Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: A6 C6 apie atlenkiamas sedynes  (Skaityta 1271 kartus)

Neprisijungęs Deividasa6

• Įrašai: 549
    • Žiūrėti profilį
A6 C6 apie atlenkiamas sedynes
« Topic Start: 2011 Spalio 06, 13:24:05 »
Sveiki,

Buvo pas mane ant C5 atlenkiamos sedynes, perkant c6 man net tokia mintis netoptelejo, kad cia gali but neatlenkiamos, isivaizdavau kad ant visu jau nuo C5 bus atlenkiamos. O stai jau tik namo parsivares bagazine besiurbliudamas pamaciau, kad ten uz apmusalu skarda viskas pertverta ... Man labai praktiska budavo atlenkiamos ant buvusios, nes ir slides ziema kas savaitgali kisdavau, ir dvirati vasara laisvai idedavau... o dabar ? Kiek paziurejau internete tai uzsekiau kad yra ju ir su atlenkiamom, gal cia paparasciausiai nuo komplektacijos priklauso ? Ir galbut kas nors bandet kada pjaut lauk ta pertvara ir det atleniama galine sedyne ? Pagalvojus tai neturetu buti labai sudetinga ... Gal turit kas kanors patart ? Is anksto dekuj  (h)

Neprisijungęs ExCeEDeD

• Įrašai: 261
    • Žiūrėti profilį
Re: A6 C6 apie atlenkiamas sedynes
« Atsakymas #1: 2011 Spalio 06, 15:38:04 »
O tu kalbi apie sedana ar universala? gale, nulenkus "poranki" turetu matytis medziaga/oda, dazniausiai uztrauktuku uzsegta, ji tiek i bagazine, tiek i salona isiima, ir realiai slides ar ka vezant gali per ta vieta italpinti, ir kadangi uzsegama apsaugo salona. Bent pas mane sedanuose tiek a8 tiek c5 tas yra, ne pas viena galines sedynes nenusilenkia.

Neprisijungęs eeedmis

• Įrašai: 80
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2: 2011 Spalio 06, 15:52:13 »
O tu kalbi apie sedana ar universala? gale, nulenkus "poranki" turetu matytis medziaga/oda, dazniausiai uztrauktuku uzsegta, ji tiek i bagazine, tiek i salona isiima, ir realiai slides ar ka vezant gali per ta vieta italpinti, ir kadangi uzsegama apsaugo salona. Bent pas mane sedanuose tiek a8 tiek c5 tas yra, ne pas viena galines sedynes nenusilenkia.
Kaip supratau,tai žmogus apie sedaną kalba. O A6 C5 sedanui (bent jau mano) ir porankyje maišas slidėm yra ir atlošai atsiverčia ir kišk per bagažinę į saloną, kad ir duris kokias. Gal čia nuo komplektacijos visgi priklauso.
  O pjaut skardą- tai nemanau, kad protingas sprendimas būtų. Manau,kad kėbulo apkrovos yra paskaičiuotos ir atitinkamai sustiprintas kėbulas ten kur reikia. Gali būt, kad su neatlenkiama sėdyne ( su ištisine skarda už jos) kėbulas kur nors bus paliktas mažiau sustiprintas ir išpjovus skardą gali prasidėt kokios deformacijos. 
  Èia tik tokia mano nuomonė ir ji nebūtinai yra teisinga  :)

Neprisijungęs ExCeEDeD

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #3: 2011 Spalio 06, 15:58:54 »
Tai kaip iseitis ir rasta, slidem - maisas, dviratukam ragus gausi pirkti :D

Neprisijungęs Deividasa6

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #4: 2011 Spalio 06, 19:37:14 »
Sedanas aisku pas amne ir c5 buvo ir dabar c6 ... Maisas ant c5 taip apt buvo, ir sedynes atsilenkdavo ir net miegojes buvau, gaunasi didziule erdve bendra :D o cia skarda istisai per visa sedynes dydi, ir ten kur maisas budavo atlenkus poranki medziaga apsiuta ir barskinant jauciasi skarda ... Nusivyliau ziauriai dabar ...  :(  :D

Neprisijungęs Andrius19

• Įrašai: 740
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #5: 2011 Spalio 06, 19:46:29 »
Man atrodo ji tik del garso izoliacijos , netikiu, kad ja isemus kebulas deformuotis prades. O gal ejo tokios ir atlenkaimos sedines , sitos nesilanksto tai ir atsiriamia i skarda , o tos kurios lankstosi kitaip yra sutvirtintos. :) Palauk dar 5 metus tada bus sis klausimas zinomas manau :D

Neprisijungęs Deividasa6

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #6: 2011 Spalio 06, 19:58:11 »
Yra ju tikrai su atlenkaimom sedynem, tokiu paciu, net metai tie patys viskas tiap apt, tik va pas kita atsilenkia sedynes gale ir vuolia o pas mane neatsilenkia nes skarda :D ispjovus manau imanoma butu imontuoti ta besilankstancia sedyne, neatrodo jau ten toks rimtas kazkoks galvosukis ... tik tiek va idomu kaip tai atsilieptu ... prigasdino cia mane eeedmis dabar :D

Neprisijungęs Andrius19

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #7: 2011 Spalio 06, 20:25:10 »
Gal koks audi centras atsakytu , sunku dabar pasakyt.

Neprisijungęs Deividasa6

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #8: 2011 Spalio 07, 13:09:43 »
Nu va ir sulaukiau atsakymo is "kuturiu ziedu" :

Audi gamintojas netoleruoja bet kokių kėbulo perdarymų. Pašalinus pertvarą gali labai pablogėti garso izoliacija, sumažėti automobilio kėbulo standumas, atsirasti traškesių bei girgždesių sėdynių tvirtinimuose bei pačiame kėbule. Taip pat pašalinus šią pertvarą gali įsimesti korozija į atviras kėbulo vietas.

:/

Neprisijungęs Evka

• Įrašai: 34008
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #9: 2011 Spalio 07, 14:17:36 »
Nu jo, o turbūt kitoks kėbulas eina variantui su atlenkiamomis sėdynėmis. Pieva. Viską normaliai padarius ten tai tikrai niekas neįsimestų, o apie korozijas tai čia išvis...

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 37886
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #10: 2011 Spalio 07, 14:20:41 »
Matai, jie negali atsakyti: jo, pjaustyk kaip tau reikia, viskas bus gerai :D

Neprisijungęs Evka

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #11: 2011 Spalio 07, 14:21:51 »
Matai, jie negali atsakyti: jo, pjaustyk kaip tau reikia, viskas bus gerai :D

Keista, kaip nepasiūlė apsilankyti pas juos ir pasidaryti viską kvalifikuotai už 10k lt.

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 37886
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #12: 2011 Spalio 07, 14:41:29 »
:-] :-] :-] :-] :-] :[ :-]

kazinak

• Svečias
« Atsakymas #13: 2011 Spalio 07, 23:05:53 »
galines lankstomos sedynes  buvo extra opcija,kuri kainavo apie 500 euru,

Neprisijungęs ExCeEDeD

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #14: 2011 Spalio 08, 09:45:38 »
galines lankstomos sedynes  buvo extra opcija,kuri kainavo apie 500 euru,

:D man atrodo sitas postas zmogeli pribaiks :D

Neprisijungęs Deividasa6

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #15: 2011 Spalio 08, 14:26:56 »
Kodel pribaigs ? :D extra opcija is gamyklos kaip supratau renkantis pagal uzsakyma nauja automobili ... Jauciu pjaustau ir darau ane ? Negi ten kazkaip deformuotis gali tas kebulas del to po kazkiek laiko ?

Neprisijungęs eeedmis

• Įrašai: 80
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #16: 2011 Spalio 10, 12:45:16 »
 Aš čia truputį perlenksiu lazdą, bet kad vaizdžiau būtų, tokį palyginimą pateiksiu.
  Yra paprastas sedanas ir kabrioletas. Užsimanau kabriko, tai imu nupjaunu stogą ir turiu kabriką. Juk kėbulas tas pats. Po to iškart ima ir lūžta tas mano kėbulas pusiau. Nes kabrikui eina kiti kėbulo sustiprinimai.
  Kaip ir sakiau, aš čia perlenkiu lazdą su tokiu pavyzdžiu. Bet mano ( kartoju MANO- ir neturite jūs jos klausyti  ;) ) nuomonė- gamintojai nieko nededa papildomai,nereikalingo. Pirma devynis kartus pamatuok ir tik tada pjauk.

Neprisijungęs Evka

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #17: 2011 Spalio 10, 13:23:47 »
Jūs nesvaikit apie jokius lūžimus ir t.t. Gi čia buvo kaip papildoma opcija, nejaugi tikrai galvojat, kad gamino skirtingus kėbulus, priklausomai nuo to, ar lankstomos sėdynės bus? :-] Įdėti jas irgi nėra problemų. Tą skardą bent matėt iš arti? Ten nėra net ji suvirinta ar prikniedyta, o tik pritaškuota. Kas pamena dar silkių laikus, buvo porankis taip pat užglušintas.

Neprisijungęs Andrius19

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #18: 2011 Spalio 10, 14:57:14 »
Reikia issiardyt zmoguj sedine, pasiziuri kas kaip , ir manau, kad ji tik paprastai bus prisukta ,nors gali but kad ir pritaskuota :)  O cia kad kebula del sediniu kitoki daris tai cia apsurdas. Ligina paprasta su cabrio.