Pradžioj gali pabandyt Turtle wax Clear Vue ar kažkaip ten. Bonkutė 20 lt. Apdoroti stiklus pagal instrukciją. Užtenka daug kartų. Man patiko.
Citata iš: spydas 2008 Gruodžio 04, 07:54:49 Pradžioj gali pabandyt Turtle wax Clear Vue ar kažkaip ten. Bonkutė 20 lt. Apdoroti stiklus pagal instrukciją. Užtenka daug kartų. Man patiko.Bet jis man grynas skiediklis pasirodė,bent jau kvapas lygiai toks pat
Tai reikia pabandyti su skiedikliu langus nuvalyti,gal tas pats efektas netyčia bus
Citata iš: Evaldas 2008 Gruodžio 04, 09:56:35 Tai reikia pabandyti su skiedikliu langus nuvalyti,gal tas pats efektas netyčia bus Nevark. Ten sudėty be tirpiklio dar visas sąrašas medžiagų
OK. Man irgi metas nusitept, nėr tik kada
Pradžioj gali pabandyt Turtle wax Clear Vue ar kažkaip ten. Bonkutė 20 lt.Apdoroti stiklus pagal instrukciją. Užtenka daug kartų. Man patiko.
tai va išbandžiau, ir tas už 9 Lt. yra superultracontra dalykas važiuojant virš 80 km/h valytuvai praktiškai nereikalingi
aš tai toki lakalėli turiu spirito kvapo tai kazko jis man nelabai nori sukristalizuoti tu lašiuku..viena kart pabandziau ir daugiau nesiterlioju, šampunas su vašku viename ta pati dar geriau atlieka.
na man dar taip nesiseka priekinio stiklo apdirbti o lakalėlis tai va toks http://www.abro.com/abro_product_view.php?catalog=consumer&product=&id=1124&grp=0o šampunas tai lenkiškas kazkoks bet neblogas
kolegos cia ka jus vadinat akvacontrol yra visiska sudas tiek evelko ir visi kiti
vienintele akva kontrol danga galima isigyti ir pasidaryti AUTOVER LIETUVA auto stiklu centre jie yra igalioti ir vieninteliai tikri atstovai sekurit stiklu taip pat turi sita priemone priekinam stiklui uzdeti akva kontrol kainuoja 50lt laiko ji 20 000km priekinis stiklas, vaziuojant iki 120 normaliai lyjant valytuvai nereikalingi kaunieciai gali pasidaryti tai elektrenu gatve 1 jau isbandziau
tepi rain-x ir vargo nematai , ji pagrinde aviacijoj naudoja , jei butu kas geriau ir ilgaamziskiau ,tikrai nepirktu sito
Pradėjo FadDisT Kėbulo ir salono skyrius
Pradėjo Harry Audi 80 / 90
Pradėjo Cikute12345 Elektros skyrius