O as siaip uzduosiu durna klausima, o koks tikslas to rinkimosi? kazkaip dabar idomu pasidare nesupykit tik iskart, as mastau
REKLAMA
Laba, smagu kad biski uzvire forumas Zmones, is kur istrauket kad as ant ko nors pykstu? Bandziau padiskutuot apie klubo ikurimo data ir tiek. Pasakiau tik savo nuomone.
Viliau, beveik sutinku su tavim, bet kodel nepadaryt, kad butu idomu?
Pagaliau prisijungei, KRITIKE
oho kiek dalyviu
tikekimes tiek ir trecia valanda bus dalyviu
Turi but tikslas, na bent jau mano supratimu. Be tikslo toli neisim. Galbut delto ir musu nedaugeja, gal net mazeja.
o ka suplanuosi jai tik 4-3 zmones renkasi pagrindiniai?
Matai, ka as noriu ir pasakyt, kai nera tikslo tai ir nepritraukiam nieko, cia tik as taip manau
Matosi, kad is medzio iskrites, tu net dazniau forume pabuk ir tada suzinosi kas atsitiko ziuriu cia ne viena prajuokinai Net mane O del ideju, tai manau is taves lauksim, nes tu kaip matau cia super visus kritikuot, tai bus idomu isgirst ka pasiulysi. Del laiko, tai koks dar balsavimas, kaip supratau jau senai nuspresta. Siaip zmogau, draugiskas patarimas, bent kelis kartus sudalyvau, kazka pasiulyk, kazka padaryk, o tada jau galima bus kritikuot. Manau Mantas saunuolis, bent matosi, kad stengiasi, GFF bando prisidet. Pranius, Aaaaudi, FAN656, Raima istikimiausi, o tu kas? prie kuriu tu? pagalvok ir visiem duok atsakyma. Lauksiu.
Gana pestis gyvenkim draugiskia ir taip cia musu nedaug
Va kur zemiau tavo zinutes parasyta.
As norejau pasakyt, kad mano supratimu tu nesi nei prie nuolatiniu dalyviu, nei prie tu kurie bando kazka suorganizuot, o puoli kitus, kad data ne tokia ir pan. Jei as klystu ir tu gali save prie kazkuriu priskirt tai pasakyk mums. Jei Mantas kazka organizuoja tai duok jam kelia ir padek, o ne cia rasinek.