Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: A3 salono sildymas  (Skaityta 2586 kartus)

Neprisijungęs A(6)

• Įrašai: 25
    • Žiūrėti profilį
A3 salono sildymas
« Topic Start: 2010 Sausio 03, 09:39:22 »
gal kas zinote kur beda variklis uzsiles iki 90 bet i salona pucia pusiau silta ora ant klimos temperatura sukelta iki H1 variklis temperatura palaiko tiek stovint tiek vaziuojant kame beda gal klima nureguliuota.padekit salta :-{
« Paskutinį kartą keitė: 2010 Sausio 03, 09:42:59 sukūrė A(3) »

Neprisijungęs Evka

• Įrašai: 34008
    • Žiūrėti profilį
Re: A3 salono sildymas
« Atsakymas #1: 2010 Sausio 03, 09:40:59 »
Greičiausiai nesidarinėja sklendės, kurios reguliuoja šiltą/šaltą oro padavimą. Diagnostiką klimai pradžiai daryk. Jei viską ok rodys, tai tada jau giliau ieškoti reiks (pečiukas, pompa ir t.t.)

Neprisijungęs A(6)

• Įrašai: 25
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2: 2010 Sausio 03, 10:04:31 »
kur tos sklendes stovi?

Neprisijungęs minas

• Įrašai: 2535
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #3: 2010 Sausio 03, 11:54:59 »
Peciuke.

Neprisijungęs DTS

• Įrašai: 297
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #4: 2010 Vasario 10, 00:52:25 »
kad nekurt naujos temos,prasau ir man pagelbekit-patarkit. mano auto a6(c4) 2.5tdi,pargabenta is italijos  ir ji taip pat ziema labai nepasizymi siluma,nu kai ten buna iki -10 tai silta vidui(bet ne karsta),bet kai pvz vaziavau y norvus po nauju ir ten salo -30,tai y nuokalne kai isjungiau y laisva pavara tai net variklio temp pradejo kristi..pompa nauja,freezas naujas(jau gal trecia karta keiciu),klaidu klimoi nuo pat pirkimo nera..
pastebejau tai,kad pvz klimoi ziurint temperatura kada salta uzkuriu,tai ausinimo skyscio temp iki 50 pakyla mygom,bet po to po viena laipsny kyla vos vos ir ilgai ir tai pasyla iki 81-82(cia klimoj rodo) ..blyn gal termostatas blogas(keiciau nauja bet tas pats),turiu omenyje gal siltiem krastam kazkas kitaip buvo daroma su ausinimo sistema...net nezinau...pas drauga tokia pati,tai blyn lauke minus belenkiek o padarius ant HI but viduj neymanoma

Neprisijungęs minas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #5: 2010 Vasario 10, 08:51:09 »
kad nekurt naujos temos,prasau ir man pagelbekit-patarkit. mano auto a6(c4) 2.5tdi,pargabenta is italijos  ir ji taip pat ziema labai nepasizymi siluma,nu kai ten buna iki -10 tai silta vidui(bet ne karsta),bet kai pvz vaziavau y norvus po nauju ir ten salo -30,tai y nuokalne kai isjungiau y laisva pavara tai net variklio temp pradejo kristi..pompa nauja,freezas naujas(jau gal trecia karta keiciu),klaidu klimoi nuo pat pirkimo nera..
pastebejau tai,kad pvz klimoi ziurint temperatura kada salta uzkuriu,tai ausinimo skyscio temp iki 50 pakyla mygom,bet po to po viena laipsny kyla vos vos ir ilgai ir tai pasyla iki 81-82(cia klimoj rodo) ..blyn gal termostatas blogas(keiciau nauja bet tas pats),turiu omenyje gal siltiem krastam kazkas kitaip buvo daroma su ausinimo sistema...net nezinau...pas drauga tokia pati,tai blyn lauke minus belenkiek o padarius ant HI but viduj neymanoma
kadangi is Italijos,bus pecius uzsikimses

Neprisijungęs Vygantas.

• Įrašai: 40
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #6: 2010 Vasario 10, 20:50:26 »
Ka tik as isprendziau panasia beda , pas mane ir salta ora pute , beda buvo ant peciuko esancioje vakumineje sklendeje ji buvo uzdaryta , dbr jau syla gerai  (aa)

Neprisijungęs minas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #7: 2010 Vasario 10, 22:45:30 »
Ka tik as isprendziau panasia beda , pas mane ir salta ora pute , beda buvo ant peciuko esancioje vakumineje sklendeje ji buvo uzdaryta , dbr jau syla gerai  (aa)
Apie kokia cia masina pavarei?

Neprisijungęs DTS

• Įrašai: 297
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #8: 2010 Vasario 11, 00:02:01 »
blyn nelabai tikeciau kad kazkokia sklende,nes pas mane silta ora pucia ir kada lauke pliusas,tai net pakankamai silta pucia,bet vat atsala ir nera masinoj labai silta

Neprisijungęs Vygantas.

• Įrašai: 40
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #9: 2010 Vasario 11, 09:08:30 »
cia buvo sita beda a6 ,(c4) 2.5 tdi

Neprisijungęs Albert

• Įrašai: 105
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #10: 2010 Kovo 21, 19:43:55 »
nzn ar jau isspresta problema, bet katik pastebejau sia tema, man panasiai buvo tai pasirode, kad vandens pompa sugedus  (z) pakeiciau pompa ir viskas ok