Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: a6 c4 xenon TA  (Skaityta 18003 kartus)

Neprisijungęs dirmukas

• Įrašai: 232
    • Žiūrėti profilį
Re: a6 c4 xenon TA
« Atsakymas #50: 2010 Kovo 28, 21:35:30 »
na zn bet ta prasme kad xenon  sviece lesiai tai jai ir ideciau xenon lemputes ir gal sviestu?
kad xenonai sviestu reikir ir lemuputes ir maitinimo bloko. o i ilgas nepatarciau det, nes tas daznas junginejimas xenonam nieko gero neduoda, be to kol isyla lempute sviesos beveik nuo ju nebuna. mano tokia nuomone. i ilgas sviesas apsimoka del xenonus kai lempute h4, nes tada sviecia ta pati lempute tik ji vaiksto pirmyn atgal ir keiciantis zidiniui lempose gaunasi ilgos-trumpos sviesos. gal kazka nusipezejau bet esme eina suprast :D
Matos, kad ilgose zenonų neturėjęs. ;) Šviečia jie puikiai, tiksliau virina kaip su svarke, o įšilimas jų tikrai nėra ant tiek jaučiamas ;) Buvau susimetęs į paskutines tris auto, tai tikrai afigienas dalykas.
as nesakau kad nereikia det :) man uztenka ilgose ir paprastu lempuciu. turejau h4 bixenonus vienoj auto tai nelabai patiko. jauciu del to kad lempos buvo nepritaikytos xenonam...