Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: a6 c5 galiniai langai susiskersuoja  (Skaityta 1922 kartus)

Neprisijungęs arvydas2000

• Įrašai: 355
    • Žiūrėti profilį
a6 c5 galiniai langai susiskersuoja
« Topic Start: 2011 Lapkričio 06, 13:15:32 »
 gal zinot del ko gali galiniu duru langai susikersuoti?? ir poto varikliukas nepajegia ju uzdaryti.

Neprisijungęs sombreroo

• Įrašai: 57
    • Žiūrėti profilį
Re: a6 c5 galiniai langai susiskersuoja
« Atsakymas #1: 2011 Lapkričio 06, 13:26:10 »
Stikla laiko du plasmasiukai, vienas vienoj pusej stiklo kitas kitoj, turbut bus vienas ju suluzes ir kai keli stikla tai kelia tik viena puse jo, delto ir susiskersuoja. Pas mane taip buvo ant a4 b5, tai tikriausiai ir a6 taip pat. Atsisuk duru apsyfke ir pamatysi viska

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2: 2011 Lapkričio 06, 13:37:08 »
buvau atsisukes jai neklystu tai plasmasiukai trys yra vienoj pusej 2 o kitoj 1 ir yra stiklo klibejimas bet kaskaip nepastebejau kad nuluze kas reikes dar karta rimciau paziuret.

Neprisijungęs sombreroo

• Įrašai: 57
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #3: 2011 Lapkričio 06, 13:38:57 »
jei nuolauzu nera tai vadinas kita problema, nes man atsisukus apsifkes buvo nuolauzu

Neprisijungęs Ledinis

• Įrašai: 173
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #4: 2011 Lapkričio 08, 19:50:57 »
Pas mane priekinis langas panasiai elgesi ,kol sausas viskas gerai , tiktai dregnas oras ir nebeuzdaro , pakyla stiklas ir leidziasi zemyn , lygtai truktu pakelimo jegos , padedant ranka uzsidaro . Buvau pas meistrus , kaip tik sausas oras buvo, tai dirba be priekaistu , tai jiems net keista buvo , kad kazko ieskau .

Neprisijungęs eeedmis

• Įrašai: 80
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #5: 2011 Lapkričio 14, 11:15:48 »
jei nuolauzu nera tai vadinas kita problema, nes man atsisukus apsifkes buvo nuolauzu
Nebutinai turi būt tų nuolaužų- užtenka vienam plasmasiukui palūžti toj vietoj, kur trosiukas įsikabina ir  kėlimo metu langas skersuojasi. Labai atidžiai apžiūrėk plasmasiukus , kur įsikabina trosiukas- jei bent viename rasi bent kokį įtrūkimą, tai greičiausiai problema ir bus. Pas mane buvo taip priekiniame lange- radau įtrūkusį plasmasiuką į lango kėlimo pusę, tai apkeičiau plasmasiukus vietomis ir tokiu būdu įskilęs plasmasiukas liko į lango nuleidimo pusę ( lango nuleidimui nėra tokio pasipriešinimo, kaip pakėlimui), dar skilusią vietą suveržiau plona vielike- jau keli mėnesiai langas atsidaro ir užsidaro be problemų, o buvo, kad atidarius ir norint uždaryt reikėdavo su rankom kelt stiklą.

Neprisijungęs Toto

• Įrašai: 4511
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #6: 2011 Lapkričio 14, 19:31:10 »
noriu pastebeti,kad galinio lango pakelejes eina per viduri ir jokiu plasmasiuku sonuose nera/

Neprisijungęs abc

• Įrašai: 544
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #9: 2011 Lapkričio 14, 22:55:51 »
Girto vairuotojo kambutis į policiją.
– Alio! Policija? Mano mašiną apvogė. Nunešė vairą, visus pedalus, bėgį, magnetolą...
– Nesijaudinkite, mes tuoj atvyksim į vietą.
Po kelių minučių vėl skambutis.
– Alio! Policija? Viskas atsirado. Atsiprašau, atsisėdau ant galinės sėdynės.

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #10: 2011 Lapkričio 15, 17:40:39 »
galinio lango pakelejas stovi per viduri pakelejo dalis kuri slankiojasi ir prie jos tvirtinasi stiklas pas mane turi laisvuma vidurinej padety tada suskersuoja man langa ir uzstringa, pakelejo dalis  ant triju plasmasiuku slankiojasi tame begyje atrodo kad cia beda yra  plasmasiukuose?? bet kas keisciausia paciame dugne arba virsuje neturi klibejimo ir nesiskersuoja. pats pakelejas ir begis visas tvarkoje nesuprantu kas tam langui negerai. kitu duru buvau isardes visa pakeleje rema isemes viska sutepiau ir perstaciau stikla naujai prisukau prie pakelejo dviem varztais ant kuriu kaskiek reguliuojasi stiklo padetis nustebau kad langas pradejo veikti darinetis bet neilgam ant kitos dienos vel taspats tai gal cia gedimas ira lango padetis bloga?? kaip prisukau stikla buvo gerai kuri laika paskui langa padarinejau kuris slankiojasi duru reme ne taip jau lengvai ji sukreipe is tu vietu kur tvirtinasi tais dviem varztais  man atrodo kad to stiklo neuztvirtina gerai nes varztai i plasmase sukasi ir nesusispaudzia stipriai ar ymanomas toks gedimas???
« Paskutinį kartą keitė: 2011 Lapkričio 15, 17:43:11 sukūrė arvydas2000 »

Neprisijungęs wuzikas

• Įrašai: 184
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #11: 2011 Lapkričio 18, 18:51:55 »
Pas mane priekinis langas panasiai elgesi ,kol sausas viskas gerai , tiktai dregnas oras ir nebeuzdaro , pakyla stiklas ir leidziasi zemyn , lygtai truktu pakelimo jegos , padedant ranka uzsidaro . Buvau pas meistrus , kaip tik sausas oras buvo, tai dirba be priekaistu , tai jiems net keista buvo , kad kazko ieskau .
Pas mane taspats  :[ kas galetu but ?!?

Neprisijungęs Toto

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #12: 2011 Lapkričio 18, 19:15:41 »
Pas mane taspats  :[ kas galetu but ?!?
o kas cia neaaiskaus?Daug kartu kartota.Luzes vienas pakelejo laikiklis.

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #13: 2011 Lapkričio 22, 22:54:18 »
prie ko tas laikiklis jai perstacius stikla kuri laika darinejasi. ir jai laikiklis butu luzes ydomu tada kodel jis tik vidurinej padety pradeda skersuotis??

Neprisijungęs Toto

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #14: 2011 Lapkričio 22, 23:04:18 »
prie ko tas laikiklis jai perstacius stikla kuri laika darinejasi. ir jai laikiklis butu luzes ydomu tada kodel jis tik vidurinej padety pradeda skersuotis??
as atsakiau del priekinio lango,nezinau ko jis cia ilindo.O del galinio,kol kas nesusiduriau su skersavimu.

• Žiūrėti profilį
Langai sutvarkyta pakeitus remus nes remuose esanciose  gumose langas sunkiai vazinedavo