na o man vakar teko susidurt su tokiu sudarankiu(kovo 11-osios g. pries sesto forto zieda, desineje puseje esanciuose garazuose padangu montavimas), kad neturiu zodziu
. o viskas buvp taip: nusipirkau padangas ir reikejo jas sumontuot. pralekiau pro kelis montuotojus, tai visur eilutes buvo, o pas ta buvo laisva ir tas pigiauisai pasiule, tai ir ok tipo ratas 10 + svareliai (nes klijuojami). Na tai viskas prasidejo nuo to, kad jis kol viena padanga nueme uztruko 20min... ir nuolat bambejo kiek jam laiko ir nervu kainuoja tas mano grozis... nu ka as zinau nei vienas servisas iki tol nereiske pretenziju, kad R17... nu ne esme... bet kai nuiminejo padangas maniau, kad jas suplesys... nes mantoruote uzkises taip plese, kad vaje vaje... sekantis etapas balansavimas. pirma kart maciau, kad ratus balansuotu nenuemus senu svareliu... na jam tai normalu... nu siaip ne taip sumontavo tuos ratus (dvieju ratu operacija truko valanda laiko), uzdejo ratus, prisuko su pistoletu ir viskas (kai as is rankos buvau uzverzes jis su pistoletu neatsuko). Paklausiau ar is rankos neuzsuks, tai pasake, o kam reik, juk su pistule uzsuko. tai gryzes namo, dar po ketvirti abaroto is rankos uzsukau... Viso sumokejau 32Lt
tai jei kam rieks montuot padangas, privenkit tos vieteles...