Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Servisai ir meistrai mūsų apylinkėse  (Skaityta 460593 kartus)

Neprisijungęs Leopoldas

• Cosmic Green Metallic
  • Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 3197
    • Žiūrėti profilį
Padangiukas, tik jis neparuos dazymui, daro gerai greitai nebrangiai, visada pas ji tvarkau ratus, virina tiesina ir pan.
Tas ten geras grybas, jei tas šiaurės garažuose.

Neprisijungęs CFD

• Įrašai: 1761
    • Žiūrėti profilį
Vaziuosiu i 6 forto zieda. Aciu.

Neprisijungęs ffee

• Įrašai: 1149
    • Žiūrėti profilį
Kodel?

Neprisijungęs siomka

• Įrašai: 2931
    • Žiūrėti profilį
kas buvo? man pvz po pirmo karto apsilankius prie 6 forto balansuot ratus, ant priekinio sparno su raktu dazus nubreze ir pamaciau tik veliau, nuo to laiko ten nevaziuoju, padangiukas tvarke man jau daug ratu, nei vieno feilo uz tikrai gera kaina, jokiu apibraizymu montuojant padangas, jokiu musimu po tiesinimo/virinimo

Neprisijungęs CFD

• Žiūrėti profilį
Reikes ir pas padangiuka uzlekti. Aciu uz rekomendacijas.

Neprisijungęs Leopoldas

• Cosmic Green Metallic
  • Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
Žmogui bendravimo sutrikimas, reiktų nusileist ant žemės ir sutaria padaryt darbą, pralaukiu 15min ant kiemo, užeinu, virina ten kažką, apsisukau ir išvažiavau. Yra dar vienas atsiliepimas iš kito žmogaus dėl jo bendravimo.

Neprisijungęs arunas666

• Įrašai: 1216
    • Žiūrėti profilį
Pamegink kreiptis pas tuos, kur 6 forto ziede isikurę, daro jie labai gerai, tik nezinau kaip su virinimu jie
Virina, islygina,  gerai padaro. Man uz r-18rato suvirinima islyginima paeme 60litu

Neprisijungęs edgaras1989

• Įrašai: 1906
    • Žiūrėti profilį
Virina, islygina,  gerai padaro. Man uz r-18rato suvirinima islyginima paeme 60litu

gali buti, kiek zmoniu is pazystamu vare, tai visi labai patenkinti ir kokybe ir kainom

Neprisijungęs Leopoldas

• Cosmic Green Metallic
  • Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
6 forte lyginau 17 ratą, nepamenu kiek palikau, bet viskas ok.

Neprisijungęs CFD

• Žiūrėti profilį
Perkalbejot, nors padangiukas arti labai, taciau visgi i 6 forto zieda leksiu.  :-] (y)

Neprisijungęs Allrad

• Įrašai: 231
    • Žiūrėti profilį
Sveiki, kur Kaune geriau pašalinti DPF, EGR it t.t.

• Žiūrėti profilį
EMP

Neprisijungęs Allrad

• Įrašai: 231
    • Žiūrėti profilį
EMP

Tai į EMP priduoti, bet pirma juos reikia išlupti, tai vat klausimas - kas Kaune gali juos kvalifikuotai išimti ?

Neprisijungęs Spiritless

• Įrašai: 903
    • Žiūrėti profilį
Tai į EMP priduoti, bet pirma juos reikia išlupti, tai vat klausimas - kas Kaune gali juos kvalifikuotai išimti ?

Kiek žinau tai emp patys ir iš pjauna

Neprisijungęs audzia

• Įrašai: 79
    • Žiūrėti profilį
Sveiki . Girdejau ,kad prie pilies ziedo garaziukuose kazkur langus zmogelis niaukia neblogai , gal zinot kur tiklsiau jis randasi?

Neprisijungęs Carlos

• Įrašai: 435
    • Žiūrėti profilį
Sveiki, pasakykit kas kurioj gatvej bazuojasi visu cia isgirtas pakabos meistras Dangis? Nes itariu, kad esam beveik kaimynai, tad reiktu pas ji pagalbos kreiptis :) Ir tuo paciu numeriuka jo pakartokit kas, aciu (y)

Neprisijungęs CFD

• Žiūrėti profilį
Sveiki, pasakykit kas kurioj gatvej bazuojasi visu cia isgirtas pakabos meistras Dangis? Nes itariu, kad esam beveik kaimynai, tad reiktu pas ji pagalbos kreiptis :) Ir tuo paciu numeriuka jo pakartokit kas, aciu (y)
+37067707381. Servisas Elektrenu gatveje, uz AB Montuotojas. Paskambink ir paaiskins.

Neprisijungęs Vyttelis

• Klubo narys
  • *
  • Įrašai: 1342
    • Žiūrėti profilį
Dalinamės informacija kolegos,kur Kaune arba aplink jį galima būtų kokybiškai pervirinti galinių sparnų arkas,arba,kur dirba kokybiškai dirbantis suvirintojas :-)
Nors ne man pačiam reikia,bet,prašė pagalbos žmogus,kadangi,nesu susidūrės su tokiais darbais...
Ačiū už pagalbą iš anksto.:H

Neprisijungęs audzia

• Įrašai: 79
    • Žiūrėti profilį
  b5 81kw kur patartumet vairo kolonele tvarkyt ?

Neprisijungęs Gradex

• Įrašai: 8
    • Žiūrėti profilį
Sveiki, B6 2.0 96kw. reiktų motoristo normalaus Kaune.  :)

Neprisijungęs aegis

• Įrašai: 276
    • Žiūrėti profilį
 (h) Pasitaikius progai išėmiau savo c4 "grindis", kurios jau prasosi valymo. Kur Kaune parekomenduotumet nuvezti "grindis" cheminiam valytui. Iki siol neteko pasinaudoti ne viena imone siuo klausimu. Ačiū.

• Žiūrėti profilį
Sveiki, B6 2.0 96kw. reiktų motoristo normalaus Kaune.  :)

Linas 860640432, Panerių g.

Neprisijungęs Carlos

• Įrašai: 435
    • Žiūrėti profilį
Gal kas koki autoelektrika turit rekomenduot? Reikia si ta pasikrapsyt nesunkiai, todel nereikia pro lygio serviso paslaugu, o noretusi paprasto savo darba ismanancio zmogaus pagalbos. Gal kas kokiu rekomendaciju?

Neprisijungęs only AUDI

• Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 15998
    • Žiūrėti profilį
Gal kas koki autoelektrika turit rekomenduot? Reikia si ta pasikrapsyt nesunkiai, todel nereikia pro lygio serviso paslaugu, o noretusi paprasto savo darba ismanancio zmogaus pagalbos. Gal kas kokiu rekomendaciju?

Tu bent modelį nurodyk ir kokios bėdos, nes vienam paprastas darbas,kitam kosmosas.

Neprisijungęs CFD

• Žiūrėti profilį
(h) Pasitaikius progai išėmiau savo c4 "grindis", kurios jau prasosi valymo. Kur Kaune parekomenduotumet nuvezti "grindis" cheminiam valytui. Iki siol neteko pasinaudoti ne viena imone siuo klausimu. Ačiū.
Pries 4 metus dariau chemini valyma C4, Garliavoje, Liepu gatves pabaigoje, po kaire puse garazas nuosavame name (iskart uz Kamestos). Likau patenkintas, taciau per 4 m. daug kas pasikeisti galejo.
« Paskutinį kartą keitė: 2016 Birželio 15, 00:38:39 sukūrė CFD »