Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Servisai ir meistrai mūsų apylinkėse  (Skaityta 440383 kartus)

Neprisijungęs Leopoldas

• Cosmic Green Metallic
  • Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 3197
    • Žiūrėti profilį
Re: Servisai ir meistrai mūsų apylinkėse
« Atsakymas #3075: 2016 Rugpjūčio 20, 02:02:25 »
Saskaitos geros pas juos visada buvo...

Neprisijungęs wuzikas

• Įrašai: 184
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #3076: 2016 Rugpjūčio 20, 08:26:34 »
Kai sumoki virs 700euru uz 4cilindru variklio tarpines pakeitima ir kai variklio galva sugeba priverzti tik is penkto karto... prisimenu atsiimu padaryta vaziuoju iki lenku ir gryztu su kose antifrize ir taip kas dvi savaites dvi servize pora dienu namie, uzpilu duju baka pasiimu su tusciu beveik -bando masina :-] be dokumentu vazinedami is darbo namo, kol viena diena kazkur sudauze gala: lempa, bamperis, dangtis trukusi kebulo siule.Bedele nutiko sako pasidaryk menini lyginima apmokesim saskaita(kumstis tilpo tarp lempos ir dangcio) ,nulekiau iki autobroliu padare samatele apie 600euru.As suprantu  visko nutinka.Taresi zmones padarysim pas savus bamperi ir dangti nupirksim pagal spalva. Nei pirko nei ka atitempe nieko negali sakyt bet bagazinej dregna po lietaus. Pagalvokit ar varyt pas juos grazinusiu pakartotiniam remontui pasipiktinusiu zmoniu maciau ir girdejau ne viena (n)
Nu aisku tau baisiau bet ir man smagu buvo. Keite visas granatas ir gale reduktoriu po menesio pradejo visos skardos prie disku barsket ir dar po savaites issimove granata isorine. Pasikelus masina VISI granatu varztai  pirstais sukinejosi. Issisukes granatos varztas sudauze deze laikanti kronsteina. Taip kad kazkaip su tuo servisu daugiau reikalu nesinori turet

Sent from my iPhone using Tapatalk

Neprisijungęs gramelis

• Įrašai: 504
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #3077: 2016 Rugpjūčio 20, 11:49:28 »
Nu papylet cia ant 4.2 serviso.pasiuliau nes c5 allroad pagalve pakeite be problemu.su kita masina deja nepasiseke ir man biski.bet tik tiek kad prisiima atsakomybe zadejo broka istaisyt.ziuresim kaip bus...aprasysiu detaliau kaip viskas baigsis.

Neprisijungęs wuzikas

• Įrašai: 184
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #3078: 2016 Rugpjūčio 20, 11:51:06 »
Nu papylet cia ant 4.2 serviso.pasiuliau nes c5 allroad pagalve pakeite be problemu.su kita masina deja nepasiseke ir man biski.bet tik tiek kad prisiima atsakomybe zadejo broka istaisyt.ziuresim kaip bus...aprasysiu detaliau kaip viskas baigsis.
Nu toks ir pylimas. Visi sako kaip kas buvo. Man ir apsieme savo broka nemokamai tvarkyt. Bet vistiek nemalonu kad viska paliko neprisukta.

Neprisijungęs only AUDI

• Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 15998
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #3079: 2016 Rugpjūčio 20, 12:06:15 »
Kai Tadas pats remontu užsiimė, viskas ten buvo  (y) , kai pasidarė direktorium, deja patapo eilinis servisas su vis didėjančia neigiama informacija.

Neprisijungęs Lukas998

• JBO 203
  • Klubo narys
  • *
  • Įrašai: 540
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #3080: 2016 Rugpjūčio 20, 12:19:48 »
Kai Tadas pats remontu užsiimė, viskas ten buvo  (y) , kai pasidarė direktorium, deja patapo eilinis servisas su vis didėjančia neigiama informacija.

Kodėl taip?  :think: Mano manymu kaip tik vienas normaliausių servisų Kaune.
« Paskutinį kartą keitė: 2016 Rugpjūčio 20, 12:23:49 sukūrė Lukas998 »
Kai dingsta kompresija atsiranda gili depresija…

Neprisijungęs Leopoldas

• Cosmic Green Metallic
  • Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #3081: 2016 Rugpjūčio 20, 14:37:20 »
Būtent.
man kai keitė kuro filtrą, sugebėjo sulaužyt plastmasiuką, kuris dedas ant filtro, varė pro šalį dyzelį, pakeitė nauju ir dar turėjau už tai susimokėt. Daugiau nevažiuoju ir nerekomenduoju.

Neprisijungęs Lukas998

• JBO 203
  • Klubo narys
  • *
  • Įrašai: 540
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #3082: 2016 Rugpjūčio 21, 01:46:38 »
Būtent.
man kai keitė kuro filtrą, sugebėjo sulaužyt plastmasiuką, kuris dedas ant filtro, varė pro šalį dyzelį, pakeitė nauju ir dar turėjau už tai susimokėt. Daugiau nevažiuoju ir nerekomenduoju.
Keista net girdėti.
Kai dingsta kompresija atsiranda gili depresija…

Neprisijungęs vytiokx

• Įrašai: 2365
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #3083: 2016 Rugpjūčio 22, 16:02:49 »
Saskaitos geros pas juos visada buvo...
Tai jau tikrai palyginus su kitu kainomis.Tiek daliu,tiek darbu.

Neprisijungęs vytiokx

• Įrašai: 2365
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #3084: 2016 Rugpjūčio 22, 16:11:59 »
Man irgi kazkada tvarke c4 2.6 sildyma,nes  kazko prastai sildydavo salona ir ziemos metu temperatura nepakildavo 90c.Variau gal kokius 5kartus jei nedaugiau ,kad tvarkytu,bet taip ir nesutvarke ir sako nezinom ka daugiau daryti ir pan.o pinigus visada imdavo.Keite termosta,tada peciuka ,nes tipo uzsikises buvo, atlikinejo kitus darbus ir pan,bet nieko nesigavo.Visada nuvarius rasdavo ka keisti ir keisdavo viska is eiles.Daliu is ju labai retai kada imdavau,nes antkainis nemazas budavo,kartais vos ne dvigubai.Cia bent taip seniau buvo gal pries kokia 3-5metus jau nepamenu,nuo tu kartu  pas juos ir nesilankau.Tvarke paskui bratkio pasata b5 1.9 tai problema budavo ,kad nuo -5 sunkiai kurdavosi.Sako kompresija maza ir pan.Padare kapitalini variklio,keite zvakes ir pan ,buvo labai daug pinigu sumoketa,bet problema buvo islikus.Po kokiu metu ant kitos ziemos sako vel mazoka kompresija,reiktu gal daryti vel kapitalini,bet jeis jau nesinorejo tiket,nes tik pinigus paimdavo o naudos jokios.Buvo problemu ir su silke,bet jau visko nepamenu,tad kiek as susidures tai mazai ,ka jie ten gerai sutvarkydavo,dazniau likdavom su tokiom pat bedom,tad tiek apie ta 4.2 servisa.

Neprisijungęs Domas

• 200 20v
  • Klubo narys
  • *
  • Įrašai: 18277
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #3085: 2016 Rugpjūčio 22, 16:19:37 »
jei jau važiuojam, tai man siurblį į baką taip įstatė, kad važiuojant iššoko iš savo vietos, kad plūdė pakibo. Baigėsi kuras kelyje.

Iš gerosios pusės, visada priima operatyviai, be didesnių eilių, pakonsultuoja

Neprisijungęs Eligijus32

• Įrašai: 175
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #3086: 2016 Rugpjūčio 22, 17:56:21 »
Labai gerai, kad paskaičiau. Savo aštunkę žadėjau vežti diagnostikai visapusiškai pas juos, bet paskaitinėjus supratau, kad manau rasiu aplink kauną kažką patikimiau.

Neprisijungęs Tashee

• Įrašai: 2
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #3087: 2016 Rugpjūčio 24, 08:35:37 »
Sveiki, norėjau pasiteirauti kur ir kas (reikėtų kontakto) Kauno mieste galėtų kokybiškai patikrinti, o reikalui esant ir pakrapštyti, Q5 važiuoklę?

Neprisijungęs nerijus8

• Įrašai: 7
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #3088: 2016 Rugpjūčio 28, 01:50:02 »
likau labai patenkintas 4.2 servisu meistru kokybe ir kaina (y) (y) 

Neprisijungęs nerijus8

• Įrašai: 7
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #3089: 2016 Rugpjūčio 28, 02:06:38 »
cia visiem visko pasitaiko ir pvz po kapitalkes kazkam po metu nera kompresijos juk metalui negali but garantijos gal pats vairuotojas droze ir panasiai orginaliu detaliu beveik nera lt i betkuri servisa nuvaziavus iskyla bedu,tai,kad o del domo zylo nezinau genda ir genda taisoma daugiau negu vaziuoja pas kunigeli gal seniai buvai domai  :D :D

Neprisijungęs freeride

• Įrašai: 81
    • Žiūrėti profilį
Kur rekomenduotumet patikrinti/taisyti daugiasvirte pakaba?

Neprisijungęs edgaras1989

• Įrašai: 1906
    • Žiūrėti profilį
Kur rekomenduotumet patikrinti/taisyti daugiasvirte pakaba?

pas Dangi

Neprisijungęs freeride

• Žiūrėti profilį

Neprisijungęs Leopoldas

• Cosmic Green Metallic
  • Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį

Neprisijungęs freeride

• Žiūrėti profilį

Neprisijungęs Domas

• 200 20v
  • Klubo narys
  • *
  • Įrašai: 18277
    • Žiūrėti profilį
sveiki,
kas Kaune turite tokį įrankį pasigaminę?

VAG 2069a, skirtas keisti c3, c4 priekinius amortikus ant mašinos, t.y. neišimant stojikės.

Neprisijungęs alen7

• Įrašai: 76
    • Žiūrėti profilį
Technikos g. meistrų žegnotis, kreivarankiai ir atgrubnagiai. Balansavimas - patyliu. 2x remontą dariausi, abu kartus pridarė nesąmonių. Po pirmo jau kilo abejonių, nu bet galvojau gal pasitaisys. Kainos irgi kosmosas. Kas liečia važiuoklę, garažuose kitoj kelio pusėj nepilnamečių kolonijos tvarkingai padaro (y)

Neprisijungęs edgaras1989

• Įrašai: 1906
    • Žiūrėti profilį
kurie technikos g. cia?
Jei sneki apie Pas Viliu, tai jau senai jie s.... daro, butent jie ir isikure priesais nepilnameciu kolonija :think:

Neprisijungęs Spiritless

• Įrašai: 903
    • Žiūrėti profilį
Kokie atsiliepimai apie aukščiausia pavara Kaune?? Verta pas juos varyti masina?

Neprisijungęs Daingius

• Įrašai: 107
    • Žiūrėti profilį
kas Kaune galetu atlikti diagnostika? ir gal koki serviza zinot kur tvarko pagalves? c5