Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: a6 c5 kaip atidaryti vairuotojo dureles  (Skaityta 2421 kartus)

Neprisijungęs benas1

• Įrašai: 3
    • Žiūrėti profilį
a6 c5 kaip atidaryti vairuotojo dureles
« Topic Start: 2011 Birželio 12, 21:39:19 »
Sveiki, neatsidaro vairuotojo durelės nei iš vidaus, nei iš išorės. ( sunkiai darinėjosi iš išorės, išardęs pareguliavau traukę ją pailginau, viskas buvo tvarkoj darinėjosi lengvai, o reikia važiuot ir neatsidaro :-{ ) centrinis veikia viskas tvarkoj, su raktu rakinėjasi, tik va nei su viena rankena neatsidaro. Dabar klausimas kaip jas atidaryti, arba kaip prieiti prie užrakinimo mechanizmo. Įtariu kad reiks kažką laužyt, bet dar nežinau ką.

Neprisijungęs Ledinis

• Įrašai: 173
    • Žiūrėti profilį
Neskubek lauzyti , man panasiai buna vairuotojo durims , visos durys atsidarineje su centriniu , sitos kartais uzstringa, nei centriniu ,nei raktu neatsidaro . Is vidaus bandau daryti duris , pakeliu pipsiuka ta juoda , kuris matosi ir atsargiai imu ji replemimis, keleta kartu patampius durys atsidaro . Kai uzstringa pazadu sau remontuoti  , bet kai keleta menesiu vel buna gerai ,tai ir velkasi tas reikalas . Pirma karta kada uzstrigo  sunervino  , dabar ramiai reaguoju , nes mikliai sutvarkau iki sekancio  . Su replemis kada pagausi ta juoda , distanciniu pajunginek  , turi atsidaryti . Parasyk kaip sekesi .

Neprisijungęs only AUDI

• Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 15998
    • Žiūrėti profilį
Ziema ne vienas turejo sia problema, bet pamikline centrini atsidarydavo. Gal neskubek lauzyti, pasinaudok patarimu postu auksciau .

Neprisijungęs benas1

• Žiūrėti profilį
Papasakosiu kaip viskas vyko.
Stipriai patraukus abloškę į viršų, ji išsilenkė ir iššoko apačia, tada po truputį ir išsiėmė, tik tie šoniniai varžtai kampuose išsilupo. Bet ir tai atidaryti nepadėjo nes visos traukės buvo savo vietose, kraujas užvirė  :-{, įkišus užlenktą vielą ji už kažko užsikabino ir trenkus plaktuku iš vidaus žemiau užrakto į dureles, įvyko stebuklas jos atsidarė.
Taigi išimu ir išardau spyną  :O pamatęs galvoju gal geriau iškarto ieškoti kitos. Truputį patobulinu atidarymo mechanizmą viskas ok, viskas vaikšto, rakinasi. Įdedu spyną, neuždaręs durų bandau iš vidaus atsidaro, iš išorės atsidaro jau laimingas uždarinėsiu, bet dar užrakint pabandau ir vėl tas pats nei iš lauko, nei iš vidaus  :A . Išimu spyną bandau, viskas veikia galvoju  (!?) bandau vėl dėti tik priveržiu nestipriai, nes pamatau ant varžtų kažkoks mėlynas silikonas, matyt, kad neatsisuktų. Ir kol kas viskas veikia.
Gali būti, kad stipriai priveržus kažkas ten vidui užsispaudžia ir nevaikšto, kadangi ir pirmą kartą atidarinėjant, durys atsidarė tik sudavus plaktuku. Na kol kas abloškės neuždėjau.
« Paskutinį kartą keitė: 2011 Birželio 13, 22:29:43 sukūrė benas1 »

Neprisijungęs only AUDI

• Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 15998
    • Žiūrėti profilį
Buvo tokia tik vw, ten rankenele jungiasi su spyna per troseli, ji itempem kad rankenele neturetu laisvumo, tai budavo tas pats , uzrakini ir kol nestukteli per duris neatsirakina. Gal ir tau reiktu pabandyti atleisti traukute nuo rankenos iki spynos.

Neprisijungęs benas1

• Žiūrėti profilį
Dabar nepriveržiau ir viskas čiki.

Neprisijungęs audinuke

• Įrašai: 61
    • Žiūrėti profilį
nesinori kurt naujos temos...
zodziu ir pas mane panasi problema ir nezinau ka daryt, (vairuotojo durys) viskas gerai uzsidaro, uzsirakina , atsirakina o vat kai atidaryt reikia tai is vidaus viskas gerai, o is lauko reikia rankena laust iki pat virsaus atrodo kad ji ir nulus tuoj ir kai atsidaro jau durys pasileidzia rankenele tai ji negryzta atgal i savo vieta kaip kitos visos tvarkingai prigludusios, o si lieka atsilosus kazkokia kokius 3-4 mm...    tai gal kazka reikia patemt?  bet kad poto neuzstriktu kaip kitiems pasisakiusiems...  :V  ?!?

Neprisijungęs Evka

• Įrašai: 34008
    • Žiūrėti profilį
Imi lauk rankeną ir spyną ir iš širdies sutepi.

Neprisijungęs igariokas225

• Žiūrėti profilį
Sveiki. Man nutiko panasi beda, tik as negaliu atsidaryti duru nei is vidaus, ne is isores. gal kas turi minciu kaip jas atidaryt kad galeciau apdaila nusiimt. Centrinis veikia visos durys darinejasi iskyrus vairuotojo:(
ps: Auto anglas

Neprisijungęs Ecka

• Įrašai: 918
    • Žiūrėti profilį
Sveiki. Man nutiko panasi beda, tik as negaliu atsidaryti duru nei is vidaus, ne is isores. gal kas turi minciu kaip jas atidaryt kad galeciau apdaila nusiimt. Centrinis veikia visos durys darinejasi iskyrus vairuotojo:(

pabandyk su raktu atidaryt, man sia vasara buvo supuliave, kad centrinis neatidare vairuotojo duru , atrakinau raktu taip ir nepasikartojo problema

• Žiūrėti profilį

pabandyk su raktu atidaryt, man sia vasara buvo supuliave, kad centrinis neatidare vairuotojo duru , atrakinau raktu taip ir nepasikartojo problema
Nu blin bandziau visus varijantus. Toks jausmas kad kaskas su paciu mechanizmu negerai, gal kokia trauke nusoko, ir blogiausia kad pas mane sviesi oda, o nesinoretu abloskes lauzit, netaip paprasta bus rast ir nieks vienos nenores parduot

Neprisijungęs Junin

• Vilniaus miestas
  • Įrašai: 248
    • Žiūrėti profilį
Uzvesk pasildyk automobili, ir kol syla salonas duru rankenele padarinek, pamaigyk centrini su mygtuku ant paciu dureliu ir po keliu minuciu maigymo ir rankeneles darinejimo durys atsidarys, sakau is savo patirties, nes per salcius uzsala atidarymo mechanizmas, o paskui jau reikes nuimti apdaila ir sutepti visa duru uzdarymo mechanizma.

• Žiūrėti profilį
Uzvesk pasildyk automobili, ir kol syla salonas duru rankenele padarinek, pamaigyk centrini su mygtuku ant paciu dureliu ir po keliu minuciu maigymo ir rankeneles darinejimo durys atsidarys, sakau is savo patirties, nes per salcius uzsala atidarymo mechanizmas, o paskui jau reikes nuimti apdaila ir sutepti visa duru uzdarymo mechanizma.
Tai kad pas mus kur as gyvenu vos -2sianakt tebuvo ar galejo nuo tokio salcio uzsalt???
cia jau nebepirmas kartas, pries dvi dienas buvo uzstrige, bet lygtais buvo prisale, pasviete saulute ir po kurio laiko atsidariau.
buvau isardes duris sutepiau ta trauke pailginau kuri nuspaudzia svirti ir viskas buvo kaip ir gerai vakar ryte buvo -3salcio atsidariau duris viskas liuks, bet po to palikau masina garaze prie prekybos centro porai valandu ir nebeatsidare gryzus, o ten tai tikrai pliusas buvo......
???????