Kas Kaune greitai ir gerai daro kapitalke? Ir gal kas paporins kokia mazdaug galetu buti kaina A3 1,6 varikliui.
Gerbiamas no one, 1. niekas nieko neispute turiu galvoje jokios matuokles Juk kartu stovejom ir ziurejom visi. Variklis perkaitinejo Jus puikiai zinot nuo ko, nes neisijungdavo vintilaitorius kuri sutvarkete.2. jokios ausinimo slangos pas mane ne kietos3. man tie fiksatoriai kuo puikiausiai tiko4. taip as laiko turejau iki penktadienio, bet praktiskai Jus nieko nepadarete tik tai ka aprasiau anksciau5. nzn kaip galima nepastebeti, kad neidejot nors ir neoriginaluas alsuoklio 6. dekui, kad operatyviai uzdejot nauja, originalu alsuokli.Diskusija is mano puses baigta, as savo nuomone issakiau
Audi A3 1999 1595cc 74 kWSvoris - 1220 kg. Vmax - 189 km/hRida - 174 000 km.0 – 100km/h - 10,9 s.Standartine iranga: Originalus ratlankiai, klima, kompas, ABS, SRS.Ka tik nupirkta, todel nieko rimto nedaryta isskyrus, filtrus, tepalus, dirzus vaziuokle, signalke, nupirktas magiukas bei padangos Bridgstone Blizzak Nordic Beje, auto is Italijos Modena miesto. Vazinejo moteris, todel sankaba reikejo keisti is karto Ateityje yra siokiu tokiu planu Foto irgi ne pacios geriausios, kai tik grysiu i Norge, nupoliruosiu ir primesiu rimtesniu foto
Uploaded with ImageShack.us
ka galiu pasakyti apie servisus seip kas liecia varikly deagnostika dyzeliniu audi pats vazineju su a4 85kw tdi tai galiu pasakyti tik viena kas liecia vaziuokle remontuoju technikos gatveja pas viliu ten kainos geros kokybe normali tik reikia ieskoti dvieju meistru gedo ir kitas borlis nepamenu kaina uz visa vaziuokles remonta kainuoja iki 600lt plius garantija metam arba 50 000km teko remontuoti kemi sudejau naujas traukes visas sumokejau 2400lt ir pamanykit po 20 000km paisleido o vazineju tik asfaltu po kauna ir seip kur toliau nuvaziavau pas juos sakau kaip supratsi tai durnium isvadino vos nesupyzdinau to serviso priemejo sake ka cia isigalvji ir t.t dabar viskas atrestauruota pas viliu nuvaziava 20 000km jokiu bildesiu ar kazko esu patenkintas taip pat ten remontavau savo kita audi a6 96m 103kw keiciau priekiniu sakiu sailenblokus stabilniko gumas sarnyrus tas malonumas atsistojo man 150lt o servise butu 400lt mazai, bet kas liecia visa varikli deagnostika tai vaziuoju tik i TMT prie zemkes ten kainos didesnes bet dirba atsakingi ir kopetentingi meistrai kurie pasako viska ir padaro ka reikia ten buvau su a6 ten vaziuoju ir su a4 tikrai rimtas servisas randa visus galus ir kolektyvas ten seniai isidirbes
)))))kaip tau vaziuokle gali atlaikyt 20k km lietuvos keliais ?
Citata iš: DM 2010 Rugpjūčio 06, 14:13:19 )))))kaip tau vaziuokle gali atlaikyt 20k km lietuvos keliais ? DM, nereikia su R20 važinėti ir 110K km atlaiko
nu nzn ka reiskia 110k atlaikyt, nebent autobane nes lietuvoj po 20k nebebutu vaziuokles
Prie "Ragutis" yra "PERGALES koncernas" ar kazkaip panasiai vadinasi, seip nuo Rusu laiku jis ten, dirba su metalu nuo A iki Z, seip jie rimti, kad ir keisti seniai, bet ivairiu kosminiu darbu yra atlike, ismano savo darbus.
O tikrai siurblys del traukos kaltas?
kur kaune remontuoja dyzelinius mechaninius siurblius reikia silkes siurbly sutvarkyt kad atsirastu trauka
reikia meistru kurie gali normaliai patikrint vaziuokle ir po to ja sutvarkyt, bratkis vare i servizus patikrint tai turbut 3 buvo ir visur skirtingai sake kas blogai, tai gal galit parekomenduot normalius kokius ?