Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: apie antikorozinį padengimą  (Skaityta 6659 kartus)

Neprisijungęs Gedis

• Banned!
  • Įrašai: 13709
    • Žiūrėti profilį
Re: apie antikorozinį padengimą
« Topic Start: 2009 Vasario 05, 23:23:45 »
atsakau visiem iš karto: juk parašiau aiškiai - dugno nenufotkinau, todėl pateikiau va šitą foto palyginimui, patikėkit manim, pasikeitimas akivaizdus, kai mašina po kelionės per druskas buvo pastatyta mėnesiui su nenuplautu dugnu. prieš tai tie pusašiai nė iš tolo nebuvo tiek parūdiję per visą savo gyvenimą, ir nereik tik aiškinti, kad skardom nekliūva, arba kad jos yra visiškai apsaugotos, ir tiem kas taip sako, kad silkutės nerūdija pasižiūrėkit skyrelį 'Mūsų V8-tos', jei netigėsit, rasit mano auto "navarotus"  :P plius dar yra Bruto ataskaita apie kėbulo remontą "kėbulo skyriuje". Ir Grishman, buvai nusiėmęs galinį bamperį ir paskui tą blizgutį ?? tik nesakyk kad ten viskas leeeedassssssssss....  ;) ir dar - juk nieks nelupa gamyklinio padengimo antikorozinio, tik nusiplauna atilapatoję gabalai,
posparniai irgi nuimami  ;) o dėl technologinių skylių tai žiūrėsiu vietoje, nes mašinos šiandien nekėlė ir negalėjo parodyt kas ir kaip...
P.S. man labiausiai keista tai, kad pasiskaičius susidaro nuomonė, kad šitas reikalas tipo absoliučiai nereikalingas dalykas.....
man atrodo, kad geriau šitai pasidaryt, nei iš vis nieko nedaryt, nes šitą auto žadu turėt ilgai kiek tik įmanoma  ff