Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: a6 c5 galiniai langai susiskersuoja  (Skaityta 2046 kartus)

Neprisijungęs arvydas2000

• Įrašai: 355
    • Žiūrėti profilį
Re: a6 c5 galiniai langai susiskersuoja
« Topic Start: 2011 Lapkričio 15, 17:40:39 »
galinio lango pakelejas stovi per viduri pakelejo dalis kuri slankiojasi ir prie jos tvirtinasi stiklas pas mane turi laisvuma vidurinej padety tada suskersuoja man langa ir uzstringa, pakelejo dalis  ant triju plasmasiuku slankiojasi tame begyje atrodo kad cia beda yra  plasmasiukuose?? bet kas keisciausia paciame dugne arba virsuje neturi klibejimo ir nesiskersuoja. pats pakelejas ir begis visas tvarkoje nesuprantu kas tam langui negerai. kitu duru buvau isardes visa pakeleje rema isemes viska sutepiau ir perstaciau stikla naujai prisukau prie pakelejo dviem varztais ant kuriu kaskiek reguliuojasi stiklo padetis nustebau kad langas pradejo veikti darinetis bet neilgam ant kitos dienos vel taspats tai gal cia gedimas ira lango padetis bloga?? kaip prisukau stikla buvo gerai kuri laika paskui langa padarinejau kuris slankiojasi duru reme ne taip jau lengvai ji sukreipe is tu vietu kur tvirtinasi tais dviem varztais  man atrodo kad to stiklo neuztvirtina gerai nes varztai i plasmase sukasi ir nesusispaudzia stipriai ar ymanomas toks gedimas???
« Paskutinį kartą keitė: 2011 Lapkričio 15, 17:43:11 sukūrė arvydas2000 »