Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: ar tinka chromo apvadai nuo a6 ant c4  (Skaityta 1547 kartus)

Neprisijungęs submarinas

• Įrašai: 410
    • Žiūrėti profilį
ar tinka chromo apvadai nuo a6 ant c4
« Topic Start: 2009 Rugsėjo 21, 20:46:16 »
Sveiki, norejau paklaust ar tinka chromuoti apvadai nuo a6 (c4) ant 100 (c4), ir gal zinot kur ju gaut?

Neprisijungęs boostersas

• Įrašai: 189
    • Žiūrėti profilį
Re: ar tinka chromo apvadai nuo a6 ant c4
« Atsakymas #1: 2009 Rugsėjo 21, 21:40:28 »
kiek man teko domėtis tai tinka. ieškoti reikia šrotuose, ten turi. bet esmė visa yra jų uždėjime... ten man rodos reikia ir fortkes perklijuot gręžt kniedyt ir pan... viska padaroma, be to lyg ir buvo tokia tema šiame forume tik nelabai kas ten ir išaiškinta...

Neprisijungęs Evka

• Įrašai: 34008
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2: 2009 Rugsėjo 23, 12:00:27 »
Taip, kiek skaitęs rusų forumiuose, tai galinę fortkę reikia išpjauti pradžiai, kad gražiai ten gale tuos apvadus sudėti

Neprisijungęs submarinas

• Įrašai: 410
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #3: 2009 Rugsėjo 23, 15:41:57 »
idomu ar suniia uzsidetu, jei nesunkiai reiketu gal pabandyt:)

Neprisijungęs Intras

• Įrašai: 65
    • Žiūrėti profilį
Neradautikslesnes temos tai parasysiu cia gal nesupyksit. ;) %Tai va pas mane ziedai skydelyja buvo sukliojuoti kai ja pirkau,dabar tiriausei paspaudus salciu per duobes 2 is ju atsikrate ir ridinejasi po skydely  :D :V reiktu suklijuoti atgal kazkaip tik nezinau kokios klijus naudoti? Ar tinka paprasti SUPERINEi ar reikia speceliu gal kas pasakys,dekoja uz demesy :D

Neprisijungęs Andev

• Įrašai: 706
    • Žiūrėti profilį
Aš saviškei klijavau su pigiais batų klijais :-]  bespalviai, buvo geri tuo, kad kol neišgaruoja juose esantis acetonas galima koreguot ir labai lengvai pavalyt - valant nelieka jokių žymų  ;) Laikė kaip turi būt  (+)

Neprisijungęs Intras

• Žiūrėti profilį
dekui  bet jau susiklijavau su super glue gavosi gan graziai,o kaip laikys bus matyt,su britvute nupjoviau kliju tuteles galiuka kad vos vos begttu klijai,atsargei ir kruopscei po truputuka pyliau ant spidometro ratu tada ikisau zieda paspaudes palaikiau ir psio baigta. kaip laikys bus matyt.Man ydomu ar netinka spidometro korpusas kur yra orginalus ziedai ant audi kur orginaliai be ziedu? Ir kokiu principu pas tas audines spaudzian akseleratoriu sviecia ziedelis? Ar ten pacioj rodyklelej yra kokia lempute?

Neprisijungęs Andev

• Įrašai: 706
    • Žiūrėti profilį
korpusas netiks  (-) o ten žiedelis nešviečia, tiesiog rodyklės apšvietimas atsimuša į žiedelį ir gaunas toks efektas, teko matyt  ;)

Neprisijungęs Intras

• Žiūrėti profilį
Matyt teko ir man,tik noretusi ir pas save taip,tai kam det tuos ziedus tada,grozio neperdaugiausei o efekto tokio nera,tai pasidaryt neina niekaip taip?