Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: A6 Universal (C4) galinio dangcio amortizatoriai  (Skaityta 2999 kartus)

Neprisijungęs natuolis

• Įrašai: 47
    • Žiūrėti profilį
Salta ziema matomai ikando mano A6 Universal (c4) galinio dangcio amortikus. ka patartumete? pirkti naujus ar ieskoti srote? gal kas zino kokios kainos ju vaiksto?

Neprisijungęs minas

• Įrašai: 2535
    • Žiūrėti profilį
Salta ziema matomai ikando mano A6 Universal (c4) galinio dangcio amortikus. ka patartumete? pirkti naujus ar ieskoti srote? gal kas zino kokios kainos ju vaiksto?
30-50 lt uz stuka nauji.

Neprisijungęs djvaldas

• Įrašai: 130
    • Žiūrėti profilį
24 litai vienas autodaliu parduotuvej arba turguj

Neprisijungęs Sintetic

• Įrašai: 2712
    • Žiūrėti profilį
dek naujus ir gerus, uz 2 vnt originaliu mokejau 140 lyg, is sroto kaip pasiseks as pirkau naudotus puse metu ir nuduso..pinigai i bala

Neprisijungęs Justas.

• Vilniaus miestas
  • Įrašai: 4387
    • Žiūrėti profilį
Pirkau kitaiskus po 30 lt lyg vasaros pradžioj, kol kas normaliai laiko

Neprisijungęs judas1256

• Įrašai: 691
    • Žiūrėti profilį
cia toks dalykas, kuris nera brangus ir nera deficitas. perki pagal savo kisene... kiek mokesi tiek laikys...

Neprisijungęs Viciukas

• Įrašai: 212
    • Žiūrėti profilį
 (h) as ieskojau savo sedanui tai pardotuveje 1vnt 40 Lt, o šrotuose nuo 15-20 Lt už vnt. universalui bus brangiiau iš iš pardos... (h)

Neprisijungęs Rokasrxp

• Įrašai: 80
    • Žiūrėti profilį
Buvau keitęs saviškei prieš metus į kitaiskus ... Laikyt laiko, bet jau įtartinai žiūrėtis man jie pradėjo...

Neprisijungęs DTS

• Įrašai: 297
    • Žiūrėti profilį
kitaiskus dejau naujus,mokejau didmenoj 23lt laiko puikiai.

Neprisijungęs andriuskins

• Įrašai: 706
    • Žiūrėti profilį
Pirkau is sroto devetus,po 10lt uz vieneta,laiko pujkiai,matyt geri pakliuvo :) O su kinietiskais,nezinau,nesiryzau pirkti :D

Neprisijungęs natuolis

• Įrašai: 47
    • Žiūrėti profilį
nu va siandien prigriebiau naujus amortikus, ale ispaniski, stuka 35 Lt kainavo, ziuresme kaip laikys ;)

Neprisijungęs haisas

• Įrašai: 84
    • Žiūrėti profilį
klausiau aleksote yra nuo 30 iki 70 pagal kisene

Neprisijungęs Ramaskinas

• Vilniaus miestas
  • Įrašai: 2171
    • Žiūrėti profilį
Pernai ziema senus po 20 litu pirkau, po metu numire. Dabar naujus nusipirkau "magnetti marelli" po 30 litu uz viena, ziuresiu, kaip laikys...

Neprisijungęs Arvydas

• Vilniaus miestas
  • Įrašai: 21
    • Žiūrėti profilį
Jei nori sutaupyt, tai atkabini abu ir pažiūri, kuris blogai veikia. Tada tą vieną ir keiti. Kiek mašinų turėjau, praktiškai visoms taip teko daryt, ir nei vienai antro keist nebeprireikė.

Neprisijungęs olius

• Įrašai: 53
    • Žiūrėti profilį
prikau is aleksoto turgaus, mokejau berots 45 uz viena, tai du metai jau ir problemu jokiu :D

Neprisijungęs EVALDASA4

• Įrašai: 90
    • Žiūrėti profilį
sveikas amortikus gali nusipirkti aleksoto turguje kaune kinietiski man rodos as pirkau uz abu mokejau 49 litus laiko jau metai laiko