Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: A6 avante, vairuotojo puseje, po lietaus kaupiasi vanduo  (Skaityta 2753 kartus)

Neprisijungęs raimiukasss

• Įrašai: 66
    • Žiūrėti profilį
Sveiki,

Turiu tokia beda, kad pats jau neissprendziu, Audi A6 avant, 2006 metu, po lietaus kuo daugiau lyja, tuo daugiau vandens prisikaupia, vairuotojo pusej, net virs kilimu vandens buna. Audi centre nerado kur, visi drenazai svarus, neuzsikimse, gal kas turit tureje panasia beda? Ar gal kas turit Elsa win ar etka, kad paziureti kebulo sanadara, per kur galetu begti? labai dekoju is anksto.

Neprisijungęs Minde21

• Įrašai: 502
    • Žiūrėti profilį
bent jau pas mane (2002m A6) vanduo per salono filtra patekdavo, nes buvo atsokusi ta juoda plastmase stiklo apacioje ir po ja pabegdavo vanduo. Tai gal ir pas tave kazkas panasaus?

Neprisijungęs 1115

• Įrašai: 90
    • Žiūrėti profilį
mano taip pat salono filtras buvo pasikeles..tai silikono dar aplink apvariau tai kaip ir gerai kol kas

Neprisijungęs Evka

• Įrašai: 34008
    • Žiūrėti profilį
bent jau pas mane (2002m A6) vanduo per salono filtra patekdavo, nes buvo atsokusi ta juoda plastmase stiklo apacioje ir po ja pabegdavo vanduo. Tai gal ir pas tave kazkas panasaus?

Visiškai ta pati bėda ir pas mane buvo (+)

Neprisijungęs only AUDI

• Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 15998
    • Žiūrėti profilį
Bet ,kad pas ji vairuotojo puseje, o filtras keleivio. Ar nebus kaip daugumai su tokia problema, kompo deze atsokusi ir pro ja leidzia tiesiai po kilimu ir ant saugu.

Neprisijungęs 1115

• Žiūrėti profilį
o pas jus salono filtra dezute irgi tik ant dvieju varztu laikosi?

Neprisijungęs Evka

• Žiūrėti profilį
o pas jus salono filtra dezute irgi tik ant dvieju varztu laikosi?

Ant 3

Neprisijungęs 1115

• Žiūrėti profilį
tai vienas is kaires kitas is desines o trecias kur?gal blemba del to ir leido kad neprisispaudes ant trecio varzto bet lyg ir nemuciau kur treciam vieta

Neprisijungęs Evka

• Žiūrėti profilį
Du pagal šoną ir kitas priešingame šone.

Neprisijungęs raimiukasss

• Įrašai: 66
    • Žiūrėti profilį
Na jei kam idomu, pats suradau per kur vandeni leidzia. Pas mane modelis C6, neprisimenu ar labai skiriasi nuo C5, bet gal kam pravers pasitikrinti jei leis vandeni. Po loetaus pas mane bagazines dangtyje atsiranda vandens (avantas) ir kai ji atidarau, per apsvietimo lemputes esancias vidinej dangcio pusej, varva vanduo. Nusiemes sedyne galine, pamaciau, kad vairuotojo pusej ji visa slapia, po ja irgi slapia visur. taip padariau isvada, kad lyjant, vanduo per stikla ( kuris leidzia kazkur per klijus, nes kaip suprantu klijuotas yra), patenka i bagazines dangti, i plastmases kaupiasi ir isteka per apsvietimo lemputes, kurios uzdarytam dangciui esant yra keli mm auksciau uz pacia bagazine, varva i bagazine, po plastmase teka iki sedynes po ja ir tadapo kilimu  galimiu pateka. kad teka is ten tai 100 proc. nes kilimas slapias ir toj vietoj, kur vertikaliai eina link sedynes. tai va, reikes ieskoti kur per langa leidzia ir naudoti silikona permatoma labai graziai, nes perklijuoti stikla neturiu galimybes dabar :).

Neprisijungęs mrm

• Įrašai: 69
    • Žiūrėti profilį
Turiu panašią bėdelę, kai pakėliau kilimą nuo dugno, iš jo "išgrežiau" apie porą litrų vandens. Tiksliau ten buvo ne vanduo, o langų apipurškimo skystis.
Gal kas žinote, kurioje vietoje A4 (b5) avant yra langų skysčio šlangutės? Šlapia yra vairuotojo pusėje ir priekyje ir gale, bet manau kad bėga iš priekio..

Neprisijungęs Justas.

• Vilniaus miestas
  • Įrašai: 4387
    • Žiūrėti profilį
Nusiimk apdailą prie vairuotojo kojų (šalia sankabos pedalo) ir surasi šlangutės sujungimą, labai tikėtina, kad bėga per ten

Neprisijungęs mrm

• Žiūrėti profilį
Jau žiūrėjau ten, iš viršaus eteina balta šlangutė ir yra sujungimas su geltona. Ten ne centrinio?

Neprisijungęs Justas.

• Vilniaus miestas
  • Įrašai: 4387
    • Žiūrėti profilį
Turi būt ir kita, skirta apiplovimui, pas mane ji juoda. Nusiardęs papurkšk ant galinio lango, jei ten leidžia iškart pamatysi

Neprisijungęs mrm

• Žiūrėti profilį
Mačiau panašaus storio ir juodą. Galvojau, kad koksnors kabelis ten  :-]

Ačiū, žinosiu kur ieškoti problemų.

Neprisijungęs av998

• Įrašai: 539
    • Žiūrėti profilį
O galėtumet paaiškinta kaip c5 nuimt kompo dėžę? kiek reikia plasmasių nuardyt? buvau nuėmęs viršutinę, bet vis vien nesigavo.

Neprisijungęs Evka

• Žiūrėti profilį
O galėtumet paaiškinta kaip c5 nuimt kompo dėžę? kiek reikia plasmasių nuardyt? buvau nuėmęs viršutinę, bet vis vien nesigavo.

Nieko ten nereikia nuimti išvis. Atsuki varžtelius ir tiek, tik kad vienas varžtelis pakištas gilokai, bet su normalia terkšle jokių bėdų.

Neprisijungęs av998

• Įrašai: 539
    • Žiūrėti profilį
pabandysiu :) nes vat dėl jo ir nesugebėjau atsukt.. kiek tai leidžia vandens per lietų į vidų, o kiek pakėlęs kompo dėžę mačiau, kad guma tarp jos ir kėbulo sukietėjus nuo senatvės...

Neprisijungęs Evka

• Žiūrėti profilį
Na per ten neteko girdėti, kad leistų :V Gal per kitur eina?