Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: A6 Avant 98 Bagazines spynele  (Skaityta 1206 kartus)

Neprisijungęs noxus

• Įrašai: 172
    • Žiūrėti profilį
A6 Avant 98 Bagazines spynele
« Topic Start: 2010 Rugsėjo 27, 04:08:33 »
  Sveiki, turiu tokia problema. Visos dureles uzsirakina su centriniu isskyrus bagazine. Bandziau uzrakinti su rakteliu - negaliu dakisti raktelio iki galo kad galeciau pasukti, kisau jau per jega - vistiek nedasikisa iki galo, paskui vos eina istraukti. Kai rakinu su pulteliu, girdisi, kad spynele lyg ir uzsirakina, bet vistiek bagazine atsidaro.
  Noreciau ja issiardyti ir apziureti, gal imanoma sutaisyti, taciau nezinau kokiu irankiu reikes ir kur ten tie visi varstai, fyskes ir pns. Gal galite suteikti siek tiek info ? Ryt poryt bandysiu ardyti.

Neprisijungęs wetaidas

• Įrašai: 34
    • Žiūrėti profilį
Re: A6 Avant 98 Bagazines spynele
« Atsakymas #1: 2011 Kovo 29, 17:30:45 »
Prikelsiu seną temą.  Autorius gal pasipasakos kaip išsprendė šią problemą.
O mano problema panaši, centrinis rakina visas duris, o bagažinė užsirakina ir atsirakina tik su raktu. Kur ieškoti prolemos? Automobilis katyk įsigytas, dar nepažintas, nežinau ar galima pačiam kažką padaryti...  :)

Neprisijungęs noxus

• Įrašai: 172
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2: 2011 Kovo 29, 19:18:04 »
Prikelsiu seną temą.  Autorius gal pasipasakos kaip išsprendė šią problemą.
O mano problema panaši, centrinis rakina visas duris, o bagažinė užsirakina ir atsirakina tik su raktu. Kur ieškoti prolemos? Automobilis katyk įsigytas, dar nepažintas, nežinau ar galima pačiam kažką padaryti...  :)

Nuvariau masina pas meistrus, keiciau dirzus, itempejus ir t.t., prie to pacio meistrelis prie bagazines dankcio spyneles prikiso nagus. Galiausiai buvo pakeistas visas bagazines spyneles mechanizmas, kainavo nebepamenu kiek, bet kazkur apie 120 litu su visu mechanizmu + pakeitimu. Brangokai, nes ten paciam darbo neitin daug, tik mechanizma nusipirkt reikia, o kas pas tave konkreciau tai neaisku, reiktu ardyti ir ziureti, kodel ten nesirakina. Tiesa, pas mane dar iki galo neissisprende ta problema, raktas nelenda i bagazines spynele, bet su centriniu uzsirakina. Na.. i tai itin didelio demesio nekreipiu, siaip smulkmena.. ;)

Neprisijungęs wetaidas

• Įrašai: 34
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #3: 2011 Kovo 29, 22:05:39 »
Na tau problemos nebėra. Pas mane paspaudi signalke ir nueini, o kad bagažinė atrakinta tik po 5min prisimeni (arba ne)  :D Galvoju, gal koks daviklis atsijungęs. Tik nežinau kur ko ieškoti.