Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Servisai ir meistrai mūsų apylinkėse  (Skaityta 459390 kartus)

Neprisijungęs Domas

• 200 20v
  • Klubo narys
  • *
  • Įrašai: 18288
    • Žiūrėti profilį
nurodyk kokiai auto.

aš darau auto akstėj visada. tik reikia dieną prieš pasiskambinti dažniausiai

Neprisijungęs Carlos

• Įrašai: 435
    • Žiūrėti profilį
Passat 4motion.

Neprisijungęs Domas

• 200 20v
  • Klubo narys
  • *
    • Žiūrėti profilį
o koks skirtumas kur daryt? bene visur normaliuose servisuose padarytų, kuo mašina ypatinga? Šiaurės servise kaune šiaip gerai daro, kaip pvz.

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 37886
    • Žiūrėti profilį
Ypatingas tai tas kuris daro (meistras), nes servisas gali turėti pačio mandriausio pavadinimo ar tipo stenda, tačiau jei meistras su abiem kairėm rankomis, bei stendas nėra kalibruojamas dėl taupumo - prasto atlikto darbo šansai velniškai auga :)

Neprisijungęs Domas

• 200 20v
  • Klubo narys
  • *
    • Žiūrėti profilį
Ypatingas tai tas kuris daro (meistras), nes servisas gali turėti pačio mandriausio pavadinimo ar tipo stenda, tačiau jei meistras su abiem kairėm rankomis, bei stendas nėra kalibruojamas dėl taupumo - prasto atlikto darbo šansai velniškai auga :)
savaime suprantama (H-)

Neprisijungęs Carlos

• Žiūrėti profilį
Tai būtent, norisi normalaus meistro, plius tekę girdėt, kad ne visur daro 4x4 :think: Aš FWD Kemi esu daręs, buvo viskas ok, o apie Šiaurės servisą taipogi esu girdėjęs gerą žodį, gal kas numerį turit registracijai?

Neprisijungęs Senom

• Įrašai: 7
    • Žiūrėti profilį
Sveiki, kur Kaune ar jo apylinkėse būtų galima rast servisą ar kažką panašaus, kas kondicionieriais užsiima?

Maniškei Audi A6 C5 2003m. 1.9l 96kw kompresorius užlinko, pasikeist niekur nerandu kur, nes būtent nuo 2003m. kažkokios kitokios ėjo šitos Audi ir netinka kompresoriai nuo 2002m. ar senesnių. Nežinau ar eitų taisyt jį ar tas servisas bent žinotų daugiau kontaktų iš kur jį galima nusipirkt dėvėta, nes naujas tai kiek žinau brangus beprotiškai. Pavargau jau laukt ir ieškot pats, vasara artėja, tai norėtųsi susitvarkyt greičiau.

Laukiu Jūsų atsakymų bei patarimų, ačiū.

Neprisijungęs Leopoldas

• Cosmic Green Metallic
  • Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 3197
    • Žiūrėti profilį
Tai būtent, norisi normalaus meistro, plius tekę girdėt, kad ne visur daro 4x4 :think: Aš FWD Kemi esu daręs, buvo viskas ok, o apie Šiaurės servisą taipogi esu girdėjęs gerą žodį, gal kas numerį turit registracijai?
861151898

Neprisijungęs Carlos

• Žiūrėti profilį

Neprisijungęs be_proto

• Įrašai: 124
    • Žiūrėti profilį
Sveiki, parekomenduokit gera servisa ar meistra kaune, audi sunkiai kuriasi, girdisi slegis eina per bako dangteli. Buvo tvarkyta vienam servise, keisti suluze vamzdeliai prie bako, benzo siurblys bet beda liko. Audi a6 c5 2.4 98m, nzn jau kur kreiptis

Neprisijungęs Luk17

• Įrašai: 42
    • Žiūrėti profilį
Sveiki ar yra musu mieste arba aplink miesta meistras kuris dirba su TFSI varikliais?

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 37886
    • Žiūrėti profilį
bandyk varyt pas audistu servisa www.remontocentras.lt taciau jei klausimas butu konkretesnis, butu galima tiksliau ir patart.

Neprisijungęs Luk17

• Įrašai: 42
    • Žiūrėti profilį
bandyk varyt pas audistu servisa www.remontocentras.lt taciau jei klausimas butu konkretesnis, butu galima tiksliau ir patart.

Kaip ir rašiau kitoje temoje. Audi A5 2,0TFSI Q 120tūkst.rida valgo tepalus. Kas 500 - 700km po 1litra reikia supilti Castrol 5W30. Užsienio forumuose paplitusi problema su šiais variklis nes gamyklinis oficialiai pripažintas Audi bugas, audi jį ištaiso, bet auto iš JAV, daužta buvus, ten nurašyta tai garantijos jokios negaliu tikėtis.

Taigi noriu pasikonsultuoti su rimtais meistrais kurie čiupinėjo TFSI motorą ir buvo susidurę su tokiomis problemomis. Ar variklį man tvarkyti ir kiek tai kainuos, ar kitas problemos sprendimas pilti tirštesnius tepalus kaip 5W50 ar 10W60, nes kai kam ir sumažina tepalo vartojima.

Neprisijungęs slashas

• Įrašai: 8255
    • Žiūrėti profilį
Apie tepalus mes jau tau rašėme, kad pabandyk tirštesnius...

Neprisijungęs ignaras

• Įrašai: 1536
    • Žiūrėti profilį
kas dar apsiuvineja kaune vairus ir begiu riciagus ? be ASTO? pas juos eile iki lapkricio (!?) iki tada as jau sita masina pardaves busiu :goodboy:

Neprisijungęs vytiokx

• Įrašai: 2365
    • Žiūrėti profilį
kas siuva kaune manau ir pats randi,o kas gerai tai nezinau :D seip vieni gire jurbarko gatveje atrodo man kazkur vilijampoleje,netoli raudonvario pl.

Neprisijungęs PAUL1US

• Įrašai: 76
    • Žiūrėti profilį
Praslysta sankaba, vos vos įmanoma važinėti. Pati sankaba įmatri, pedalas giliau stovi (neiprasta ir man, ir visiem kas persėda į ją, trumpoka eiga). Kas Kaune parekomenduot gali ką, gal reik keist komplektą, gal ne pilnai, gal kas prichalturinta ten (perdarytas anglas) C5 a6
« Paskutinį kartą keitė: 2015 Birželio 08, 15:36:31 sukūrė PAUL1US »

Neprisijungęs Joaquin

• Įrašai: 652
    • Žiūrėti profilį

buves Kauno svaros servisas, salia lukoilo statybininku g. Remigijus va tas tai gerai daro.. ir nebrangiai, priekiu varomoms buvo  60 lt. 4 varomiems 80 lt. dbr gal kainos susiapvalino...

Neprisijungęs edgaras1989

• Įrašai: 1906
    • Žiūrėti profilį
Praslysta sankaba, vos vos įmanoma važinėti. Pati sankaba įmatri, pedalas giliau stovi (neiprasta ir man, ir visiem kas persėda į ją, trumpoka eiga). Kas Kaune parekomenduot gali ką, gal reik keist komplektą, gal ne pilnai, gal kas prichalturinta ten (perdarytas anglas) C5 a6

kreipkis pas Servisas007, neblogai vyrai dirba

Neprisijungęs ffee

• Įrašai: 1149
    • Žiūrėti profilį
Kur rytoj Kaune galetu pakeisti vandens pompa (chrysler voyager dyzelis)? Tinka servisai, geresnes reputacijos garaziukai. Labai reikia per rytoju

Neprisijungęs edgaras1989

• Įrašai: 1906
    • Žiūrėti profilį
Plia, net nzn ka patart. Gal koks derpus valetu, bet ju darbu kokybe siek tiek nusyvyles esu

Neprisijungęs gaivi

• Įrašai: 2
    • Žiūrėti profilį
Sveiki. Gal galit patarti kur galima kreiptis dėl Audi A6 1999 m. pečiuko remonto  . tiesiog nustojo veikti nei šildo nei šaldo.Kaunas. Dėkui

Neprisijungęs saurisas

• Įrašai: 54
    • Žiūrėti profilį
Sveiki.
Turiu Audi A6. Priekinės spyruoklės/amortikai - coil'ai. Problema ta, kad priekis labai žemas, ir jau Kauno keliais pralėkus - teko virint karterį. :A  Nelabai turiu sąlygų pats pasiaukštint jos, o servisai dažniausiai nedirba kai jau ir aš baigiu darbus(beje, jaučiu ir užsiprašytu už varžto pasukiojimą...).
Kiek mačiau, tai ten ant sriegio sukasi ir keliasi, dar prieš tai mažą kontrolinį varžtelį reikia išsukti.. Gal kas turi sąlygas tokiems darbams ir galėtu pagelbėt? Aišku ne už dyką.
Kaunas.

Neprisijungęs Leopoldas

• Cosmic Green Metallic
  • Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 3197
    • Žiūrėti profilį
Visi žino, kaip coilai reguliuojas, tik klausimas ar nebus pas tave užpuvę sriegiai ir teks pavargt, kad pakelt? Raktą turi? Bandyk kokį 007 servisą ar šiaip kokius garažinius.

Neprisijungęs c-4

• Įrašai: 24
    • Žiūrėti profilį
Sveiki gal kas galėtų parekomenduoti kur būtų galima pasikeisti diržus Audi a6 c5 2,5 TDI v6