Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Re: Kėdainiai  (Skaityta 518995 kartus)

Neprisijungęs mantera

• Įrašai: 905
    • Žiūrėti profilį
Re: Kėdainiai
« Atsakymas #5550: 2014 Vasario 16, 22:39:50 »
man truputi uzkniso mes galym mes darom  ir 3trys masinos mm lochai tie kurie sustume
 esat te administracija mane salina bet bent bus uz ka :D :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D
pranai galiu pasakyt taip mes 3 buvom,bet ateityje yra planai,mes su armadu pradejom ir 2 o koki buri sukurem kuriems daug kas nepatiko.paskaityk pirmus postus ir apsiramink,gana tu nesamoniu,pirma audi klubo gimtadieni suporganizavau pats dar ignoravai,antras gimtadienis buvo tik kalbos bu nera tas kas apsiimtu,is kordinatoriu mane pasalinot nes emiausi organizavimo:pirma siuliau meetus organizuot su kitais miestais kad labiau susipazint,nebuvo norinciu!antra pavasari organizavau slaloma visiems buvo tas pats.ir daba meetus  rengiam del to kad kazka nuveikti,o ne pastoveti.buvo svarstoma kad i menesi viena meeta surengti temini. tai va buvau surades remejus aktyvystu nebuvo,tai kokiu tikslu ringtis jei mes niekuom visuominei nenaudingi? sieja mus audi ir tas tikslas kad galim kazka daryt gera.pamastykit nes meetus pradejom kurti ne delto kad kazkas siektu kiekvienas savo o bendrai kazka darytume,ir prasau pranai neizeidyneti,ir gana barniu io jei principus rodot ir per langus ziuryt ir rasot,kaip pirma karta atvykot i meeta niekas nebuvot isvaryti,o siltai priimti.o pirmu meetu organizatorius buvau as.tai va truputi supratimo,o jei nemegstat kurie imasi iniaciatyvos ir patys nebandot daryt  nieko tai kitiems netrukdykit,nes kiekviena jusu nuomone yra isklausoma(+)