Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: apie "Aquacontrol" stiklo padengimo technologija  (Skaityta 3979 kartus)

Neprisijungęs Gedis

• Banned!
  • Įrašai: 13709
    • Žiūrėti profilį
Įdomu ar kas bandė šį reikalą:
http://www.eirimta.lt/naujienos/
o gal pakaktų tik  :D http://www.evelkas.lt/lt/katalogas/13/type/77
nes šiaip tai užknisa šoniniai stiklai lyjant....

Neprisijungęs spydas

• Įrašai: 647
    • Žiūrėti profilį
Pradžioj gali pabandyt Turtle wax Clear Vue ar kažkaip ten. Bonkutė 20 lt. Apdoroti stiklus pagal instrukciją. Užtenka daug kartų. Man patiko.

Neprisijungęs Evka

• Įrašai: 34008
    • Žiūrėti profilį
Pradžioj gali pabandyt Turtle wax Clear Vue ar kažkaip ten. Bonkutė 20 lt. Apdoroti stiklus pagal instrukciją. Užtenka daug kartų. Man patiko.

Bet jis man grynas skiediklis pasirodė,bent jau kvapas lygiai toks pat :)

Neprisijungęs spydas

• Žiūrėti profilį

Bet jis man grynas skiediklis pasirodė,bent jau kvapas lygiai toks pat :)
Tepant jis toks kaip riebalas - panašiai kaip vaitspiritas ar petroleteris, o kvapas tai jo, toks :D Ne visa chemija avietėm kvepia  ;) :-]
« Paskutinį kartą keitė: 2008 Gruodžio 04, 08:52:53 sukūrė spydas »

Neprisijungęs Evka

• Žiūrėti profilį
Tai reikia pabandyti su skiedikliu langus nuvalyti,gal tas pats efektas netyčia bus :D

Neprisijungęs spydas

• Žiūrėti profilį
Tai reikia pabandyti su skiedikliu langus nuvalyti,gal tas pats efektas netyčia bus :D
Nevark. Ten sudėty be tirpiklio dar visas sąrašas medžiagų :D

Neprisijungęs Evka

• Žiūrėti profilį
Nevark. Ten sudėty be tirpiklio dar visas sąrašas medžiagų :D

Duosi man savo skystalo vienam langui? :D Galinis kažkoks keistas paliko,nebesusikristalizuoja lašiukai :D

Neprisijungęs spydas

• Žiūrėti profilį
OK. Man irgi metas nusitept, nėr tik kada  :D

Neprisijungęs Evka

• Žiūrėti profilį
OK. Man irgi metas nusitept, nėr tik kada  :D

Už galinio lango sutepimą išnuomosiu šiltą garažą pusvalandžiui :D

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 37886
    • Žiūrėti profilį

Tikrai patiko sis "jogurtas" (+)

Neprisijungęs Gedis

• Banned!
    • Žiūrėti profilį
Pradžioj gali pabandyt Turtle wax Clear Vue ar kažkaip ten. Bonkutė 20 lt.
Apdoroti stiklus pagal instrukciją. Užtenka daug kartų. Man patiko.

Jei būt tiksliam, tai pilnas teisingas pavadinimas yra Turtle Wax Clear Vue Rain Repellent,
nes iš tos linijos Turtle Wax Clear Vue yra ne vienas skirtingos paskirties produktas.
Aš vis tik nusipirkau tuos "Nematomi valytuvai"  :D :D iš Evelko už 9 Lt.  http://www.evelkas.lt/lt/katalogas/13/type/77
Žiūrėsiu ar pasijaus kas ar ne.

Neprisijungęs Gedis

• Banned!
    • Žiūrėti profilį
tai va išbandžiau, ir tas už 9 Lt. yra superultracontra dalykas  :D :D važiuojant virš 80 km/h valytuvai praktiškai nereikalingi

Neprisijungęs Brutas

• Įrašai: 8627
    • Žiūrėti profilį
tai va išbandžiau, ir tas už 9 Lt. yra superultracontra dalykas  :D :D važiuojant virš 80 km/h valytuvai praktiškai nereikalingi

kur yra wogt jo? :) as irgi noriu

Neprisijungęs Brutas

• Įrašai: 8627
    • Žiūrėti profilį
radau :D dubysos gatwei :) reiks ismegint

Neprisijungęs Gedis

• Banned!
    • Žiūrėti profilį
tik įdomu kiek laiko jis laikys .... beje pamėgink ant priekinių šoninių užvaryt, o ant galinių šoninių ne,
pamatysi koks skirtumas  ;)

Neprisijungęs spydas

• Žiūrėti profilį
Aš tai pirmiausia buvau pusę priekinio nutepęs, pusę galinio, vienos pusės šoninius - tipo dar pažėsiu ar apsimoka... :D. Bene po pirmo lietaus nusitepiau viską visiškai  :D

Neprisijungęs GedasQ

• Įrašai: 2515
    • Žiūrėti profilį
aš tai toki lakalėli turiu spirito kvapo :D tai kazko jis man nelabai nori sukristalizuoti tu lašiuku..viena kart pabandziau ir daugiau nesiterlioju, šampunas su vašku viename ta pati dar geriau atlieka.

Neprisijungęs spydas

• Žiūrėti profilį
aš tai toki lakalėli turiu spirito kvapo :D tai kazko jis man nelabai nori sukristalizuoti tu lašiuku..viena kart pabandziau ir daugiau nesiterlioju, šampunas su vašku viename ta pati dar geriau atlieka.
Arba tas tavo lakalėlis labai lievas, arba gal šampūnas labai geras :D Jis ir neturi kristalizuoti lašiukų. Kaip tik -  lašiukai nekimba vienas su kitu, nesilaiko ant stiklo ir tokie smulkūs greit slysta šalin nuo stiklo, gerokai mažiau trukdydami matomumui. Vakar autostradoj lynojant myniau 140, valytuvai off, vaizdas lekia, lašiukai aukštyn šaudo, žmona juokiasi - "į "Matricą" jau įlėkei beskrisdamas"  :-]
« Paskutinį kartą keitė: 2009 Birželio 03, 18:22:24 sukūrė spydas »

Neprisijungęs GedasQ

• Įrašai: 2515
    • Žiūrėti profilį
na man dar taip nesiseka priekinio stiklo apdirbti :D o lakalėlis tai va toks http://www.abro.com/abro_product_view.php?catalog=consumer&product=&id=1124&grp=0
o šampunas tai lenkiškas kazkoks bet neblogas :) na o dėl tu lašiuku tai ta pati omeny turėjau ka ir parašei.

Neprisijungęs Gedis

• Banned!
    • Žiūrėti profilį
na man dar taip nesiseka priekinio stiklo apdirbti :D o lakalėlis tai va toks http://www.abro.com/abro_product_view.php?catalog=consumer&product=&id=1124&grp=0
o šampunas tai lenkiškas kazkoks bet neblogas :)
tai kad šitas iš 'Evelko' http://www.evelkas.lt/lt/katalogas/13/type/77  irgi Made in Poland, bet man asmeniškai jau senai lenkiška produkcija
nebereiškia, kad tai bus būtinai blogai.

Neprisijungęs EVALDASA4

• Įrašai: 90
    • Žiūrėti profilį
kolegos cia ka jus vadinat akvacontrol yra visiska sudas tiek evelko ir visi kiti vienintele akva kontrol danga galima isigyti ir pasidaryti AUTOVER LIETUVA auto stiklu centre jie yra igalioti ir vieninteliai tikri atstovai sekurit stiklu taip pat turi sita priemone priekinam stiklui uzdeti akva kontrol kainuoja 50lt laiko ji 20 000km priekinis stiklas, vaziuojant iki 120 normaliai lyjant valytuvai nereikalingi kaunieciai gali pasidaryti tai elektrenu gatve 1 jau isbandziau

Neprisijungęs Junin

• Vilniaus miestas
  • Įrašai: 248
    • Žiūrėti profilį
Pries daug metu drauges priekinis stiklas buvo padengtas kazkokiu marmalu ir atrode kaip soliarinis stiklas, dabar ieskau panasaus dalyko, bet nerandu, nes nezinau nei pavadinimo, nei kur pirko, gal kam teko susidurt su panasia chemija?

kazinak

• Svečias
tepi rain-x ir vargo nematai , ji pagrinde aviacijoj naudoja , jei butu kas geriau ir ilgaamziskiau ,tikrai nepirktu sito

Neprisijungęs Gedis

• Banned!
    • Žiūrėti profilį
kolegos cia ka jus vadinat akvacontrol yra visiska sudas tiek evelko ir visi kiti
oogo koks drąsus pareiškimas  :D  bandei visus visus kitus kad taip teigi ?
beje tą kur aš aprašiau pirktą iš Evelko tai jie nevadina jo aquacontrol, o tik priemonė stiklui "NEMATOMI VALYTUVAI"
gal nuo to ramiau tau pasidarys  :)

vienintele akva kontrol danga galima isigyti ir pasidaryti AUTOVER LIETUVA auto stiklu centre jie yra igalioti ir vieninteliai tikri atstovai sekurit stiklu taip pat turi sita priemone priekinam stiklui uzdeti akva kontrol kainuoja 50lt laiko ji 20 000km priekinis stiklas, vaziuojant iki 120 normaliai lyjant valytuvai nereikalingi kaunieciai gali pasidaryti tai elektrenu gatve 1 jau isbandziau
toks jausmas kad turi to autover lietuva akcijų  :-]  bet ir tokiu atveju tai yra kvaila taip rašyt

tepi rain-x ir vargo nematai , ji pagrinde aviacijoj naudoja , jei butu kas geriau ir ilgaamziskiau ,tikrai nepirktu sito
bent jau internete nesimato kad būtų Lietuvoje pardavinėjama  ?!?

kazinak

• Svečias
gal ir nera,net lietuvos orouostai perka is uk  :D drauge jiem net spec kaina turi ,20% didesne nei kitiem  :-] :-] :-]