, 11:40:07 »
na pas mane ant ceskes taip pat stovi BOSCH Aerotwin valytuvai, tai tikrai nesiskundziu ju valymo kokybe...man jie zymiai geriau, nei tie su remeliais...per pazistamus uz naujus 120lt paklojau pries 3 metus, nors tada jie nauji kainavo 180lt...kaip sakoma - daiktas vertas kainos :) tik jau jei perkat beremius valytuvus, tai nepirkit ten jokiu is maximu ar norfu uz 10-15lt, nes atitinkamai ju tokia ir kokybe...gumeliu kokybe ten isvis lieva, po 3 menesiu naudojimo jos suplysta ir dar stikla suvaro, jei nespeji tinkamu laiku pamatyt, kad jau hana tiems valytuvams...bicielis vienas savo accordui taip priekini stikla subraize, tai paskui keikes kaip velnio apsestas :D

Neprisijungęs ::: Marius :::

• Aš ne pikta menantis - aš pikta užsirašantis.
  • Įrašai: 4449
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #8: 2011 Sausio 07, 12:32:17 »
nesprantu, apie kokį stiklo apšalimo nenuvalymą jūs rašote... Jeigu lauke šąla ir kokia lijundra - tai visi valytuvai pasidaro nebestebūklingi:
jeigu perretai įjungiama (leidžiama prišalti);
arba salono šildymas neatsuktas į langą...;

Neprisijungęs jankazas

• Įrašai: 2535
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #9: 2011 Sausio 07, 12:38:01 »
Savo laiku isbandziau visokius championus, boschus is dagrio ir pan. tai pasakysiu, nera jie ant tiek geresni ant kiek brangiau kainuoja uz visokius pigius. Geriau uz keliu komplektu kaina priekini stikla pasikeisti i nauja ir pirkti nors ir pigiausius  :D

Neprisijungęs Justas.

• Vilniaus miestas
  • Įrašai: 4387
    • Žiūrėti profilį
Aš tai pačias gumytes pora kartų metuose pasikeičiu, pigesnio varianto tirkiausiai nėra, gumyčių kaina 2 lt/vnt. Valo gerai. Buvau nusipirkęs maximinius berėmius (gal po 8 lt), bet vaizdas su jais labai jau nekoks, tai guli garaže, galiu padovanot jei kam reikia :)

Neprisijungęs Dziozafinas

• Įrašai: 28
    • Žiūrėti profilį
Uzsidejau ant a4, ilgai ieskojau, nes klp sunkiai ju rast. Tikejaus rast kokius bosch, bet neradau..  :/  eolte pasiule TRICO NeoForm, nu rudeni buvo liuks :H, bet ziema kai zemiau -8 net ir vaziuojant prisala sniegas, taj nieko nebevalo,ruozais tokiais. Jei pvz -6 jie vel pradeda gerai valyt, zodziu, tokie su savais bairiais. Nors pardavejas griuvo zadedamas kokybe, tipo JAV gaminta ir t.t. vienetas kastavo 41 rubli... ff
statoile bochai po 75 -95 lt 

Neprisijungęs ::: Marius :::

• Aš ne pikta menantis - aš pikta užsirašantis.
  • Įrašai: 4449
    • Žiūrėti profilį
seniuose pirkau prieš keletą mėnesių. valo - puikiai. Pavadinimo dabar nežinau, bet apie 40-50lt už porą kaina turėtų būti. Pirkau ne aklai, o parekomendavo juos jau iki manęs išbandęs draugas.

Neprisijungęs mariuskm

• Įrašai: 728
    • Žiūrėti profilį
statoile mačiau dabar -20 proc. su statoil extra visiems bosch valytuvams.

Neprisijungęs M-T-M

• Įrašai: 843
    • Žiūrėti profilį
CHAMPION yra geriausi valytuvai

Neprisijungęs goginas

• Įrašai: 9
    • Žiūrėti profilį
pigiausi champion jutoje, 10-30lt beremiai yra ir su remuku, pigiau niekur nerasit. o isbandes esu visokius ir gumytes kaitaliot ir t.t., gumytes visokias deliojau nuo china iki germany original is wuerth firmos jau iremintos gumytes, t.p.ir champion gumikes dejau is a.aibes, bet visvien nepasiteitina tu gumyciu kaitaliojimas,geriau perki normalius ir vazineji, bet bosh kokybe suprastejo. aisku priklauso kaip vaziuoji, jei iki 10Tkm per metus tai uzteks ir gumytes pakaitaliot ;)

Neprisijungęs BeFree

• Vilniaus miestas
  • Įrašai: 1530
    • Žiūrėti profilį
pigiausi champion jutoje, 10-30lt beremiai yra ir su remuku, pigiau niekur nerasit. o isbandes esu visokius ir gumytes kaitaliot ir t.t., gumytes visokias deliojau nuo china iki germany original is wuerth firmos jau iremintos gumytes, t.p.ir champion gumikes dejau is a.aibes, bet visvien nepasiteitina tu gumyciu kaitaliojimas,geriau perki normalius ir vazineji, bet bosh kokybe suprastejo. aisku priklauso kaip vaziuoji, jei iki 10Tkm per metus tai uzteks ir gumytes pakaitaliot ;)
o gali pagryst savo pasakyma, kad gumyciu keitimas nepades? kuo skiriasi seni valytuvai su naujom gumytem ir nauji valytuvai?

Neprisijungęs Evka

• Įrašai: 34008
    • Žiūrėti profilį
o gali pagryst savo pasakyma, kad gumyciu keitimas nepades? kuo skiriasi seni valytuvai su naujom gumytem ir nauji valytuvai?

Turbūt valytuvų rėmelius amžinais laikai?

Neprisijungęs BeFree

• Vilniaus miestas
    • Žiūrėti profilį
neamzinais bet tikrai ne viena nauja gumyte sutrinsi kol kronsteinas sulus, ar kitaip deformuosis, tai kam pirk nauja kronsteina jei geras senas?

Neprisijungęs Justas.

• Vilniaus miestas
    • Žiūrėti profilį
Patys valytuvai irgi išklera, bet ne taip greit kaip sudyla gumos. Pigios gumelės (po 2 lt) man atlaiko apie pusmetį (10-15 k km). Jei žinočiau, kad nauji valytuvai atlaikys bent 2 metus, gal ir pirkčiau, bet netikiu, kad jų guma stebuklinga ir nesukietėja tiek laiko

Neprisijungęs mikasmeskius

• Įrašai: 2155
    • Žiūrėti profilį
pas mane 3 metai beremiai bosch valytuvai, ir po tiek laiko valo puikiai ir neskleidzia jokiu garsu :)

Neprisijungęs Justas.

• Vilniaus miestas
    • Žiūrėti profilį
pas mane 3 metai beremiai bosch valytuvai, ir po tiek laiko valo puikiai ir neskleidzia jokiu garsu :)
Kiek kainavo? Aišku dar klausimas ar dabar pavyks nusipirkt originalius

Neprisijungęs mikasmeskius

• Įrašai: 2155
    • Žiūrėti profilį
Kiek kainavo? Aišku dar klausimas ar dabar pavyks nusipirkt originalius
zinok kiek tiksliai nepamenu, virs simto tikrai

Neprisijungęs BeFree

• Vilniaus miestas
    • Žiūrėti profilį
nusiperku championo gumytes po 9 lt ir valytuvu korpusai bent jau 2 gymytem naujom atlaiko.
P.S. Aš ir nesakiau kad amžini remeliai.

Neprisijungęs M-T-M

• Įrašai: 843
    • Žiūrėti profilį
turiu pardavime du berėmius champion valytuvus buvo uzdeti ant a6 c4 kaina 50lt. uz abu kaunas
vairuotojo 60cm keleivio 55cm