kas per naujas pirkinukas ? tai kaip ten su tuo lipduku? liko man vienas ?
sendien buvo iskelta mintis tokia kad tarp kaledu ir naujuju metu susirinkti ir nueit siltai pamineti sventes :)mintis gera as prisijungciau ir dalyvauciau mielai
Citata iš: mantera 2011 Gruodžio 18, 22:08:06 sendien buvo iskelta mintis tokia kad tarp kaledu ir naujuju metu susirinkti ir nueit siltai pamineti sventes :)mintis gera as prisijungciau ir dalyvauciau mielai As dalyvauju, na jau dviese esam
Citata iš: Razius 2011 Gruodžio 19, 19:17:12 Citata iš: mantera 2011 Gruodžio 18, 22:08:06 sendien buvo iskelta mintis tokia kad tarp kaledu ir naujuju metu susirinkti ir nueit siltai pamineti sventes :)mintis gera as prisijungciau ir dalyvauciau mielai As dalyvauju, na jau dviese esam o tai manes nepriimsit? :/ :/ :/
Citata iš: aaaudi 2011 Gruodžio 19, 19:23:10 Citata iš: Razius 2011 Gruodžio 19, 19:17:12 Citata iš: mantera 2011 Gruodžio 18, 22:08:06 sendien buvo iskelta mintis tokia kad tarp kaledu ir naujuju metu susirinkti ir nueit siltai pamineti sventes :)mintis gera as prisijungciau ir dalyvauciau mielai As dalyvauju, na jau dviese esam o tai manes nepriimsit? :/ :/ :/ mielai juk kas sake kad nepriims ;)juk visada laukiama
diena ,ir valanda reikia tik nuspresti
tai tau atostogos :)man geriau i vakara bu vakarai laisvi diena gali but bet kokia
gal pabandom dar luktelt kol dar norinciu atsiras ir tada visi pasiderinsim del dienos. Matysim kaip kam patogiau, man irgi tinka bet kuri diena
o kur organizuosit pasisedejima? ar vieni busit( be antru pusiu)?
o diena kuri bus?